Naujienos kraunasi...

Geriausių LKL naujokų dešimtuke - amerikiečių dominavimas

Autorius: LKL, E.Budraitis.
Geriausių LKL naujokų dešimtuke - amerikiečių dominavimas
lkl.lt
Lietuvos krepšinio lygai (BEKO-LKL) pamažu artėjant prie reguliaraus sezono vidurio, krepšinio analitikas Erildas Budraitis įvertino čempionato debiutantus bei jų pasirodymus pirmaisiais mėnesiais. Šiuo metu BEKO-LKL komandos yra įregistravusios 38 anksčiau (prieš 2014-2015 metų sezoną) niekada aukščiausioje Lietuvos krepšinio lygoje nerungtyniavusius žaidėjus, tarp kurių pastebimiausi, kaip įprasta – amerikiečiai.

E.Budraitis taip pat pastebi, kad „Mažeikiai“, kurie dažnai sulaukia kritikos dėl bandymo varžytis BEKO-LKL čempionate su Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) sudėtimi, nėra daugiausiai naujokų turinti komanda. Kėdainių „Nevėžis“ su aštuoniais naujokais (iš kurių keturi – užsieniečiai) lenkia penkis turinčius „Mažeikius“ ir gali vadintis labiausiai nepatyrusia BEKO-LKL komanda.

10. Willas Cherry – Kauno „Žalgiris“ (15-1)
Vid. 9 tšk. ir 4 atk. kam. ir 2 rez. perd. per 20 minučių.

Nuo pat Maaliko Waynso išvykimo trukusios kalbos apie naująjį Kauno „Žalgirio“ įžaidėją nesibaigė iki kol klubą nepapildė Willas Cherry. Rimtu pastiprinimu turintis tapti ir anot „Žalgirio“, stabilumo pridėsiantis įžaidėjas per pirmąsias trejas rungtynes kartu sudėjus pelnė 18 taškų (7/17 metimų), suklydo 14 kartų ir atliko keturis rezultatyvius perdavimus per 47 minutes. Pirmo gero įspūdžio W.Cherry nesukūrė – klysta nerečiau nei jaunieji „Žalgirio“ įžaidėjai, o bendrai išskyrus tvirtesnį kūną, kol kas neparodė jokio pranašumo prieš Luką Lekavičių.

9. Roderickas Camphoras – Kėdainių „Nevėžis“ (3-16)
Vid. 13,1 tšk. ir 3,6 atk. kam. ir 2,7 rez. perd. per 29 minutes.

Nepaisant daugybės Kėdainių „Nevėžio“ pralaimėjimų, Roderickas Camphoras turėtų būti patenkintas savo debiutiniu sezonu Europoje. Kol „Nevėžis“ sprendžia problemas už aikštelės ribų, R.Camphoras gali naudotis susidariusia situacija ir svarbiu vaidmeniu – nepaisant vidutiniško pataikymo procento, dažnai atakuoti krepšį, imtis iniciatyvos, klysti ir vis vien praleisti daugybę laiko aikštelėje. Kadangi pakeisti R.Camphoro nėra kam, į Europos dažniausiai klystančių ir dažniausiai prasižengiančių žaidėjų TOP 20 patenkantis gynėjas gali nevaržomai demonstruoti savo gebėjimus puolime ir taip klotis statistinius pamatus 2015-2016 metų sezonui.

8. Rytis Juknevičius – Alytaus „Dzūkija“ (8-9)
Vid. 6,9 tšk., 2,7 atk. kam. ir 1,5 per. kam. per 16 minučių.

Praėjusį sezoną „Trakų“ klubui iki NKL lygos finalo nukeliauti padėjęs 21-erių metų Rytis Juknevičius iškart rado savo vietą Alytaus „Dzūkijos“ ekipoje. Pastarąsias dvi BEKO-LKL rungtynes „Dzūkijos“ starto sudėtyje pradėjęs įžaidėjas išsiskiria lygoje aktyvumu gynyboje – pagal perimtų kamuolių procentą (5, parodo kiek apytiksliai procentų varžovų atakų baigiasi R.Jukevičiaus perimtu kamuoliu) BEKO-LKL debiutantas nusileidžia tik Adui Juškevičiui ir komandos draugui Martynui Paliukėnui. Priminsiu, kad dar iki 17-o gimtadienio R.Juknevičius 2010 metais NKL lygoje penkiskart peržengė dviženklę pelnytų taškų ribą bei kartą pelnė 23 taškus. Pastaruoju metu R.Jukevičiaus karjera žengia į priekį dideliu greičiu, tad jei tempas nemažės, kitąmet jaunasis gynėjas turi potencialo tapti tvirtu startiniu BEKO-LKL komandos įžaidėju.

7. Osvaldas Olisevičius – Pasvalio „Pieno žvaigždės“ (8-10)
Vid. 7,8 tšk. ir 3,6 atk. kam. per 24 minutes.

Dar vienas buvęs „Trakų“ žaidėjas taip pat debiutiniame BEKO-LKL sezone komandoje-vidutiniokėje iškart gavo svarbų vaidmenį. R.Juknevičiaus bendraamžis Osvaldas Olisevičius Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ klube vidutiniškai aikštelėje praledžia po 24 minutes ir pagal žaidimo laiką savo komandoje nusileidžia tik kur kas labiau patyrusiems Laimonui Kisieliui, Gyčiui Sirutavičiui ir Aidui Viskontui. O.Olisevičius turėjo atkreipti BEKO-LKL gerbėjų dėmesį lapkričio viduryje atvesdamas „Pieno žvaigždes“ į pergalę prieš Vilniaus „Lietuvos rytą“ (pelnė 20 taškų) ir tapdamas BEKO-LKL savaitės žaidėju.

6. Noahas Dahlmanas – Panevėžio „Lietkabelis“ (5-12)
Vid. 9,2 tšk. ir 6,3 atk. kam. per 22 minutes.

Panevėžio „Lietkabelis“ pradėjo sezoną turėdamas akivaizdžią silpnybę – sunkiojo krašto puolėjo poziciją. Ilgai lauktas Noaho Dahlmano atvykimas nepagerino „Lietkabelio“ padėties BEKO-LKL lygoje – puolėjas, prieš kurį varžovų ketvirti numeriai turi ūgio persvarą, nesustiprino gynybos ir statistiškai labiau prisideda puolime. N.Dahlmanas turi antrą geriausią puolimo reitingą (136 – parodo, kiek apytiksliai taškų „Lietkabelio“ komanda pelno per šimtą atakų kai puolėjas yra aikštelėje) ir lygoje nusileidžia tik Antanui Kavaliauskui. Kitas artimiausias N.Dahlmanas konkurentas pagal šį rodiklį (žaidžiantis ne geriausią puolimą demonstruojančiuose „Lietuvos ryte“, „Žalgiryje” ar „Neptūne“) yra tik devintoje vietoje esantis G.Sirutavičius.

5. Alexanderis Oriakhi – Pasvalio „Pieno žvaigždės“ (8-10)
Vid. 10,1 tšk. ir 6,4 atk. kam. per 18 minučių.

Šį sezoną kiek diržus susiveržęs „Pieno žvaigždžių“ klubas investavo į vidurio puolėją ir neprašovė. 2013 metais antrajame NBA naujokų biržos rate pašauktas ir Pasvalyje kildamas nuo suolo į žaidimą įsijungiantis Alexanderis Oriakhi šiuo metu yra vienas patikimiausių BEKO-LKL lygos kovotų dėl kamuolių. Pagal atkovotų kamuolių procentą (20,9 – kiek apytiksliai procentų kamuolių atkovoja A.Oriakhi būdamas aikštelėje) amerikietis BEKO-LKL lygoje nusileidžia tik „Žalgirio“ “centrui” Artūrui Gudaičiui. A.Oriakhi (kartu su komandos draugu Evaldu Kairiu ir Giedriumi Staniuliu) taip pat yra vienas iš trijų žaidėjų BEKO-LKL čempionate, šį sezoną atlikusių bent du dvigubus dublius.

4. Michealas Dixonas – Pasvalio „Pieno žvaigždės“ (8-10)
Vid. 11,1 tšk., 3,8 atk. kam. ir 3,4 rez. perd. per 21 minutę.

Vienas iš šešių BEKO-LKL žaidėjų, išsilaikiusių praėjusiame naudingiausių žaidėjų reitinge, Michealas Dixonas pakeitė komandą persikeldamas į šiauriau esantį Pasvalį ir jau antrosiose rungtynėse sugebėjo pasiekti asmeninį sezono rezultatyvumo rekordą. Paskutiniame mače su „Lietkabeliu“ M.Dixonas nugalėtojams pelnė 23 taškus, pataikydamas tris tritaškius iš šešių, atkovojo 3 kamuolius ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus. Profesionalo karjerą tik pradėjęs M.Dixonas turėtų atnešti daugiau naudos nei Kyle’as LaMonte ir greičiausiai taps dalimi, kurios „Pieno žvaigždėms“ trūko norint perlaužti pergalių ir pralaimėjimų balansą į teigiamą pusę.

3. Mustafa Shakuras – Klaipėdos „Neptūnas“ (14-2)
Vid. 10 tšk. (47 proc. tritašk.), 3,3 atk. kam. ir 3,6 rez. perd. per 19 minučių.

Mustafa Shakuro žaidimas Eurolygoje (arba prieš aukšto kalibro komandas) šį sezoną dažnai nepateisino lūkesčių, tačiau prieš BEKO-LKL lygio komandas įžaidėjas geba būti išskirtinai naudingas. Pavyzdžiui, Eurolygoje tritaškius 14,3 procentų taiklumu metęs M.Shakuras BEKO-LKL čempionate tai daro įspūdingu 47 procentu taiklumu. Taip pat M.Shakuras buvo nepastebimas dvejose sunkiausiose „Neptūnui“ rungtynėse su „Žalgiriu“ ir „Lietuvos rytu“, kur pagrindinis „Neptūno“ žaidėjas bendrai pelnė 9 taškus ir atliko du rezultatyvius perdavimus. Tiesa, pastarąjį mėnesį M.Shakuras demonstruoja išskirtinį stabilumą – per pastarąsias ketverias rungtynes įžaidėjas pelnė bent po 10 taškų, atkovojo bent tris kamuolius ir atliko bent tris rezultatyvius perdavimus.

2. Jonathanas Lee – „Šiauliai“ (9-7)
Vid. 12,2 tšk. (44 proc. tritašk.), 3 atk. kam. ir 3,6 rez. perd. per 23 minutes.

„Šiauliai“ jau eilę metų iš eilės sėkmingai randa atakų organizatorių JAV – Derrickas Low, Cameronas Longas, praėjusį sezoną – Derekas Needhemas. Šiemet tokiu tapo Jonathanas Lee, kuris kol kas ne tik gali vadovauti žaidimui, bet kai reikia imasi iniciatyvos ir pelno taškus. J.Lee iki šiol ketveriose BEKO-LKL rungtynėse pasiekė 19 pelnytų taškų ribą, o penkeriose atliko penkis arba daugiau rezultatyvių perdavimus. Įžaidėjui kol kas gruodžio mėnuo yra sėkmingiausias šiame sezone (16,5 taško ir 5,5 atk. kam.) ir jei J.Lee ir toliau demonstruos tokius rezultatus, gynėjas artimiausiu metu turės realių šansų pakliūti į naudingiausių BEKO-LKL žaidėjų reitingą.

1. Jamesas Andersonas – Kauno „Žalgiris“ (15-1)
Vid. 13,1 tšk., 4,8 atk. kam. ir 2,1 rez. perd. per 24 minutes.

Jamesas Andersonas yra neabejotinai geriausias BEKO-LKL naujokas ir vienas geriausių Eurolygos debiutantų 2014-2015 metų sezone. „Žalgiriui“ antrą sezoną iš eilės pavyko rasti lyderį už prieinamą kainą, kuris ne tik atlieka tai, ko tikimasi, bet ir viršija lūkesčius. Sėkmingiausia J.Andersonui buvo paskutinė prieššventinė savaitė, kai gynėjas per penkias dienas sužaidė dvejas įspūdingas rungtynes ir atlikęs darbą iškart išskrido namo. Pirmose J.Andersonas sužaidė rezultatyviausias LKL sezono rungtynes, antrose – antras pagal rezultatyvumą Eurolygos rungtynes, kurias vainikavo sezoną išgelbėjęs pergalingas metimas su pražanga. Per minėtus du mačus J.Andersonas pelnė 48 taškus, atkovojo aštuonis kamuolius, atliko šešis rezultatyvius perdavimus, o „Žalgiris“ iškovojo dvi sudėtingas pergales atitinkamai trimis ir vienu taškais.

Verti paminėjimo: Evaldas Žabas ir Jurica Žuža (abu „Lietkabelis“), Justas Tamulis, Thomas Davisas ir Marcusas Monroe (visi „Nevėžis“), Dominykas Milka ir Paulius Vaitiekūnas (abu „Prienai“), Fedoras Dmitrievas ir Miralemas Halilovičius (abu „Dzūkija“).

Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
LKL Drausmės komisija nepatenkino Viliaus apeliacijos
LKL Drausmės komisija nepatenkino Viliaus apeliacijos
Kovo 16 d. vykusiose Vilniaus „Ryto“ – Klaipėdos „Neptūno“ rungtynėse dirbę teisėjai ketvirto kėlinio pabaigoje suklydo, neužfiksuodami „Ryto“ komandos
"Wolves" laukia medikų uždegtos žalios šviesos Žagaro sugrįžimui
"Wolves" laukia medikų uždegtos žalios šviesos Žagaro sugrįžimui
Reabilitaciją po sunkios traumos tęsiantis Vilniaus „Wolves“ legionierius iš Latvijos Artūras Žagaras nekantrauja prisijungti prie komandos treniruočių. Vis tik, kovo mėnesio
Tobulą kovo mėnesį "Neptūnas" užbaigė nutrauktu Utenos prakeiksmu
Tobulą kovo mėnesį "Neptūnas" užbaigė nutrauktu Utenos prakeiksmu
Klaipėdos „Neptūnas“ (10-12) tobulai užbaigė kovo mėnesį „Betsafe-LKL“ čempionate.Georgios Vovoro auklėtiniai išvykoje 96:83 (22:16, 29:21, 18:30, 27:16)
Kurtinaitis ir Čeponis: apie "Žalgirio" viltį, "Ryto" sudorotus "Vilkus" ir Eurolygos lietuvius
Kurtinaitis ir Čeponis: apie "Žalgirio" viltį, "Ryto" sudorotus "Vilkus" ir Eurolygos lietuvius
„Delfi TV“ laidoje „Krepšinio zona“ treneris Rimas Kurtinaitis ir komentatorius Vaidas Čeponis dalinasi mintimis apie naujausias aktualijas bei aptariamas temas.Šį
"Betsafe Mic'd Up": Vovoro emocijos ir pergalė prieš "Rytą"
"Betsafe Mic'd Up": Vovoro emocijos ir pergalė prieš "Rytą"
Praėjusį savaitgalį Vilniaus „Rytas“ po dramatiškos kovos namie 83:84 krito prieš Klaipėdos „Neptūną“.„Neptūnui“ tai buvo trečioji pergalė paeiliui,
Fanams nusilenkęs Žibėnas pagarsino svarbiausią sezono tikslą ir iškėlė retorinį klausimą
Fanams nusilenkęs Žibėnas pagarsino svarbiausią sezono tikslą ir iškėlė retorinį klausimą
LKL vicečempionai Vilniaus „Ryto“ (17-4) krepšininkai atsikvošėjo po dviejų nesėkmių iš eilės prieš Kauno „Žalgirį“ ir Klaipėdos „Neptūną“
"Lietkabelis" pranoko Šeškaus karius
"Lietkabelis" pranoko Šeškaus karius
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) susidūrė dvi savo pozicijas pagerinti nusiteikusios ekipos. Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ (13-8) namie 90:80 (15:14, 22:21,
Karštame Viniaus derbyje – "Ryto" pergalė
Karštame Viniaus derbyje – "Ryto" pergalė
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įvyko trečiasis sostinės derbis. Jame sudėtingą pergalę pasiekė Vilniaus „Rytas“ (17-4), kuris 99:83 (27:19, 23:25, 19:25,
Paskutiniame kėlinyje atitrūkęs "Žalgiris" iš Šiaulių išsivežė triuškinančią pergalę
Paskutiniame kėlinyje atitrūkęs "Žalgiris" iš Šiaulių išsivežė triuškinančią pergalę
Kauno „Žalgiris“ (20-2) turėjo pavargti, tačiau Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) trečiąkart nugalėjo „Šiaulių“ (5-17) ekipą.Andrea Trinchieri
Kurtinaitis pakabino lubas "Lietkabeliui", šaipėsi iš naujoko ir turėjo pastabų Tubeliui
Kurtinaitis pakabino lubas "Lietkabeliui", šaipėsi iš naujoko ir turėjo pastabų Tubeliui
Pažemintas Vilniuje Panevėžio „Lietkabelis“ vis labiau tolsta nuo trečios vietos Lietuvos krepšinio lygos (LKL) lentelėje, kuri potencialiai padėtų pusfinalyje išvengti
Suspenduotas teisėjas Vilius pateikė apeliaciją LKL drausmės komisijai
Suspenduotas teisėjas Vilius pateikė apeliaciją LKL drausmės komisijai
Kovo 16 d. vykusiose Vilniaus „Ryto“ – Klaipėdos „Neptūno“ rungtynėse dirbę teisėjai ketvirto kėlinio pabaigoje suklydo, neužfiksuodami „Ryto“ komandos
Nepaisant tolstančios pirmosios vietos, "Rytas" neatsisako ambicijų: norime sugrąžinti titulą Vilniui
Nepaisant tolstančios pirmosios vietos, "Rytas" neatsisako ambicijų: norime sugrąžinti titulą Vilniui
Ilgiau nei metus „Jeep“ arenoje Vilniaus „Rytas“ neleido šeimininkauti nė vienam varžovui. 2023-ųjų kovo 5-ąją čia buvo nusileista Utenos „Uniclub Casino –
Furmanavičius: apie karjeros sezoną, saldžias pamokas "Wolves" ir šansą įkąsti "Lietkabeliui"
Furmanavičius: apie karjeros sezoną, saldžias pamokas "Wolves" ir šansą įkąsti "Lietkabeliui"
Justas Furmanavičius šį sezoną yra vienas ryškiausių Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) žaidėjų. Prieš tai „Gargžduose“ dominavęs puolėjas
Atsitiesusios "Pieno žvaigždės" dramatiškai nusileido svečiams iš Kėdainių
Atsitiesusios "Pieno žvaigždės" dramatiškai nusileido svečiams iš Kėdainių
Turnyrinės lentelės kaimynų akistatoje svarbią pergalę Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) pasiekė Kėdainių „Nevėžis-Optibet“ (6-16), kuris svečiuose 76:74
Vilniaus derbio laukiantis "Wolves" centras: beprotiškos rungtynės su beprotiška atmosfera
Vilniaus derbio laukiantis "Wolves" centras: beprotiškos rungtynės su beprotiška atmosfera
Sekmadienį šalies krepšinio mėgėjų dėmesį kaustys Vilniaus derbis tarp „Wolves“ ir „Ryto“ komandų. Po dviejų „Betsafe-LKL“ ratų šių komandų
Vaitkus – apie sezoną Kėdainiuose bei kitą trenerio Petrausko pusę
Vaitkus – apie sezoną Kėdainiuose bei kitą trenerio Petrausko pusę
„Betsafe-LKL“ reguliarusis sezonas nenumaldomai artėja prie pabaigos, tad komandos siekia pasinaudoti paskutinėmis progomis pagerinti savo pozicijas turnyrinėje lentelėje. Viena iš
Kaukėnas – apie dvi komandas Vilniuje, "Wolves" bendruomenės auginimą ir savo karjerą pas "sunkius" trenerius
Kaukėnas – apie dvi komandas Vilniuje, "Wolves" bendruomenės auginimą ir savo karjerą pas "sunkius" trenerius
Vargu, ar tuometis devintokas Rimantas Kaukėnas, nusprendęs, kad reikia po treniruočių likti salėje ir padirbėti papildomai, galėjo įsivaizduoti, kad jo ateityje laukia puiki klubinė karjera Europoje,
Dirbtinis intelektas – jau LKL: diegiama išmanių kamerų sistema arenose
Dirbtinis intelektas – jau LKL: diegiama išmanių kamerų sistema arenose
Lietuvos krepšinio lyga („Betsafe-LKL“) žengė žingsnį dar efektyvesnio technologijų panaudojimo link – įvairius procesus nuo šiol lengvins dirbtinis intelektas.Lyga
Maldūnas išgelbėjo "Lietkabelį" nuo netikėto pralaimėjimo savo aikštėje
Maldūnas išgelbėjo "Lietkabelį" nuo netikėto pralaimėjimo savo aikštėje
Mažeikių „M Basket-Delamode“ (9-12) komanda buvo per žingsnį nuo pergalės ir pratęstos geros atkarpos Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“).Vis tik lemiamu metu
"Rytas" paskelbė apie padėtį su žaidėjų traumomis
"Rytas" paskelbė apie padėtį su žaidėjų traumomis
Vilniaus "Rytas" antradienį oficialiai paskelbė apie situaciją su trimis susižalojusiais komandos krepšininkais.Vilniečių kapitonas Margiris Normantas yra patyręs Achilo sausgyslės
Rekordinis Watermano šou nepadėjo įveikti "Juventus"
Rekordinis Watermano šou nepadėjo įveikti "Juventus"
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) nauja savaitė startavo permainingu maču Kėdainiuose. Kėdainių „Nevėžis-Optibet“ (5-16) savo arenoje krito prieš
Jaunimu pasidžiaugęs Trinchieri kalbėjo apie Sumnerio adaptaciją ir Šmito sveikatą
Jaunimu pasidžiaugęs Trinchieri kalbėjo apie Sumnerio adaptaciją ir Šmito sveikatą
Kauno „Žalgirio“ strategas Andrea Trinchieri po 97:77 laimėtų rungtynių prieš „Pieno žvaigždes“ džiaugėsi, jog pergalę pavyko pasiekti padedant klubo dubleriams,
Triuškinantį pranašumą išbarstę "Šiauliai" nesulaikė Antetokounmpo
Triuškinantį pranašumą išbarstę "Šiauliai" nesulaikė Antetokounmpo
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) intrigos nepagailėjo į atkrintamąsias besitaikančių klubų susidūrimas. „Šiauliai“ (5-16) savo arenoje 91:94 (29:17,
Laukta intriga "Wolves" ir "Lietkabelio" dvikovoje nė nekvepėjo
Laukta intriga "Wolves" ir "Lietkabelio" dvikovoje nė nekvepėjo
Šią savaitę pralaimėjimu jonaviečiams pradėjęs Vilniaus „Wolves“ (15-7) klubas parodė kardinaliai kitokį veidą svarbiame mače.Nedo Pacevičiaus auklėtiniai namuose 109:72 (27:16,
Sumnerio vedamas ir dublerius pasitelkęs "Žalgiris" neturėjo vargo
Sumnerio vedamas ir dublerius pasitelkęs "Žalgiris" neturėjo vargo
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) staigmenos pateikti nepavyko Pasvalio „Pieno žvaigždėms“ (4/17). Aurimo Jasilionio auklėtiniai išvykoje 77:97 (14:25,
Apie laukiamą "Kovo beprotybę" LKL prakalbęs "Woves" lyderis: Vilnius žinomas kaip "Ryto" miestas
Apie laukiamą "Kovo beprotybę" LKL prakalbęs "Woves" lyderis: Vilnius žinomas kaip "Ryto" miestas
Vilniaus „Wolves“ tęsia nelengvą sezoną siekiant pirmųjų klubo istorijoje „Betsafe-LKL“ apdovanojimų. Nors trečiąjį ratą sostinės ekipa pradėjo nesėkme svečiuose prieš
Žaidėjus gėdinęs Žibėnas: parodėme nepagarbą ir lūzerių mentalitetą
Žaidėjus gėdinęs Žibėnas: parodėme nepagarbą ir lūzerių mentalitetą
Šalies vicečempionai Vilniaus „Ryto“ (16-4) krepšininkai gerokai komplikavo savo šansus pakovoti dėl LKL reguliariojo sezono nugalėtojų vardo, rašo Krepšinis.lt.Vilniečiai
"Neptūnas" išbarstė 23 taškų persvarą, tačiau visgi dramatiškai nukovė "Rytą" Vilniuje
"Neptūnas" išbarstė 23 taškų persvarą, tačiau visgi dramatiškai nukovė "Rytą" Vilniuje
Vienintelis Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) šeštadienio mačas virto tikrų tikriausiu trileriu. Vilniaus „Rytas“ (16/4) po dramatiškos

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime