Naujienos kraunasi...

"Nevėžio" legionieriai: "Niekada nevalia pasiduoti"

Autorius: kedainiunevezis.lt.
"Nevėžio" legionieriai: "Niekada nevalia pasiduoti"
„Nevėžio“ legionieriai: „Niekada nevalia pasiduoti“

Kėdainių „Nevėžio“ ekipos krepšininkai – 24 metų 196 cm ūgio 90 kg svorio puolėjas Thomas Ray Davisas ir 188 cm ūgio 79 kg sveriantis gynėjas 26-erių Markusas Monroe yra ne tik komandos draugai, bet ir labai geri bičiuliai. „Taip jau nutinka, kai septynis mėnesius dieną iš dienos leidi kartu“,– sako amerikiečiai. Jūsų dėmesiui – nuotaikingas ir atviras pokalbis su „Nevėžio“ legionierių duetu apie (ne)rasistinę Lietuvą, brolišką draugystę, žalingus įpročius ir „Oro karaliaus“ konkursą.

Teksaso vaikis prisitaikė lengvai

– Vaikinai, kokie buvo Jūsų pirmieji įspūdžiai, atvykus į Lietuvą? Jums patinka ši šalis? Thomai, ypač įdomu išgirsti tavo nuomonę – juk rungtyniauji čia jau antrąjį sezoną.

Thomas: Lietuva buvo pirmoji mano pažinta Europos šalis. Man Lietuva iš tiesų patinka. Atvykęs patyriau lengvą šoką, bet adaptuotis nebuvo sudėtinga. Esu Teksaso vaikis, kilęs iš mažo miestelio, aplink daug erdvės, laukinių gyvūnų, nėra didelių pastatų. Bet nemanykite, kad Teksasas – tik arkliai, kaubojai, rančos ir kaktusai. Lietuvoje daug žmonių gerai kalba anglų kalba, netgi tie, kurie gėdijasi ir sako, kad kalbėti angliškai nemoka.

Pirmoji žiema čia man buvo sunkoka. Visi džiaugėsi, kad ji švelni, o aš niekaip negalėdavau išlipti iš šiltos lovos.

Markusas: Į Lietuvą atvykau rugsėjo pradžioje. Pirmasis įspūdis – sudėtinga kalba. Žmonės čia kalba labai greitai. Per greitai. Atvykdamas baiminausi, kad man nepatiks maistas, bet būtent maistas Lietuvoje tapo didžiausiu mano atradimu – mėsa, bulvės, energetiškai turtingas maistas yra būtent tai, ko sportininkams reikia. Sriubą Amerikoje valgydavau tik tada, kai sirgdavau. Dabar sriubą valgau kasdien.  

– Užsieniečiai Lietuvoje neretai gvildena rasizmo temą. Ne be reikalo – Lietuva yra pagarsėjusi kaip rasistinė šalis. Ką apie tai manote Jūs?

Thomas: Rasizmas? Lietuvoje? Nemanau. Kai žmonės klausia, ką čia veikiu, aš atsakau: žaidžiu krepšinį. Krepšinis Lietuvoje yra aukščiau už viską, dėl to žmonės mus gerbia.

Gal manęs kažkas nemėgsta ir aš to nežinau, bet „nigeriu“ manęs čia niekas nevadina. Taisyklingiau būtų sakyti „afroamerikietis“, o čia visi sako „juodas“. Bet juk aš ir esu juodas, tad manęs tokie žodžiai nežeidžia.

Markusas: Aš irgi nemanau, kad Lietuva yra rasistinė šalis. Žmonės tiesiog nesupranta mūsų,  juodaodžių. Jie galbūt kažkur kažką girdėjo, gal matė per televizorių, bet jie nesupranta, ką iš tiesų mūsų rasė patyrė ir išgyveno, kaip rimta tai yra.

Kartą su Thomu išėjome iš viešbučio, ruošėmės važiuoti į Vilnių. Į viešbutį buvo beužeinantys du vaikinai. Vienas mus pamatęs sušuko: „O, nigeriai“. Šalia buvęs jo draugas pasakė, kad mes esame „Nevėžio“ žaidėjai. Vaikinas susigėdo, išraudo. Mes tik pasijuokėme. Net jei lietuviai ir sakytų man ką nors rasistinio, man tai visiškai nesvarbu: gali manęs nemėgti, nekęsti, bet jeigu jau kalbi apie mane, vadinasi, aš įdomus, o tu – ne. Aš visada šypsausi. Tai – geriausias ginklas ir problemų sprendimo būdas.

Tikisi palaikymo

– Iki „BEKO-LKL Žvaigždžių dienos“ liko tik viena dienelė. Markusai, dalyvausi „Oro karaliaus“ konkurse. Ko galime tikėtis iš tavęs? Važiuoji laimėti ar linksmai praleisti laiką? Gal esi mums parengęs kokių nors magiškų triukų?

Markusas: Mes su Thomu daug treniruojamės, tikiuosi, kad organizatoriai leis Thomui padėti man konkurse. Jeigu ne, man talkins vienas Utenos komandos žaidėjas.

Esu parengęs triukų, kurios atskleisiu per konkursą. Turėsite žiūrėti ir palaikyti mane (juokiasi). Žaidėjas, „Oro karaliaus“ konkursą laimėjęs pernai, dalyvaus ir šiemet. Jo arena, jo fanai, jo teisėjai. Mano privalumas yra tai, kad aš esu žemiausias konkurso dalyvis. Tikiuosi, kad konkurso vertintojai į tai atsižvelgs.

Noriu laimėti ir manau, kad galiu tai padaryti. Kol kas laimėjau visus tris oro karaliaus konkursus, kuriuose esu dalyvavęs – vidurinėje mokykloje, koledže ir vieną Australijoje, kur pradėjau savo karjerą.

– Vaikinai, dieną iš dienos treniruojatės kartu, laisvalaikiu taip pat būnate drauge. Ar tarp jūsų nekyla konfliktų?

Thomas: Esame kaip broliai – pasikalbame, pasijuokiame, susiginčijame ir vėl susitaikome. Leisdami kartu kiekvieną dieną jau septynis mėnesius, suartėjome. Keista, bet tik atvažiavę į Lietuvą atradome tikrus draugus. Kur Markusas, ten ir aš. Sezonui prasidėjus žinojau, kad komandoje bus mano senas draugas Roderickas Camphoras, o štai Markuso nepažinojau. Aišku, geriau jis nebūtų atvykęs (juokiasi). Visada šalia reikia žmogaus, kuris tave stumtų į priekį, kuris konkuruotų su tavimi. Abu esame kovotojai ir norime to paties – gerai žaisti krepšinį. Už tai mes gerbiame vienas kitą aikštelėje ir už jos ribų.

Markusas: Labai daug kalbame apie krepšinį. Apie tai, ką norime padaryti aikštelėje, ką turime tobulinti savo žaidime. Aš žinau, ko siekia Thomas, tad jam vis primenu, paerzinu jį.

Esi vyras? Elkis kaip vyras!

– Markusai, Thomai, niekas nepažįsta jūsų geriau, negu jūs. Įvardinkite geriausias ir blogiausias vienas kito savybes aikštelėje.

Thomas: Markusas yra labai atletiškas. Fizinį savo pajėgumą jis išnaudoja maksimaliai. Jis – atletiškiausias atakuojantis gynėjas lygoje, gali apsiginti prieš greitus įžaidėjus ir apžaisti lėtesnius. Jis gali blokuoti priešininkų metimus, yra stiprus gynyboje prieš gerokai didesnius varžovus už save. Jis aikštelėje gali daryti viską, ką tik nori. Ir ne kiekvienas žaidėjas, kurio ūgis yra 188 cm, gali dėti į krepšį. Juk jis nušoka dar pusę savo ūgio! Tačiau Markusas dar turi padirbėti su savo metimu. Daug apie tai kalbame. Suprantame, kad iš esmės problema yra ne metime, o emocijose, galvoje. Emocinį barjerą įveikėme, daugiau treniruojamės, daugiau mėtome.

Markusas: Blogiausia Thomo savybė ta, kad jis pats iš tiesų nesupranta, koks geras žaidėjas jis yra. Už tai aš ant jo labai pykstu. Per rungtynes ateina ir sako: „Buvo pražanga!“. O aš sakau: „Thomai, tu juk didesnis negu visi kiti žaidėjai, tu vyras, tai ir elkis aikštelėje kaip vyras“. Mes klausome vienas kito pastabų ir tai mums abiem padeda būti geresniems.

 – O kalbant apie charakterį?

Markusas: Kiekvieną kartą, kai norime būti rimti, kažkuris iš mūsų pajuokauja. Galime kuo rimčiausiai diskutuoti, o jis tuo metu ims ir pasakys kažką tokio, dėl ko aš tiesiog nebegaliu daugiau su juo kalbėti (juokiasi). Jis nuolat juokauja ir visada linksminasi. Aikštelėje mes labai rimti, bet nuskambėjus paskutiniam varžybų švilpukui, galime atsipalaiduoti.

Na, o blogiausia yra tai, kad jis sako: „Būsiu po penkių minučių“. Sėdžiu. Laukiu. Ir galų gale ateina po kelių valandų arba tik kitą dieną. Jis taip daro visada. 

Thomas: Aš pradėsiu nuo blogiosios savybės, kurią visai neseniai pastebėjau. Sakykime, sėdime jo kambaryje. Žiūrime filmą, kalbamės. Jis guli lovoje, aš sėdžiu ant kėdės, todėl Markusas tingi keltis ir manęs nuolat prašo paduoti užkandžius arba atnešti jam įkroviklį nuo stalo. Ir taip nuolatos. Geroji savybė – jis nori linksmintis. Abu elgiamės panašiai. Kai važiuodami klausomės muzikos automobilyje, vienas iš mūsų arba abudu pradedame šokti.

– Kaip manote, kuris iš Jūsų populiaresnis?

Thomas: Jis. Visi žino Markusą, jis labai komunikabilus.

Markusas: Gal dėl to, kad aš daugiau dedu į krepšį?

Pagundoms – griežtas NE!

– Vaikinai, ką manote apie rūkymą? Ar rūkote patys?

Markusas: Ne, ne ir dar kartą ne. Jokių cigarečių. Rūkymas yra labai blogai. Ypač, kai sportuoji. Pirmiausia, rūkymas žudo. Sakoma: „Aš juk galiu mirti nuo daugelio dalykų“. Taip, sutinku, bet cigaretės tik padidins šansus numirti. O skubėti mirti nereikia. Antra, ar esate matę reklamą, kurioje rodoma, kad cigaretes rūkančiam žmogui gerklėje atsiranda skylė? O kas gi nori skylės gerklėje? Tai – bjauru.

Thomas: Nerūkyčiau net jei ir nežaisčiau. Aš visą gyvenimą buvau atletas ir man svarbiausia palaikyti gerą fizinę formą. Nenoriu daryti nieko, kas kenktų mano kūnui. Tiesa, kai buvau jaunesnis, kartą pabandžiau užtraukti dūmą – buvo labai šlykštu.

– O kaip vertinate svaigalų vartojimą?

Thomas: Kai linksminuosi, nenoriu daryti nieko, kas man žalinga. O kai žmogus geria daug, neįmanoma būti geros formos. Cigaretėms ir alkoholiui – griežtas ne.

Markusas: Esu buvęs vietose, kur visi linksminasi, geria, jie ir man siūlė, bet aš visada atsisakiau. Man labai nepatinka jausmas kitą dieną po alkoholio vartojimo.

Žaisti krepšinį buvo... per storas

– Kas svarbiau – materialinis gėris ar laimė?

Thomas: Manau, kad svarbiausia būti laimingam. Materialiniai dalykai, pinigai yra gerai, bet niekas negali pakeisti šeimos, meilės, laimės.

Markusas: Žmogus gali prarasti viską: pinigus, daiktus, brangius žmones, meilę. Bet visada liks prisiminimai – didžiausias turtas, kuris priklauso tik man. Svarbiausia šeima ir tikri draugai – dėl to verta gyventi.

– Vaikinai, kokiais principais vadovaujatės gyvenime?

Markusas: Jei ko imamės, stengiamės padaryti tai maksimaliai gerai ir atiduodame save visu šimtu procentų. Bet kokioje situacijoje pirmiausia įžvelgiame tik pozityvą. Štai, pavyzdžiui, gyvename trijų žvaigždučių viešbutyje, bet jį vertiname kaip penkių. Vietoj to, kad skųstumėmės ir niurzgėtume, mes juokaujame, kad gyvename nuosavame trijų aukštų name su privačiu restoranu. Prisnigo. Išėjome į gatvę ir pradėjome žaisti sniego karą su vaikais, užuot skundęsi, kad čia šalta. Reikia mokėti linksmintis.

Kai pradėjau žaisti krepšinį, buvau dešimties. Buvau labai storas, vidurinėje neįsitvirtinau, nes trečią ratelį bėgdamas jau uždusdavau. Antsvorio atsikračiau, bet prasidėjo kitos problemos. Būdamas paauglys elgiausi netinkamai – bėgau iš pamokų, buvau susidėjęs su bloga kompanija... Laimei, dvidešimties pasikeičiau. Tam įtakos turėjo visa virtinė įvykių, tačiau lūžio taškas buvo mano akyse nušautas dėdė. Išaušo diena, kai stabtelėjau ir pagalvojau, kad ne tokio gyvenimo aš noriu. Grįžau į krepšinį, nes tai etapais, kai žaisdavau, krepšinis viską sudėliodavo į savo vietas.

Tuos pačius dalykus pradėjau matyti kitaip. Pasakiau sau – sustok ir pradėk kurti savo ateitį. Buvau nelaimingas, tamsus, nesišypsantis, užsidaręs ir piktas žmogus. Bet užtat šypsausi ir juokiuosi šiandien. Žmogus serga depresija ir yra nelaimingas, nes pats taip pasirenka. Aš nesergu depresija, o tu (atsisuka į Tomą)?

Thomas: Aš irgi ne. Žmogus visada turi išlikti psichologiškai tvirtas. Po interviu eisime išsimaudyti į burbulinę vonią... nors kambariuose yra tik dušai. Viskas priklauso nuo požiūrio. Juk niekas netikėjo, kad sausį žaisdami su „Pieno žvaigždėmis“ ir ketvirtajame kėlinyje atsilikdami 19 taškų sugebėsime pasipriešinti – spurtavę rezultatu 22:4 išplėšėme pratęsimą. Mes treniruojamės, žaidžiame ir gyvename atiduodami save maksimaliai. Niekada nevalia pasiduoti. Tam nėra jokio pateisinimo.

Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Urbonas registruotas pagrindinėje "Ryto" komandoje (Žibėno komentaras)
Urbonas registruotas pagrindinėje "Ryto" komandoje (Žibėno komentaras)
Pirmadienio popietę Vilniaus „Rytas“ pasidalino naujienomis – prie pagrindinės komandos sudėties LKL kovoms prisijungs FIBA jaunimo Čempionų lygos MVP – Ignas Urbonas.Šį
"Juventus" priekinę liniją sustiprino amerikietis
"Juventus" priekinę liniją sustiprino amerikietis
Prieš lemiamą „Betsafe-LKL“ sezono atkarpą Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ sulaukė pastiprinimo puolėjų grandyje. Aukštaitijos klubą papildė 207 cm
Grįžimu į Lietuvą besidžiaugiantis Doualla puikiai atsiliepia ir apie Kėdainius, ir apie Pasvalį
Grįžimu į Lietuvą besidžiaugiantis Doualla puikiai atsiliepia ir apie Kėdainius, ir apie Pasvalį
Kovo pradžioje prie Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ prisijungęs 19-metis Darylas Doualla Lietuvoje leidžia jau antrąjį mėnesį ir džiaugiasi pasirinkimu atvykti į Aukštaitiją. Talentingas
Spindėjęs Lekavičius įvertino pasikeitimą "Žalgirio" sirgalių palaikyme
Spindėjęs Lekavičius įvertino pasikeitimą "Žalgirio" sirgalių palaikyme
Po rungtynių Lukas Lekavičius džiaugėsi pasiekta svarbia pergale ir įvertino, jog pagrindinė fanų tribūna atsidūrė už krepšio, rašo Krepšinis.lt.Kauno „Žalgiris“
Serijos su "Rytu" besitikintis Trinchieri – apie savo nuostabą dėl žiūrovų ir neįtikėtiną Lekavičių
Serijos su "Rytu" besitikintis Trinchieri – apie savo nuostabą dėl žiūrovų ir neįtikėtiną Lekavičių
Puspenkto mėnesio vietiniame fronte nepralaimintis šalies čempionas Kauno „Žalgiris“ (22-2) sekmadienį įsirašė jau keturoliktą pergalę iš eilės ir praktiškai
Pralaimėjimo priežastis įvardinęs Žibėnas su nerimu žvelgia į likusią sezono dalį
Pralaimėjimo priežastis įvardinęs Žibėnas su nerimu žvelgia į likusią sezono dalį
Po pralaimėjimo derbyje Giedrius Žibėnas kalbėjo apie pralaimėjimo priežastis bei žvelgė į likusią reguliaraus sezono dalį, rašo Krepšinis.lt.Vilniaus „Rytas“ (20/5)
Žaidimą kontroliavusi Šeškaus kariauna laimėjo Mažeikiuose
Žaidimą kontroliavusi Šeškaus kariauna laimėjo Mažeikiuose
Užtikrintą pergalę Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) pasiekė Jonavos „CBet“ (10-15) komanda, kuri svečiuose 79:62 (24:23, 22:13, 17:11, 16:15) įveikė Mažeikių
"Žalgiris" ir trečią kartą nukovė "Rytą", šįkart – užtikrintai
"Žalgiris" ir trečią kartą nukovė "Rytą", šįkart – užtikrintai
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) vyko jau trečioji grandų akistata, kurią ir vėl laimėjo Kauno „Žalgiris“ (22-2).Andrea Trinchieri auklėtiniai namie 92:78 (27:22,
Tik vieną abejonę dėl Sirvydžio turintis Kurtinaitis: "Žalgiris" dėl to ir yra "Žalgiris"
Tik vieną abejonę dėl Sirvydžio turintis Kurtinaitis: "Žalgiris" dėl to ir yra "Žalgiris"
Po nepavykusių mėginimų tvirčiau užsikabinti NBA lygoje, kur per tris sezonus sužaidė tik 23 mačus, 23-ejų metų Deividas Sirvydis labai greitai užsirekomendavo grįžęs iš už Atlanto,
Kaip su "Real", taip ir su "Rytu": "Žalgirio" fanai iššlavė visus bilietus
Kaip su "Real", taip ir su "Rytu": "Žalgirio" fanai iššlavė visus bilietus
Trečiasis šio sezono LKL grandų mūšis tarp Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Ryto“ krepšininkų sekmadienį vyks sausakimšoje arenoje, rašo Krepšinis.lt.„Antras
Iš arčiau: 3 įdomūs faktai apie "Žalgirio" ir "Ryto" susitikimą
Iš arčiau: 3 įdomūs faktai apie "Žalgirio" ir "Ryto" susitikimą
„Betsafe-LKL“ čempionate laukia paskutinis reguliaraus sezono derbio mūšis, kuriame šį sekmadienį Kauno „Žalgiris“ (21-2) namuose priims svečių, Vilniaus
Ar "Rytas" gali pagauti Eurolygos sezoną pabaigusį "Žalgirį"? (Čeponio, trenerių ir žaidėjų komentarai)
Ar "Rytas" gali pagauti Eurolygos sezoną pabaigusį "Žalgirį"? (Čeponio, trenerių ir žaidėjų komentarai)
Praėjus trims dienoms nuo to, kai Nemuno saloje lankėsi Eurolygos čempionas Madrido „Real“ klubas (62:64), į, kaip prognozuojama, taip pat sausakimšą Kauno „Žalgirio“
Svarbiausius derbio akcentus minėjęs Birutis: kiekvienas turime suprasti, jog sezonas nesibaigė
Svarbiausius derbio akcentus minėjęs Birutis: kiekvienas turime suprasti, jog sezonas nesibaigė
Kauno „Žalgiris“ uždarė sezoną Eurolygoje ir gali pilnai koncentruotis „Betsafe-LKL“ batalijoms.Artimiausias kauniečių mačas laukia jau šį sekmadienį, kuomet
Įstabų proveržio sezoną sužaidęs Giedraitis: į rinktinę tikrai važiuočiau
Įstabų proveržio sezoną sužaidęs Giedraitis: į rinktinę tikrai važiuočiau
Jeigu Kauno „Žalgiris“ šį sezoną sugalvotų rinkti labiausiai patobulėjusį savo žaidėją Eurolygoje, užvirtų tikrai rimta kova, rašo Krepšinis.lt.Didelius žingsnius
Jankūnas – apie Evanso viliones kito sezono gaires bei naują sporto direktorių
Jankūnas – apie Evanso viliones kito sezono gaires bei naują sporto direktorių
Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas užbaigė 2023–2024 m. Eurolygos sezoną, kuris šį kartą baigėsi nepatekus į atkrintamąsias.Ta proga Kauno „Žalgirio“
"Neptūnas" nestabdo: darsyk patiesęs panevėžiečius kyla į penktąją vietą
"Neptūnas" nestabdo: darsyk patiesęs panevėžiečius kyla į penktąją vietą
Klaipėdos „Neptūno“ (13-12) pasaka su Georgios Vovoru tęsiasi.Klaipėdiečiai savo namų tvirtovėje 88:84 (20:27, 23:14, 31:22, 14:21) patiesė Panevėžio „7bet-Lietkabelį“
Legionieriaus vedami uteniškiai pratęsė tragišką "Pieno žvaigždžių" seriją
Legionieriaus vedami uteniškiai pratęsė tragišką "Pieno žvaigždžių" seriją
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) intrigos nepašykštėjo dar vienas Aukštaitijos derbis. Pasvalio „Pieno žvaigždės“ (4-21) savo arenoje
Vovoro pakylėtas "Neptūnas": jausti spaudimą yra privilegija (įvertino grandų galimybes)
Vovoro pakylėtas "Neptūnas": jausti spaudimą yra privilegija (įvertino grandų galimybes)
Krepšinio sirgaliai uostamiestyje primiršo pralaimėjimo skonį. Paskutinį sykį Klaipėdos „Neptūnas“ aikštelę nuleista galva paliko dar vasario 12-ąją, kuomet Vido
Lietuvos krepšinio ateitis? LKL rekordų knygą atsivertęs Tubelis įrašė savo vardą šalia Ilgausko
Lietuvos krepšinio ateitis? LKL rekordų knygą atsivertęs Tubelis įrašė savo vardą šalia Ilgausko
NBA lygoje bent jau kol kas neįsitvirtinęs Ąžuolas Tubelis siautėja Europos krepšinyje, rašo Krepšinis.lt.Po to, kai rudens viduryje Filadelfijos „76ers“ paskelbė,
Buvusiam "Lietkabelio" direktoriui – prasta žinia iš Aukščiausiojo Teismo
Buvusiam "Lietkabelio" direktoriui – prasta žinia iš Aukščiausiojo Teismo
Lietuvos Aukščiausiasis Teismas (LAT) patvirtino, kad buvęs krepšinio klubo „Lietkabelis“ direktorius Mantas Ignatavičius pagrįstai nuteistas dėl šio klubo lėšų
"Wolves" pristatė naują klubo bei arenos pavadinimą ir rėmėją – gaus milijonus eurų
"Wolves" pristatė naują klubo bei arenos pavadinimą ir rėmėją – gaus milijonus eurų
Tik antrus metus gyvuojantis ir jokių skambių pergalių dar neiškovojęs Vilniaus „Wolves“ klubas rado generalinį rėmėją ir nuo šiol bus pavadintas „Wolves Twinsbet“,
"Wolves Twinsbet" sutriuškino lyderio neturėjusius mažeikiškius
"Wolves Twinsbet" sutriuškino lyderio neturėjusius mažeikiškius
Vilniaus „Wolves Twinsbet“ (18-8) pergalingai pašventino savo naująjį pavadinimą bei namų arenos parketą.Nedo Pacevičiaus ekipa sostinėje 104:78 (26:21, 30:23,
LKL komandų kapitonai "Fair Play" apdovanojimą vėl skyrė "Žalgirio" gynėjui
LKL komandų kapitonai "Fair Play" apdovanojimą vėl skyrė "Žalgirio" gynėjui
„Betsafe-LKL“ kartu su „Volfas Engelman“ bravoru ir toliau apdovanoja labiausiai džentelmeniškumu ir kilniu elgesiu pasižyminčius lygos bendruomenės narius.Šįsyk,
LKL ekspertai – apie likusio reguliariojo sezono intrigas bei galimą MVP
LKL ekspertai – apie likusio reguliariojo sezono intrigas bei galimą MVP
„Betsafe-LKL" reguliarusis sezonas sparčiai eina į pabaigą, liko vos mėnuo iki paskutinių reguliariojo sezono rungtynių, tačiau kova krepšinio aikštelėje tampa vis įdomesnė.
Šeškus – apie Tubelio benefisą: net "Rytas" netikėjo, kad jis gali taip žaisti
Šeškus – apie Tubelio benefisą: net "Rytas" netikėjo, kad jis gali taip žaisti
Po apmaudaus pralaimėjimo namuose Klaipėdos „Neptūnui“ (12-12) Virginijus Šeškus pripažino, kad jo vadovaujamas Jonavos „CBet“ (9-15) klubas jau atsisveikino su
LKL sezono rekordą pagerinęs Tubelis vedė į dramatišką pergalę Jonavoje
LKL sezono rekordą pagerinęs Tubelis vedė į dramatišką pergalę Jonavoje
Jonavos „CBet“ (9-15) komanda turėjo progą nutraukti Klaipėdos „Neptūno“ (12-12) penkių pergalių seriją Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“), tačiau
Nusivylęs Žibėnas siuntė signalą žaidėjams: parodėme nepagarbą sau (Čanako komentaras)
Nusivylęs Žibėnas siuntė signalą žaidėjams: parodėme nepagarbą sau (Čanako komentaras)
Vilniaus „Rytas“ (20-4) per du kėlinius pelnė 69 taškus, turėjo 27 taškų pranašumą, bet vos neprisižaidė Lietuvos krepšinio lygos (LKL) mače su Panevėžio
"Šiauliai" pratęsė siaubingą "Pieno žvaigždžių" atkarpą
"Šiauliai" pratęsė siaubingą "Pieno žvaigždžių" atkarpą
Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ (4-20) komandos duobė Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) tęsiasi.Aurimo Jasilionio auklėtiniai svečiuose 98:89 (26:28, 25:19, 15:25,

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime