Naujienos kraunasi...

D.Motiejūnas vėl buvo sunkiai sustabdomas, tačiau "Rockets" krito Detroite



Penktadienį asmeninį rezultatyvumo rekordą Nacionalinės krepšio asociacijos (NBA) lygoje pagerinęs Donatas Motiejūnas vėl žaidė rezultatyviai, tačiau šį kartą tai jo komandos nuo pralaimėjimo neišgelbėjo.

Sekmadienį Hjustono "Rockets" (33/15) klubas svečiuose 101:114 (27:32, 19:27, 23:27, 32:28) nusileido Detroito "Pistons" (18/30) ekipai.

Vis dar be traumuoto pagrindinio vidurio puolėjo Dwighto Howardo rungtyniavusių "raketų" lyderis Jamesas Hardenas savo komandos gynybą pavadino siaubinga ir negalėjo atleisti jau pirmojoje mačo pusėje praleistų 59 taškų.

Po aikštės šeimininkų spurto pirmojo ketvirčio pirmoje pusėje 9:0 (12:20), svečiai iki susitikimo pabaigos nė karto nebuvo bent išlyginę rezultato, o trečiajame kėlinyje atsilikinėjo net 21 tašku (65:86).

Starto penkete rungtynes pradėjęs D.Motiejūnas per 29 minutes pelnė 21 tašką (9/11 dvit., 1/2 trit.), sugriebė 4 atšokusius kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, sykį suklydo ir 5 kartus prasižengė.

Rezultatyviau už lietuvį žaidė tik 26 taškus (8/13 dvit., 2/4 trit.) surinkęs, 7 kamuolius atkovojęs ir 9 rezultatyvius perdavimus atlikęs J.Hardenas. 15 taškų pridėjo Trevoras Ariza, po 10 - Patrickas Beverley ir Corey Breweris, 8 - graikas Kostas Papanikolaou.

Nugalėtojams D.J.Augustine'as (12 rez. perd.) ir Kentaviousas Capdwellas-Pope'as (6/11 trit.) pelnė po 28, Gregas Monroe (12 atk. kam.) - 19, Kyle'as Singleris - 14, Anthony Tolliveris - 12 taškų. Andre Drummondo sąskaitoje - 11 taškų (1/7 baudų metimų), 16 atkovotų kamuolių (8 - puolime) ir 3 blokuoti metimai.

Komentuoti
2015-02-01 20:00:53 Cituoti
>> gripas 3: Cia tiek tu, tiek Gedas geru pointu paraset, bet akcentavau butent prasimusima ar susitaikyma su padetim ir dejima skerso. Vienas atrodytu(gal stereotipiskai tuomet rodes) minkstas, tevelio sunelis visur gaudaves minuciu ir nuo 15`os didele zviozda laikomas/laikytas su uzriesta nosyte ir nepamatuotom ambicijom. Kitas savo ruoztu, kaip Stephen Curry1 pasasakytu su dideliais kiausiais ir niekad niekam niekuo nenusileisdaves, itin stipraus charakterio, lyderis, kovotojas ir be galo naglas(net pats zodis naglas per silpnas Maco naglumui aikstej apibudint). Tai vienas per 3 metus nugriove siena, kitas - nusispjove, apmyzo ta siena ir isvaziavo, nors charateris, darbo etika butu leidus iveikti tuos barjerus, nes tiek uz Maca silpnesni, tiek maziau talentingi tai igyvendindavo. Galbut truko alkio?.. ir tikrai truko motyvacijos.
O kad pozicijos skyresi, tai jo - Macas visu pirma ir vyresnis berods ~3 metais isvyko, pilnai savo picke ir kaip ryski Europos zvaigzde min top3 zaidejas. Taip pat ir rinkti galejo, pamenu kad juo ta vasara domejos 3-4 klubai ir arti buvo susitarimo su Bulls, bet tie paskutiniu momentu pasirinko Nocioni(ir neprasove), kol vyko derybos kazkas su kazkuo pasirase ir liko tas kas liko. Nachbaras irgi tada kartu su Macu suola tryne, bet pasiprase trade`o ir berods Nets atsiskleide veliau.
Nasty2015-02-01 19:47:45 Cituoti
Na Macui vistiek kitokia situacija buvo. Motiejunas nba atvare su dar tik besikalancia barzda, jam viskas pries akis, o macas atvare jau su afigiena barzda, europoj pripazinta viena taikliausiu barzdu ever, plius metai tokie - kai tu losi geriausia savo krepsiny gyvenime, ir kai tave tada kazkoks ciornas imbicilas vaiko von is treniruociu, siaip ignoruoja, nesneka ir t.t., tai bl... ne kiekvienas aukos savo geriausius metus, kad galbut irodytu kazka klounui...
2015-02-01 19:32:53 Cituoti
>> Gedas2004:
tai ir sakau, ka neteisinu, bet jo amzius ir vertinimas europoj irgi aplinkybes svarios. del europieciu - kuo jau toks navaro buvo tinkamesnis nba, kad gavo minutes savo nbaistiniame sezone? nu neskaitant, kad mayby gasolis tarstelejo zodeli koki...
Gedas20042015-02-01 19:20:35 Cituoti
>> agurks: Nėra jis atakuojantis gynėjas, kad reiktų rūpintis metimu. Turi ūgį ir svorį, gali po krepšiu stumdytis, nėra čia ko maltis apie tritaškį.
agurks2015-02-01 19:10:42 Cituoti
kaip jau seniai esu sakes, su DMo nutiko ta pati istorija kaip su Kalnieciu - is bedos gavo daug zaisti ir atsiskleide visu grazumu, susitvarke psichologines problemas. Visgi man nepatinka tai kas nutiko jo metimui po to svorio priaugimo, jis beveik nepasoka mesdamas.
Gedas20042015-02-01 18:59:27 Cituoti
>> gripas 3: Aš šiaip būčiau linkęs sutikti su tromoos labiau - iš dalies dėl situacijos skirtumų yra tiesog, bet charakterio stiprumas irgi lemia, kuriuo keliu eini. Nemanau, kad Macas toks naivus buvo ir tikėjosi, kad jam kaip undersized/soft europiečiui ten kas nors garantuos minutes (net jei rašantis kontraktą ir buvo kokie pažadai).

Motiejūnas tuo tarpu Eurolygoj irgi turėjo stiprų sezoną, atėjo tikėdamasis gaut laiko iš karto, o du metus buvo (atrodytų) piktybiškai laikomas ant suolo. Nepaisant to, dirbo daugiausiai komandoj (tiek treneriai, tiek ne vienas žaidėjas tai interviu yra minėjęs), ištaisė savo didžiausius trūkumus, kas galiausiai davė rezultatus.

Puolime turėjo neblogą arsenalą judesių, bet dabar pridėjo masės neprarasdamas staigumo, kas leidžia tuos judesius panaudot prieš bet ką. Matėm kaip Noah, ZBo, Gasolis ir kiti tvirti NBA centrai nieko negalėjo padaryt. Tuo tarpu gynyboj irgi, advanced stats rodo kad yra vienas iš 4-5 geriausiai asmeniškai besiginančių centrų visoj NBA (!). Rotacijose irgi dažniausiai atrodo puikiai - ko pasėkoj beveik visada žaidžia rungtynių pabaigas ir būna esminis žaidėjas tiek puolime, tiek gynyboj.
2015-02-01 18:34:15 Cituoti
>> tromoos#8:

ne kiek maco neteisinant, tiesiog zmogus pasirinko grizti i europa, kur zinojo, kad bus sutiktas su fanfarom it koks graiku mitu pusdievis. motiejunui gi ir europoj rimtam klube butu teke irodinet vis dar savo verte, tai dar tikslingiau tai dare auksciausiu organizaciniu lygmeniu. skirtingos poadetys manau leme skirtingus pasirinkimus, ne vien charakteriu/dsrbstumu/uzsispyrimo skirtumai. tuolab, kad macas jau gal jautesi zvaigzde viska irodziusia, ir kad nba ji sodino ant suolo, kele diskomforta psichologini. kita vertus, is nba vis tik pasieme naudos - grizes i europa buvo nepalyginamai universalesnis zaidime ir abejose aikstes pusese bei visose srityse.
2015-02-01 17:09:04 Cituoti
>> Liuosiai: Noreciau nesutikt del Patricko, nu bet kad ble viska teisingai parasei/isdestei...
Liuosiai2015-02-01 16:51:46 Cituoti
>> tromoos#8: Dėl taupymosi rašiau,Beverlis toli gražu ne allstaras.Kitą sezoną veikiausiai tenkinsis atsarginio vaidmeniu,jis ne tavo minėtasis LBJ-neturi prabangos taupytis ateičiai.Kiekvienam mače logiška manyt,kad nesugebės dirbt 110% procentų,kita vertus ne į tema tie 100GM,geriausiu atveju reguliariame sezone sužais ~60-65 mačus,PO nedaugiau 14GM(nemanau,kad 2 serijas pasiims).Jis nėra talentingas gynyboje,daugiau grubus ir griaunantis,čia didelis skirtumas,todėl ir yra nemėgstamas.Gero defenderio pagrindinis tikslas yra neleist puolančiajam įsižaist,čia manau sutiksi,atkrintamosiose reikia art nuo..iki,nes natūraliai ir žaidimo laikas pailgėja.Tokie pralaimėjimai under 0.500 win% komandom gali atsiliept bendram win/lost balansui.Suns parankesni nei pvz ptb ar spurs.
2015-02-01 16:38:51 Cituoti
Kas del Donato, tai sausi ispudingai atrodo: 17gm - 30min/ +6,2 (+/-) amazing/ 14pt/ 2,1ast/ 3dubliai/ 56% is zaidimo, 44 is toli. Kaip greit tokiu geru zaideju tapo. Ispudinga. Velgi tinka nuvalkiotas sablonas, kad "hard work - pays off". Dar kai rinktinej praejusia vasara zaide galvojau kad neisilaikys NBA ir gan greit pamatysim ji su kokio turku projektelio marskineliais, o cia bald starteris rimtoj vakaru komandoj. Siuo sezonu uzsigarantavo 4m kontrakta kitamet ir gaus tikrai padorius baksius.
Siaip paziurejus kaip Donatas nosies nenukabino ir toliau kryptingai dirbo, kai visi(isskyrus giminaicius ir fanbojus) jau nurase buvo, rodo koki tinkama charakteri sportui baxuras turi. Dabar taip prisiminus Maca (kuris irgi atrode su charakteriu, neverksnys), tai anas per metus psichologiskai suluzo, o reikejo art, dirbt papildomai po 2-3h pries rungtynes, dirbt kaip niekas kitas(to nedare for a fact) ir kentet, laukt progos, juk kontrakta 3m turejo. JJ Redicko, J Rose ir dar N geru zaideju panasi situacija buvo, jiem dx laiko reikejo irodinet kad gali zaist lygoj. Dabar Jimmeris laukia savo sanso(gal ir nebesulauks). Islieka tik stipriausi. Donce isliko, o pilnai galejo kaip Macas po metu nusispjaut, ISSIPIRKT pats savo kontrakta ir dumt kur minutes garantuotos. Maladec.
2015-02-01 15:54:32 Cituoti
>> Liuosiai: Per grieztai tu cia apie Patrika, jis gi traumu iskamuotas, galbut ne pilnai atsistates, galbut kiek pasisaugo PO maratonui. Tas naturalu ir ta visos zvaigzdes daro, ypac jei forma ne pilnai 100%. Tokiu intensyvumu ir agresija kovot kaip Beverley negali 100gm per metus sulost, naturaliai suluzti - tas pats ir Westbrooko pvz. Viena zinau, kad Beverley - no fake. Ziu ir Donce minejo, kad nemegstamiausias zaidejas lygos gyneju tarpe, kovingas belekaip, o kad pries kokius Pistonus ar kitus scrubus pasitaupe, tai sakau - visos lygos zvaigzdes ta daro - LBJ pernai visa RS durniu voliojo, ~40% pajegumu zaide. Ateis PO - suzais kaip vyras ir per negaliu.
Liuosiai2015-02-01 13:34:38 Cituoti
Beverlis galbūt atkrintamosioms tauposi,turėjo savo career hailaitą kai westbrooką išjungė(visom prasmėm),dabar toli gražu nepanašus į tą pitbulį,kuris dėl kiekvieno aikštės cm griūdavo/kovodavo.Man asmeniškai matant jo kietos kovo pliūpsnius atrodo,kad vienam kitam epizode pasiardo"va mol kaip aš aukojuosi",toliau seka tas pas š trynimas paslei trajaką.Fake hustle nigga,su retais žybtelėjimais.Aišku, B2B,nuovargis,bet kcp su augustinu nėra kažkuo išsiskiriantis mažiukų duetas net rytuose.Mchale'as per daug pasitiki Ariza,nėra jis toks snaiperis,kad galėtų per mačą 5+ trapakų išmest,kas jam tampa kasdienybe.

D-mo dar reiktų kelis kg raumens užsiaugint,kai kojos pavargsta(natūralu),viršutinė dalis gali tam tikrą laiką kompensuot stablumo nebuvimą(ir atvirkščiai).Jei ne anksti susirinktos baudos,galėjo nesunkiai pakartot ar neženkliai pagerint asmeninį rezultatyvumo rekordą.
vinetu2015-02-01 12:55:16 Cituoti
Ziurejau varzybas, jos neblogai prasidejo, bet DMO gavo greitas dvi prazangas, isvesdavo pries ji Monroe poste, kuris kaip beprotis per jega viska grudo, jokios pagalbos ir susirinko dvi prazangas. Tada isleido ta J-Smoothshit, kuris 4 kartus is po kashes neimete, shot selectionas vapsie tragiskas, gynyboj kiauras ir Pistons pajuto zaidima sumete kelis trapokus ir praktiskai Raketom nebeliko sansu laimet...
2015-02-01 12:39:27 Cituoti
ziurint i stats, i zaidima, tai sveiku protu persas isvada, kad jonesas ne su d-mo, o su joshu snaiperiu smitu turetu konkuruoti del liekanciu minuciu. taciau mchale'as turi savo poziuri, tai loginis poziuris is sono nieko nereiskia...
2015-02-01 12:18:41 Cituoti
Butu is trenerio puses absoliuciai kvaila daryti kazkokius radikalius pakeitimus, mazinant donces laiką.
Dabar jau turi kiti rinktis tas likusias minutes, kai motiejunas ilsisi
MrVycka2015-02-01 09:18:27 Cituoti
kol kas tai jonesui nenusimato šansų išstumti motiejūno iš starto - 3 pts, 5 reb dvitaškiai 1/5 per 19 min...nors tik trečios rungtynės po traumos, priekyje howardo trūksta, viskas doncės rankose...
Puslapiai: 1
Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Atkrintamųjų viltis išsaugojęs "Nevėžis" nutraukė "Neptūno" pergalių seriją
Atkrintamųjų viltis išsaugojęs "Nevėžis" nutraukė "Neptūno" pergalių seriją
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) intrigos nepašykštėjo mūšis pajūryje. Klaipėdos „Neptūnas“ (14-13) savo arenoje 79:92 (26:24,
Po lenta dominavusio Valančiūno komandai atkrintamųjų starte pritrūko vieno metimo
Po lenta dominavusio Valančiūno komandai atkrintamųjų starte pritrūko vieno metimo
Vienintelė NBA atkrintamosiose varžybose dalyvaujanti „lietuviška“ ekipa savo pirmo etapo seriją pradėjo atkakliu, bet nesėkmingai pasibaigusiu mūšiu favoritų teritorijoje
 Naudingiausiu NBA krepšininku šeštus metus iš eilės taps ne amerikietis
Naudingiausiu NBA krepšininku šeštus metus iš eilės taps ne amerikietis
NBA lyga paskelbė po tris pretendentus į asmeninius reguliaraus sezono apdovanojimus, rašo Krepšinis.lt.Naudingiausiu žaidėju pretenduoja tapti Denverio „Nuggets“ serbas Nikola
"Juventus" suspendavo savo naudingiausią žaidėją
"Juventus" suspendavo savo naudingiausią žaidėją
Balandį dar nė sykio ant parketo neišbėgęs Utenos „Juventus“ legionierius iš Kroatijos Ivanas Vranešas daugiau komandoje gali ir nebepasirodyti, rašo Krepšinis.lt.27-erių
NBA atkrintamosiose varžybose – favoritų diktatas ir Lillardo fenomenas
NBA atkrintamosiose varžybose – favoritų diktatas ir Lillardo fenomenas
NBA atkrintamosios varžybos kol kas šykšti staigmenų – pergalėmis startavo ir aukščiau už savo varžovus reitinguotos Milvokio „Bucks“, Los Andželo „Clippers“
Po lengvo pasivaikščiojimo Trinchieri vardijo, ko nori iš naujoko, o Šeškus baisėjosi: man gėda
Po lengvo pasivaikščiojimo Trinchieri vardijo, ko nori iš naujoko, o Šeškus baisėjosi: man gėda
LKL reguliariojo sezono nugalėtojų vardo link užtikrintai artėjantys Kauno „Žalgirio“ (23-3) krepšininkai sekmadienį net namuose 101:57 nepasigailėjo Jonavos „CBet“
Naujoko debiuto sulaukęs "Žalgiris" rekordiniu skirtumu nušlavė jonaviečius
Naujoko debiuto sulaukęs "Žalgiris" rekordiniu skirtumu nušlavė jonaviečius
Kauno „Žalgiris“ (23-3) labai lengvai papildė pergalių sąskaitą Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) ir namuose 101:57 (30:15, 21:10, 26:13, 24:19) sutrypė Jonavos
Urbonas uteniškiams užkūrė pirtį, bet "Šiauliai" krito paskutinę minutę
Urbonas uteniškiams užkūrė pirtį, bet "Šiauliai" krito paskutinę minutę
Žydrūnas Urbonas stojo į kovą su klubu, kuriame praleido keliolika metų, tačiau puikiai pažįstama aplinka jo komandai svarbios pergalės neatnešė.Oliverio Kostičiaus treniruojama Utenos
Dominavęs "Rytas" privertė Mažeikių klubą kristi trečiąsyk paeiliui
Dominavęs "Rytas" privertė Mažeikių klubą kristi trečiąsyk paeiliui
Vilniaus „Ryto“ (22-5) komandai neprireikė pilnos sudėties, kad įveiktų Mažeikių „M Basket-Delamode“ (11-16) ekipą.Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“)
Po krepšiais karaliavęi "Cavaliers" užtikrintai pradėjo atkrintamąsias
Po krepšiais karaliavęi "Cavaliers" užtikrintai pradėjo atkrintamąsias
NBA atkrintamosios varžybos prasidėjo Klivlando „Cavaliers“ pergale, kuri namuose 97:83 (33:26, 15:20, 17:20, 24:25) įveikė Orlando „Magic“ ir serijoje iki keturių pergalių
Žalgiriečių Eurolygos epizodų dešimtuke – Hayeso dominavimas
Žalgiriečių Eurolygos epizodų dešimtuke – Hayeso dominavimas
Praėjusią savaitę stipriausiame Senojo žemyno klubiniame krepšinio turnyre kovas baigę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai šį sezoną pažymėjo gausybe efektingų epizodų.„Žalgiris
Sabonio perimtas iš Valančiūno kamuolys bei dėjimas – tarp įspūdingiausių momentų
Sabonio perimtas iš Valančiūno kamuolys bei dėjimas – tarp įspūdingiausių momentų
Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) paskelbė balandžio 19 dieną vykusių įkrintamųjų varžybų gražiausių epizodų penketuką.Į jį pateko ir Lietuvos rinktinės bokštai.Trečią
Sabonio sezonas – baigtas: kelionę link NBA žiedų pratęs tautietį pranokęs Valančiūnas
Sabonio sezonas – baigtas: kelionę link NBA žiedų pratęs tautietį pranokęs Valančiūnas
Naktį iš penktadienio į šeštadienį Naujajame Orleane vykusiose lemiamose NBA įkrintamųjų rungtynėse vietos „Pelicans“ krepšininkai 105:98 (22:24, 32:21, 29:22,
"Heat" ir vėl aplaužė ragus "Buliams" bei įšoko į atkrintamąsias
"Heat" ir vėl aplaužė ragus "Buliams" bei įšoko į atkrintamąsias
Paskutiniais šių metų NBA Rytų konferencijos atkrintamųjų dalyviais tapo praėjusių metų lygos finalininkai Majamio „Heat“ krepšininkai, rašo Krepšinis.lt.Eriko
Štreimikytė-Virbickienė: krepšinis tapo pirma meile, kuri nerūdija (interviu)
Štreimikytė-Virbickienė: krepšinis tapo pirma meile, kuri nerūdija (interviu)
Viena žinomiausių ir tituluočiausių Lietuvos krepšininkių – Jurgita Štreimikytė-Virbickienė – turėjo įspūdingą karjerą. Puolėja yra viena iš dviejų Lietuvos
Į Lietuvą jau atvykęs "Žalgirio" naujokas paaiškino, kuo gali padėti kauniečiams
Į Lietuvą jau atvykęs "Žalgirio" naujokas paaiškino, kuo gali padėti kauniečiams
Kauno „Žalgirio“ gretas ketvirtadienį oficialiai papildęs 28-erių metų 203 cm ūgio Demetre Riversas jau penktadienio popietę pasiekė Lietuvą.Su antra puse ir šuniu į Vilniaus
Sedekerskis ir "Baskonia" pačiupo paskutinį Eurolygos atkrintamujų bilietą
Sedekerskis ir "Baskonia" pačiupo paskutinį Eurolygos atkrintamujų bilietą
Penktadienį nuaidėjo pirmųjų istorijoje Eurolygos įkrintamųjų paskutinis mačas, po kurio paaiškėjo paskutinė į atkrintamąsias įšokusi komanda. Paskutinį bilietą sugriebė Tadas
Lemtinga Lietuvos bokštų kaktomuša: ar ji taps paskutine Valančiūno giesme „Pelikanuose“?
Lemtinga Lietuvos bokštų kaktomuša: ar ji taps paskutine Valančiūno giesme „Pelikanuose“?
Naktį iš penktadienio į šeštadienį Naujajame Orleane vyksiančiose lemiamose NBA įkrintamųjų rungtynėse tarp vietos „Pelicans“ ir Sakramento „Kings“
Mažeikiškio Antetokounmpo pokalbiai su teisėju, treneriu ir komandos draugais
Mažeikiškio Antetokounmpo pokalbiai su teisėju, treneriu ir komandos draugais
„Betsafe-LKL TV“ dėmesio sulaukė Mažeikių „M Basket Delamode“ žaidėjas Alexas Antetokounmpo.Jauniausias iš brolių Antetokounmpo, rungtynių metu naudojo sportininkams
Eurolyga paskelbė ketvirtfinalių mūšių datas
Eurolyga paskelbė ketvirtfinalių mūšių datas
Eurolyga paskelbė ketvirtfinalio etapo tvarkaraštį, kuriame aiškūs visi rungtynių laikai, jeigu porose užtektų keturių mačų, rašo Krepšinis.lt.Atkrintamosiose netrūks
Jaunimo rinktinėms – palankūs Krivo, Murausko, Jakučionio ir Jocytės atsakymai
Jaunimo rinktinėms – palankūs Krivo, Murausko, Jakučionio ir Jocytės atsakymai
Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) būstinėje ketvirtadienį susirinkę šalies jaunimo rinktinių treneriai pristatė savo pasirengimo ateinančios vasaros pirmenybėms planus ir pasidalino
ASVEL krizė gali paveikti ir Jocytės ateitį
ASVEL krizė gali paveikti ir Jocytės ateitį
Lietuvos moterų krepšinio žvaigždė Justė Jocytė ateinantį sezoną gali pradėti naujoje komandoje, praneša Prancūzijos žiniasklaida.Skelbiama, kad Vilerbano ASVEL mažins biudžetus
Murauskas keičia universitetą, žais kartu su Marčiulioniu
Murauskas keičia universitetą, žais kartu su Marčiulioniu
Paulius Murauskas nusprendė pakeisti universitetą po neitin sėkmingo pirmojo sezono NCAA. 20-metis antrąjį sezoną suvienys jėgas su Augustu Marčiulioniu, rašo Krepšinis.lt.P. Murauskas
Generolui atiduota pagarba: Vilniuje iškelti "Ryto" legendos Eidsono marškinėliai
Generolui atiduota pagarba: Vilniuje iškelti "Ryto" legendos Eidsono marškinėliai
Ketvirtadienio vakarą Vilniaus „Rytas“, minėdamas 15-ąsias triumfo Europos taurėje metines, LKL rungtynių su Šiaulių „Šiauliais“ ilgosios pertraukos metu savo
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Traumų išretintą Kauno „Žalgirio“ puolėjų liniją netrukus papildys naujokas. Lietuvos čempionų klubas iki sezono pabaigos pasirašė sutartį su 203 cm ūgio amerikiečiu
LKF pristatyti jaunimo rinktinių treneriai paskelbė pasiruošimo planus
LKF pristatyti jaunimo rinktinių treneriai paskelbė pasiruošimo planus
Ketvirtadienį Lietuvos krepšinio federacijoje vyko susirinkimas, kuriame dalyvavo visų Lietuvos jaunimo rinktinių vyr. treneriai. Susirinkimo metu treneriai pristatė rinktinių pasiruošimo
Trinchieri mojavo protokolu: nesitikėjau tokio teisėjavimo krepšinio šalyje (pretenzijų turėjo ir Vovoras)
Trinchieri mojavo protokolu: nesitikėjau tokio teisėjavimo krepšinio šalyje (pretenzijų turėjo ir Vovoras)
38 pražangos ir penki jų limitą išnaudoję vienos komandos krepšininkai – Andrea Trinchieri teatrališkai tvirtino tokio atvejo per savo karjerą nepamenantis, užtat ilgai
NBA įkrintamosiose Karnišovo klubas laimėjo pirmą išlikimo mūšį, laukia akistata su "Heat"
NBA įkrintamosiose Karnišovo klubas laimėjo pirmą išlikimo mūšį, laukia akistata su "Heat"
Reguliariajame NBA sezone Rytuose 9-ą vietą užėmęs Čikagos „Bulls“ klubas namuose pergalingai pradėjo įkrintamąsias varžybas: 131:116 (40:22, 33:45, 37:25, 21:24) pranoko Atlantos

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime