Naujienos kraunasi...

J.Andersono dvitaškis su pražanga išplėšė "Žalgiriui" kelialapį į TOP 16

J.Andersono dvitaškis su pražanga išplėšė "Žalgiriui" kelialapį į TOP 16
zalgiris.lt
Kauno „Žalgirio“ krepšininkai penktadienį „Žalgirio“ arenoje užbaigs Eurolygos reguliarųjį sezoną. Dėl vietos „Top 16“ etape kovojantys žalgiriečiai susitinka su Sasario „Dinamo“ komanda. Rungtynių pradžia – 19.45 val.

Prieš mačą skambant Eurolygos himnui žiūrovai nudažys „Žalgirio“ arenos pirmąjį aukštą žaliai iškeldami žalius lapus, o centriniame sektoriuje bus suformuotas skaičius 11. Specialų didelį plakatą bus paruošusi ir ištikimiausia „Žalgirio“ fanų tribūna.

Tai bus įžanga į šiandien gimtadienį švenčiančio Arvydo Sabonio sveikinimo ceremoniją, kuri vyks rungtynių didžiosios pertraukos metu.

Eurobasket.lt portalas padės sekti šių rungtynių eigą gyvai.

Prieš rungtynes Kauno "Žalgirio" klubas su 50 - uoju jubiliejumi pasveikino legendinį Lietuvos krepšininką Arvydą Sabonį.

"Žalgirio" startinis penketas: Robertas Javtokas, Paulius Jankūnas, Artūras Milaknis, Jamesas Andersononas, Vaidas Kariniauskas.

Susitikimas prasidėjo tolimu Jameso Andersono šūviu – 3:0. Nepaisydami „Žalgirio“ krepšininkų užsivedimo ir spaudimo iš tribūnų varžovai šaltakraujiškai atsakė aštuoniais taškais bei persvėrė rezultatą (3:8). Ilgai svečiai priekyje neužsibuvo: J.Andersonas smeigė antrąjį tritaškį, du taškus su pražanga realizavo Paulius Jankūnas, o greitą ataką dėjimu užbaigė Artūras Milaknis – 11:8. Netrukus A.Milaknis pasižymėjo taikliu tritaškiu iš krašto, italų gynybą nesunkiai įveikė dėjimą atlikęs Vaidas Kariniauskas – 16:10. Komandos kapitonas P.Jankūnas dar kartą rinko du taškus nepaisydamas pražangos, trijų taškų vertės metimą pataikė aikštėje pasirodęs Lukas Lekavičius (22:14). J.Andersonas aštuntąjį tašką pelnė žiūrovus nudžiuginęs akrobatišku prasiveržimu, persvarą didino L.Lekavičius – 26:14. Greitą išpuolį dvitaškiu su pražanga pridėjo Darius Songaila ir pirmąjį ketvirtį įtikinamai laimėjo rezultatyviai žaidęs „Žalgiris“ – 29:18.

Kamuolį puolime atkovojęs Artūras Gudaitis pelnė pirmuosius savo taškus, tritaškio liniją užmynęs taikliai metė D.Songaila – 33:23. Kauniečiai toliau smaginosi žaisdami greitą žaidimą: iš vidutinio nuotolio pataikė D.Songaila, o po perimto A.Milaknio kamuolio ir perdavimo kamuolį įspūdingai iš viršaus įkrovė Edgaras Ulanovas – 37:23. Trenerio sprendimu prabėgus nepilnoms trims minutėms aikštėje pasirodė ir Eurolygoje debiutavo naujausias kauniečių pirkinys Willas Cherry. Po krepšiu karaliavo keturis taškus surinkęs D.Songaila, bet „Dinamo“ kiek aptirpdė žalgiriečių persvarą (41:32). Sėkmingą reidą krepšio link atliko V.Kariniauskas, griūdamas po kontakto neįtikėtinai iš toli pataikė J.Andersonas. Be to, J.Andersonas smeigė tritaškį bei minimaliai antrąjį ketvirtį laimėjęs „Žalgiris“ dar labiau sustiprino savo pozicijas prieš antrąją rungtynių pusę – 49:37.

Trečiąjį kėlinį atidarė D.Songailos metimas iš vidutinio nuotolio, septintąjį tašką pelnė L.Lekavičius – 53:39. Agresyviai sužaidė krepšio link prasibrovęs J.Andersonas, L.Lekavičius puikiai pastebėjo laisvą po krepšiu likusį R.Javtoką, kuriam teliko įkrauti kamuolį iš viršaus (57:44). Penktą trijų taškų vertės metimą J.Andersonas pataikė nuo lentos, bet tris tritaškius realizavę svečiai pavojingai artėjo ir privertė minutės pertraukėlės prašyti Gintarą Krapiką – 60:55. „Žalgiriui“ taškus pavyko rinkti tik nuo baudų metimų linijos. Užstrigusiu kauniečių puolimu pasinaudoję svečiai prieš lemiamą ketvirtį sumažino mūsiškių persvarą iki 2 taškų – 62:60.

Nesėkmių ruožą nutraukė R.Javtoko kablys, bet „Dinamo“ po ilgos pertraukos persvėrė rezultatą – 64:67. „Žalgirio“ bėdos nesibaigė ir varžovai pavojingai tolo (64:71). Baudas sumetė P.Jankūnas ir R.Javtokas, tačiau užtikrintai jautėsi svečiai iš Italijos – 68:77. Kauniečiai kilo į lemiamą šturmą: krepšio link prasiveržė J.Andersonas, tritaškį įsmeigė L.Lekavičius, o kamuolį perėmęs J.Andersonas buvo neleistinai sustabdytas – 75:77. Paskutinę minutę vyko kova dėl išlikimo. Lengvus taškus iš po krepšio pelnė R.Javtokas, bet priekyje vis dar buvo ir situaciją kontroliavo „Dinamo“ ekipa, palikusi „Žalgiriui“ vos septynias sekundes (77:79). Lemiamą ataką kauniečiai užbaigė geriau nei buvo galima tikėtis. J.Andersonas nepaisydamas pražangos pataikė dvitaškį, o taikliu baudos metimus atnešė Lietuvos čempionams kelialapį į „Top 16“ etapą – 80:79.

„Žalgiris“: J.Andersonas 26 (5/12 trit., 2 per. kam.), D.Songaila 13 (6/9 dvit., 3 per. kam.), L.Lekavičius 10,  P.Jankūnas 9 (9 atk. kam.), R.Javtokas 8 (5 atk. kam., 3 blk.), A.Milaknis 5 (5 atk. kam., 2 per. kam.), V.Kariniauskas 4, A.Gudaitis 3 (5 atk. kam.), E.Ulanovas 2, W.Cherry 0, V.Lipkevičius 0.

„Dinamo“: M.Chessa 14(3/3 trit.), D.Loganas 11 (3/6 trit.), E.Sosa 10 (4 rez. perd.).

Komentuoti
Vitkis_Maklaudas2014-12-20 18:07:44 Cituoti
Na ką, aistroms nurimus reikia padėkoti vyrams už gerą žaidimą pirmam etape ir pasidžiaugt kad išėjom. Taip, buvo problemų, bet su esamais resursais sukovota sakyčiau puikiai ir kas dar svarbiau - komanda turi braižą, būdinga laiminčiom komandom. Palyginimui galima imti kitą Lietuvos ekipą, kuri pasiekė iš pirmo žvilgsnio panašų rezultatą - vos viena pergale mažiau. Bet komandos žaidė visom prasmėm skirtingą krepšinį ir kol kauniečiai praktiškai visose rungtynėse kovėsi ir net pralaimėtuose mačuose turėjo visas galimybes siekti pergalės, klaipėdiečiai lygiai pusę rungtynių galo į vienus vartus, rezultatas dažniausiai jau po antro kėlinio būdavo aiškus.
Vat už tą atkaklumą, kovą ir geležinę gynybą trenerių štabui (ir visų pirma aišku Krapikui) reikia atiduoti pagarbą ir padėkoti, o ne šūdus pilti.
Labai teisingai treneris po rungtynių pasakė - jei kas būtų davę iškart 3 vietą, būtų bet kuris paėmęs net nesusimąstęs. Juk prieš sezoną buvo kalbama - Realas išeina ramiai, turkai su Uniks irgi, nu o dėl paskutinės vietos va Žalgiriukas su NN ir italais pasikarpys. O gavosi, kad Uniksas važiuoja namo (kas galėjo pagalvoti???), o mes praeinam su 3 vieta. Fantastika!
Daugiau pozityvumo, kolegos komentatoriai. Ir jeigu įvardinat problemas (blogas treneris pvz), tai pasakykit ir galimus sprendimus, nes kitaip tuščiai lojat ir nei naudos, nei medžiagos diskusijai nėra.
MrVycka2014-12-20 15:42:50 Cituoti
>> reddlobster15:
bet kiek kai kuriems lūzeriams nedaug tereikia iki gerumo ir ramumo gyvenime:D:D:D bet pavydas dėl to nekyla, neskubėk džiaugtis:D:D:D
2014-12-20 15:15:49 Cituoti
>> MrVycka: zinok kaip gera ir ramu buvo cia be taves..
MrVycka2014-12-20 14:42:52 Cituoti
>> Rajanas5:
o svajoti irgi negalima sporte?..taip jau viskas iš anksto ir nuspręsta?..neimant senesnius laikus, tai labai daug kas tikėjo, kad eurolygoje debiutavęs žalgiris ją ir laimės?..bukmekeriai auksinei 2003 rinktinei eč prieš pirmenybes davė 9-11 vietą...eb "specialistai" net ir save tikrais žalgiriniais vadindami pernai sakė, kad čia tipo juokaujat, kad žalgiris turi bent menkiausių šansų laimėti lkl?..ir taip toliau, ir panašiai...
2014-12-20 14:32:36 Cituoti
pirmiausia tai miela ir malonu skaityti komentarus po naujiena apie KREPSINI, smagu skaityti kaip zmones analizuoja situacijas, pateikia savo vertinimus( aciu tai saujelei komentaroriu kurie cia dar liko ir del kuriu verta ateiti i eb) zinoma verksniu zergu ir vaiku troliu visada bus ir ju neisvengsi,bet tikiuosi tokie tiesiog isnyks tarp tu vertingu komentaru.

pritariu visiems kurie sako, kad puolimas si karta buvo ivairesnis ( Krapikas nekaltas, kad milas po puikiu isvedimu nepataiko laisvas,nors cia nieko keisto, kaip tik svarbus macas taip arturas pranyksta, bet cia jau psichologiniai dalykai arba, kad Pauliusnepataiko savo metimu is vidutinio. Patiko Songaila, kuris 3 ar 4 metimus sumete is vidutinio nuotolio, kas ir yra jo stiprioji puse, o ne tas nuolatinis bandymas pralauzt gynyba nugara..

gynyboje musu maziukiu neislindimas is uz uztvaru bade akis ( del ko aibe trajaku buvo praleista) beje kol buvo Kariniauskas aiksteje,tol tokiu situaciju beveik nebuvo, nes Vaidas cia turi pranasuma pries Luka del savo ugio ir ilgu ranku ir apskritai fiziniu savybiu gynybje..

visiems siulau nurimti ir suvokti, kad pagrindini tiksla Eurolygoje si komanda ivykde ir neprisisvajoti apie kazkokes mistines galimybes grup4je uzimti 4 vieta, tiesiog nera pajegumu ir talento tam, si komanda labai ribota ir daugiausiai kasgali nutikti tai kokios 4 pergales top16 etape..
MrVycka2014-12-20 14:32:19 Cituoti
>> Liuosiai:
o šiaip dėl europos elito...tu pats ir kiti eb senbuviai komentuotojai atsimena, kaip nekurie tiesiog šaipėsi iš manęs, kad žalgirį priskiriu europos kašio elito - pagrindiniai mano argumentai buvo, kad tiek metų žaidžiant ELITINĖJE krepšinio lygoje ir tik retai nepatenkant tarp 16-os stipriausių europos komandų, neturint nė vieno sezono, kad nenukaltų tų klubų, dėl kurių elitiškumo nesuabejotų niekas, tai jau savaime ir yra elitas...o vakar perskaičiau komjaunimo tiesą, tai žalgiris yra devintas pagal eurolygoje sužaistų rungtynių skaičių bei vienuoliktas pagal laimėtas rungtynes...na, kam atrodo, kad elitą sudaro kokios 5 komandos, o ne daugiau, tai čia jų nuomonė, galėtų dar tie veikėjai išvardinti tas komandas, kurios per pastaruosius 15 metų be žalgirio eurolygą laimėjo, o visas kitas (tame tarpe net ir į tą top16 ne kartą nepatekusias)...ai, ką čia bekalbėti, kai už tą patį realą yra sužaidę vos 11 rungtynių mažiau - tai gal ir tituluočiausia europos kašio komanda elitui nepriklauso?..
2014-12-20 13:56:00 Cituoti
>> shakarmakar:

pritariu, jei nebutu pas mus gynybos, pizdiec vapsie butu. Geriau jau ginasi gerai ir sunkiai uzpuola, nei chujovai ginasi bet retkarciai pakrenta. Viena diena pakritus gali laimet, bet jei ne, kiek kartu zalgiris butu atplaktas, kaip koks neptunas ispanijoj? is esmes siemet nebuvo ne karto, isskyrus pirma maca su realu, nes nezinojau ka gali zalgiriukas, kad vaziuotumem lost isvykoj, ar lostumem namie, ir jau pries maca butu aisku, kad siandien nera sansu. O paziurejus i sudeti atrodo, kad kaip gali but sansas su ja pries reala?
2014-12-20 13:52:05 Cituoti
>> Zergas:

Nera krapikas genijus, bet ka tu siulai vietoj jo? sara? o jei bus stombergo variantas? Visi supranta krapiko minusus, bet yra kaip yra, su tokia sudetim as aplamai patenkintas, kad mes patekom i top16. Taip, pernai pries ryta pusfinali viskas galejo pakrypt i kita puse, laimejom per Liuses kusplauki, vienas metimas skyre auksa nuo bronzos. Vakar pats keikiau krapa, kad taip ilgai gale laike songaila ir janki. Isleido lipke pf zaist, nes sasaris zaide zemesne sudetim, pradejo mest trapakus. Del esto tai cia reikia krust motiejuna, kas cia per varkes? gal jis jam savo didesne dali algos atiduoda? kiek metu galima laikyt, kaip trumas sako, veltedi? esme Zergai, kad tu belekokiu atveju nebusi patenkintas, paims treneri, neleis lost vaikam, rekse, kad negali apsaudyt, cia jau pas tave kazkokia depresuha ir taip pastoviai, esi achujienai negatyvus zmogus ir net po graziu pergaliu atejes cia pili savo negatyva kibirais, stengdamas sumenkint pergales. Toks vaizdas, kad tau ta kase ir komanda px, ir tavo pareiga atejus cia visiem gadint nuotaika menkinant visus pasiekimus, pergales ir t.t. Megsti rekt, kad reikia daryt ta ar ana, o kai kas nors paklausia KAIP? tada atsakai, kad tu to negali zinot, tu apie tai negalvoji ir ne tavo reikalas. As galvoju, kad jei nenutuoki, kaip sprest problema, tai nereiketu kasdien ir rekt pirmoj eilej atsistojus, kad reikia sprest problema, nes jei tu tame nieko nesupranti, tai gal ta problema nera tokia didele, kaip tau atrodo.
agurks2014-12-20 13:38:10 Cituoti
>> shakarmakar: plius, galima kalbet, kad eilini karta isstenejom top16, bet ar nors vienos buvo siemet varzybos, kad sansu neturetumem laimet? Va cia ir skirtumas sitos komandos, kad visada kabinasi iki galo. Uztai ir Krapikui pliusas.
shakarmakar2014-12-20 13:22:29 Cituoti
Nežinau ar galima turėti kokių priekaištų treneriam, nei vienas turbūt pasaulio treneris su šita sudėtim geresnių rezultatų negarantuotų. Žaidimą tai galima gražesniu lengvesniu paverst, bet tada gynyba nukentės, o su tokiu žaidėjų pasirinkimu statyt akcentą ant puolimo improvizacijos, bėgimo tai galbūt tik zergui ir šautų į galvą (na arba žmogui principe kuris nežino, kas tai per daiktas gynyba yra) tipo Nelsonui ar Šeškui. Rezultatai kol kas tiesiog puikūs jei kas būtų pasakes prieš sezoną, kažin ar nors vienas kritikas būtų nesutikes. Eurolygoj neįveiktas tik Real'as ir tai paleistas tik rungtynių gale, su visais kovota, atloštas didžiulis skirtumas novgorode, atlošti skirtumai vilniu, utenoj, ištraukta namuose prieš panevėžy šita komanda turi charakterį, į ja niekas eurolygoj kojų nesivalė, kaip kad būdavo daug daug metų kuomet prieš stipresnius būdavo pralošiama jau rūbinej. Pasikartosiu, bet resursai labai riboti, kalbant apie puolimą, pagalvokit jeigu visi žaidėjai taptu FA kiek iš jų būtų reikalingi EL TOP 16 komandom ?? 2,5 ir tik 1,5 kaip startiniai, kiek žaidėjų moka žaist aukštam lygy 1x1 ? ar kas nors iš mažų gerai lošia 2x2 ? kiek žaidėjų turim kurie turi pranašumą prieš savo varžovus tiesioginius eurolygoj fizine prasme, bent kažkokį ? nei vieno (išskyrus pavieniu mačų pavienius matchupus) ir visa tai būdavo išnaudojama praktiškai 100 proc (geriausias pvz Ulanovas prieš Efes) tai ką gali treneris išspausti daugiau ? vienintelis tai leist daugiau improvizacijos ir nutraukinėt derinius, bet tada nukentės drausmė ir disciplina. Drausmė ir disciplina tai ant ko šitas Žaligirs laikosi ir nėra visiška šūdo krūva bei pajuokos objektas eurolygoj ir būtent dėl to turim vieną iš geriausių gynybų, nes jeigu norint laimėt puolimu tau reik turėt individualiai stiprius žaidėjus, (nors ir tai čia puikiai tinka UNICS pavyzdys, prie graiko komanda gerai puolė bet šūdinai gynės, Pashutinas atėjo pažiūrėkit kaip krito rezultatyvumas, bet užtai kokia gynyba ir iš karto pergalės !!! ) tai gynyboj geros sistemos ir drausmės pagalba galima siekti rezultatų net ir žaidžiant su stipresniais varžovais, žodžiu mūsų treneriai pasirinko vienintelį įmanoma kelia norint būti konkurencingiem eurolygoj, iš jo neiškrypo net ir sunkiais momentais ir galiausiai pasiekė rezultatą. Dėl LKL išvis nežinau kodėl reikėtu pergyventi, komanda 1 vietoj, abeji pagrindiniai konkurentai įveikti, vieni išvykoj o kiti namie sudaužyti ant 40 taškų, ko dar galima norėti iš šito Žalgirio ? Pažymys už pirmąją sezono dali 11 dešimtbalėj sistemoj.

p.s atsiprašau už tokią ilgą paklodę, bet tokiem kaip zergui reik viską sukramtyt iki smulkmenų, gero visiems savaitgalio ir artėįančių švenčių.
MrVycka2014-12-20 13:13:23 Cituoti
po vakarykščių nervų tai tokio klouno kaip ass456 komentarus pasiskaityti tiesiog būtina nuotaikai pasikelti :D gerai, kad tokie dar neišmirė :D
agurks2014-12-20 13:04:49 Cituoti
nu kai zmogus ryto nukalima finale vadina sekme, tai net nusvyra rankos... Paskaityk,Zergai, Liuosiai komentara, cia viskas ir pasakyta. Buvo puikiu momentu, kai isvadamas zmogus visiskai laisvas metimui, buvo momentu, kai zaidimas buvo statomas ant aukstu ir vienu metu pasiteisino, antroj pusej nieko neisejo. Niekas nesako, kad Krapikas puolimo genijus, bet nereikia perdeti. Is esmes, kas nutiko, tai zalgiris pradejo sezona be didelio psichologinio spaudimo, nebuvo izaidejo, niekas nesitikejo rezultatu, o jie atejo ir labai net geri, kas viska apverte is esmes, tuo paciu ir zaidima ir kai kuriu zaideju pasitikejima savo jegom. Pirmiausia isskirsciau: Milakni, Gudaiti ir Kariniauska.
imp2014-12-20 12:52:39 Cituoti
Zerge, ka tu ta lkl prikaisioji. Paziurek Zalgirio sudeti, sudeliok metus ir tada kitu lkl klubu. Visi ligsiol turejo privaluma izaidejo pozicijoj. Taip Lekavicius scorindavo neblogai, bet kitiems progu nedarydavo, o tie kiti medziai metuose - nepapusi nelinguos. O tavieji Dimsos isvis per klaida Zalgirio suoleli trina.
Pats susideliok delione: visi pagrindiniai yra senei katriems pries jauniklius jau nekazka. Eurolygoj kur ne padrikai losiama, pozicinese dar isipaiso, bet tai lkl kur balaganas, kur visokie atmarozkai nesubrende laksto, nei noro turi, nei smarves pries veja papust.
O tokie Dimsos, net nezinia ar lkl komandoj isipaisytu uz lyderi. Venes situacijos isvis pradedu nebesuprast. Nx laikyt reikia, jei neduodi minuciu. Eurolygoj daxuja situaciju buvo, kai Songokas kamuolius kaip karsta bulve rankose neislaikydavo, Javtokas apsisikes lakstydavo, Gudaiciui OS (operating system) uzpuliuodavo, o i ta net neziuredavo.
Aplamai nx mums kazka ugdyt svetimsaliu, jei isugdom, o zaidybinio laiko nesugebam atrast. Stimaca zinde, zinde papu, Tanoka falu auklejo, o tik pasibaige kontraktas (jei nemeluoja atmintis paskutiniam jis paskolintas buvo latviams kur grynai monstriskus rodiklius rode) ir fsio geros kloties.
Liuosiai2014-12-20 12:37:26 Cituoti
>> Zergas: pora akcentų konkrečiai tau:

Matei kiek kartų MIlas buvo išvestas ant trapako ir absoliučiai laisvas nepataikydavo?Krapikas padarė viską,kad žaidėjas atliktų savo darbą,nu juoda diena pasitaikė-nepaėjo.

po pertraukos komandą pradėjo slėgti įtampa,kas yra labai normalu tokios svarbos rungtynėms,varžovų snaiperiukam jokios įtampos,pataikė keletą/užsivedė to pasekoje turėjom labai nervingą pabaigą.

Treneris negali išbėgt į aikštę pats,toks vaizdas kad bet kuris kritikas išeitų ir sutvarkytų reikalus per porą min.
Žiūrint į sąstavus sassaris nekažinką nusileidžia Žaliem,reikia kai ne kuriem grįžt į realybę-nesam mes europos elitas.

>> GodLess: nusileidi iki durniaus lygio,vadinasi pats toks esi.Kam kreipt dėmesį į kažkokio pieniaus papezėjimus,kurių vienintelis tikslas sukelt ginčą.
Zergas2014-12-20 12:10:29 Cituoti
>> Howlett:

gal as ir idijotas,bet krapiko primityvumas jau akis bado.jo planus perkanda netik kad EL treneriai,net LKL'e jo oponentai sugeba numatyt jo veiksmus ir tinkamai sudelioja zaidimo plana,ko pasekoj pastovus tampymasis iki paskutiniu minuciu.jei EL dar galima butu pateisinti salyginai kuklia sudetim,tai LKL yra grynas nemoksiskumas,todel man persasi tokia mintis kad visos tos pergales(pries uniks ir efes) yra labiau sekmes faktorius nei brandzios komandos pozymis.aplamai krapika galima laikyti treneriu kuriam sekasi,butent sekme nuleme kad pernai metais nukale ryta pusfinalyje,vakar vel pasiseke kai sezonas pakibo ant plauko.duok Dieve kad tas naujokas pritaptu,priesingu atveju kitam etape bus labai graudus vaizdas
GodLess2014-12-20 11:54:28 Cituoti
ok, ikalbejai. viskas :D su zergu daugiau nediskutuosiu, su situo irgi ;)
2014-12-20 11:52:09 Cituoti
>> GodLess:

Tu jau geriau su ferre diskutuok, nei su buku troliu klonu botu is bnews :D jei imbicilas paraso, kad 15 metu neiseinat i top8, reiskia pries 15 metu jis dar grauze dirbtini speni ant dirbtinio papo, kuris kabejo ant jo patevio krutines ir ciulpe surugusi kefyra, todel nichuja neatsimena, kad zalgiris laimejo eurolyga pries tuos 15 metu, arba kaip bizmozglam rytfaniui jam automatiskai blokuoja smegenine tokius dalykus. tokiu idiotu cia niekad neuzsilaikydavo, tad nereikia is sito mauro demesiu apdovanot, nes paskui kasdien ateis su tavim bendraut, o tu jau kelinta karta su juo cia aiskiniesi. Palik ramybej kausha ir tiek, jau turim portale protiskai neigalu senuka, kuriam nieko neina paaiskint, tai dar protiskai neigalu pacuka norit turet? :)
GodLess2014-12-20 11:47:02 Cituoti
ai je prisiminus tuos 15 metu, tai jei ne toks gustas tai gal ir 2x butu jau tape, kai pralose busimiems cempionams ;)
GodLess2014-12-20 11:44:49 Cituoti
>> as456:

Gal todel kad i top8 patenka nuolat Realai, Barsos, PAO, OLY, Macabiai, CSKA, o tos dvi vietos dazniausiai uzkisamos kokiais turku ar rusu milijonieriais ? Retai kam pasiseka isokti i tokiu isrinktuju grupe, kur biudzetas n kartu didesnis. Pavyksta karta per kokius 10 metu, kaip partizanui nustebinti sukurti mini stebukla, gaila, kad ne zalgiris, nu ka darysi.
Tu geriau pagalvok, kad kuo ilgiau jus pradejot toj eurolygoj rodytis, tuo irgi smagesnius rezultatus pradejot rodyt. Idomu ar patys zaisdami tuos 15 metu is eiles nepasiektumet irgi kokiu antirekordu :))

Cia panasiai kaip ir su Neptunu. Debiute 4 pergales, bet visiskai netraukia jie to top16, ta pati valencia buvo zymiai vertesne, net uz ta pacia gala. Bet debiutas, visi sirdi atidave kovojo. Panasiai ir su rytu buvo debiutiniais sezonais. Veliau ritos zemyn. Zalgrio sezonas debiutinis irgi buvo puikus :)
as4562014-12-20 11:38:23 Cituoti
>> Howlett: gal geriau patilek visiskai :)
2014-12-20 11:35:03 Cituoti
>> antasulc:

Atsimenu, nors tuo metu nezinojom, bet realiai veliau butu paaiskeje, kad jo metimo ir nereikejo, kazkas ten gavo ir butu uzteke pergales bet tam tikros persvaros. O cia jau konkreciai metimas uz bilieta i top16.

Ir nebedovanokit demesio tai rytfaniskai aukai456, kuri cia persismauke is bnews, kad parasinet nesamoniu.
trumpai2014-12-20 11:27:51 Cituoti
jei jau 15 metų prisimeni tai ir 99 us prisimink, nors visko gali būti kad neiseis
as4562014-12-20 11:14:40 Cituoti
>> GodLess: as apie si sezona sneku. Tai gal ir man paklaus kaip sekes tavo komandai pries tris sezonus eurolygoj??ar dar metais veliau ka :D ir kaip galima per 15metu zaidziant is eiles eurolygoje net nesugebet patekt i top 8??:)
GodLess2014-12-20 11:12:13 Cituoti
kad ir koks butu tas sasaris, kad ir koki kiemo krepsini jie zaistu realiai, bet tai labai neparanki komanda, kurioje daug fiziskai stipriu juoduku. Lietuviams niekada pries tokias komandas lengva nera. Ar tai butu Jav juodukai ar tik Angolos afrikieciai..
GodLess2014-12-20 11:10:25 Cituoti
>> as456:

tu lygini Eurolygos varzovus ir kibiro. Puiku. Gal pameni kaip sekesi pries Eurolygos komandas tavo ekipai praeitais metais ir uzpraeitais? Nu bet ok, didziuokis, nepulsiu izeidinet, turek tu savo ta nuomone :))
as4562014-12-20 11:03:09 Cituoti
>> GodLess: buna visko apsipalaidave nuskrido vyrai nes galvojo sunesios ant 30 akiu,bet gavos atvirsciai,bet baige stipriausioje grupeje pirmoje vietoje ka tu i tai pasakysi??? o jus atsipalaidave zaidet pries sasario LKL vidutinioke??? o gi zaidet iki paskutinio kraujo laso ir tai per fuksa istempet varzybas :D taip,kad daugiau zodziu ir nebereikia
GodLess2014-12-20 10:58:17 Cituoti
>> as456:

o krasnye oktiabr, tie rumunu cigonai kazkokie dideli grandai, kad 20 tasku jiem pralaimet? :D
nebejuokink tu plytfani
antasulc2014-12-20 10:58:14 Cituoti
>> Howlett:
Prisimink Brown'o metimą paskutinę sekundę kažkur Turkijoje.
as4562014-12-20 10:54:13 Cituoti
sasario komanda kaip lkl vidutiniokas ir tai vos vos per marytes plauka istempe,kas bus zalgiriui top 16?? manau busim patranku mesa visom komandom,geriau butu i eurocupa patekes nors nedarytu tokios dideles sarmatos,gal dar ir is grupes sugebetu iseiti
2014-12-20 01:03:57 Cituoti
Zergai bet tu rimtai idiotas :D praktiskai neabejoju, kad jei ateitu aukstesnio lygio treneris, paimtu dar pora legionieriu, tai tu diena dienon verktum, kad negali jaunimo apsaudyt beveizedamas tv... Tau cia gerai kazkas rase, tu ne eb komentarus rasinek, o eik pas psichologa, nes depresija sunki liga, pradzioj pesimizmas komentaruose, veliau virve arba suolis nuo stogo.
Puslapiai: 1 2 3
Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ (14-12) įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“ (22-3).Georgios Vovoro kariauna
Strategas iš Lenkijos pasidalijo savo įspūdžiais apie naują Žalgirio  trenerių mokymų programą
Strategas iš Lenkijos pasidalijo savo įspūdžiais apie naują Žalgirio trenerių mokymų programą
Kauno „Žalgirio“ organizacija plečia savo veiklų diapazoną ir šalia jau kelerius metus vykdomų „Žalgiris Coaching Clinic“ trenerių mokymų prijungė naują programą
LKL paskelbė atkrintamųjų varžybų datas
LKL paskelbė atkrintamųjų varžybų datas
Iki „Betsafe-LKL“ reguliariojo sezono pabaigos liko mažiau nei mėnesis, per šį laiką galutinai paaiškės komandų rikiuotė reguliariajame sezone bei sužinosime
"Žalgiris" ir trečią kartą nukovė "Rytą", šįkart – užtikrintai
"Žalgiris" ir trečią kartą nukovė "Rytą", šįkart – užtikrintai
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) vyko jau trečioji grandų akistata, kurią ir vėl laimėjo Kauno „Žalgiris“ (22-2).Andrea Trinchieri auklėtiniai namie 92:78 (27:22,
Kaip su "Real", taip ir su "Rytu": "Žalgirio" fanai iššlavė visus bilietus
Kaip su "Real", taip ir su "Rytu": "Žalgirio" fanai iššlavė visus bilietus
Trečiasis šio sezono LKL grandų mūšis tarp Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Ryto“ krepšininkų sekmadienį vyks sausakimšoje arenoje, rašo Krepšinis.lt.„Antras
Iš arčiau: 3 įdomūs faktai apie "Žalgirio" ir "Ryto" susitikimą
Iš arčiau: 3 įdomūs faktai apie "Žalgirio" ir "Ryto" susitikimą
„Betsafe-LKL“ čempionate laukia paskutinis reguliaraus sezono derbio mūšis, kuriame šį sekmadienį Kauno „Žalgiris“ (21-2) namuose priims svečių, Vilniaus
Svarbiausius derbio akcentus minėjęs Birutis: kiekvienas turime suprasti, jog sezonas nesibaigė
Svarbiausius derbio akcentus minėjęs Birutis: kiekvienas turime suprasti, jog sezonas nesibaigė
Kauno „Žalgiris“ uždarė sezoną Eurolygoje ir gali pilnai koncentruotis „Betsafe-LKL“ batalijoms.Artimiausias kauniečių mačas laukia jau šį sekmadienį, kuomet
Įstabų proveržio sezoną sužaidęs Giedraitis: į rinktinę tikrai važiuočiau
Įstabų proveržio sezoną sužaidęs Giedraitis: į rinktinę tikrai važiuočiau
Jeigu Kauno „Žalgiris“ šį sezoną sugalvotų rinkti labiausiai patobulėjusį savo žaidėją Eurolygoje, užvirtų tikrai rimta kova, rašo Krepšinis.lt.Didelius žingsnius
"Žalgirio" premija iš Eurolygos – triskart mažesnė nei pernai
"Žalgirio" premija iš Eurolygos – triskart mažesnė nei pernai
Kauno „Žalgiris“ Eurolygos reguliariojo sezono finiše užėmė 14-ą vietą, o tai yra paskutinė pozicija, už kurią turnyro organizatorė skiria premiją už pasiekimus sezono metu,
"Žalgiriui" nepavyko trinktelėti durimis – paskutinę sekundę nusileista Eurolygos čempionams
"Žalgiriui" nepavyko trinktelėti durimis – paskutinę sekundę nusileista Eurolygos čempionams
Kauno „Žalgirio“ (14-20) krepšininkai pralaimėjimu užbaigė Eurolygos sezoną. Andrea Trinchieri auklėtiniai namuose rezultatu 62:64 (9:16, 16:15, 17:13, 20:20) nusileido Madrido
"Žalgiris" pratęsė kontraktą su Biručiu (trenerio ir žaidėjo komentarai)
"Žalgiris" pratęsė kontraktą su Biručiu (trenerio ir žaidėjo komentarai)
Kovas šiame sezone tęsiantis Kauno „Žalgiris“ jau deda pamatus ir kitam sezonui. Lietuvos čempionai pagal formulę „1+1“ pratęsė sutartį su pastaruoju metu gerą formą
Koks sezonas, tokia ir kulminacija: paskutinės vilties žaltvykslės nepaviję žalgiriečiai sunkiai gaudė kvapą
Koks sezonas, tokia ir kulminacija: paskutinės vilties žaltvykslės nepaviję žalgiriečiai sunkiai gaudė kvapą
Tarsi būtų pusvalandžiu pramiegoję žadintuvą ir po to visą dieną turėtų tekinomis vytis suplanuotą darbotvarkę – taip Kauno „Žalgiriui“ klostėsi šis Eurolygos sezonas,
Tragiškai tritaškius pataikęs bei Butkevičių praradęs "Žalgiris" krito Monake
Tragiškai tritaškius pataikęs bei Butkevičių praradęs "Žalgiris" krito Monake
Kauno „Žalgirio“ (14-19) krepšininkai patyrė pralaimėjimą Eurolygos išvykos rungtynėse. Andrea Trinchieri auklėtiniai išvykoje rezultatu 66:69 (11:20, 18:19, 12:15,
Iššūkis "Žalgiriui" – užsikūrusi "Monaco": elitinė gynyba, Motiejūno svarba ir MVP kandidatas
Iššūkis "Žalgiriui" – užsikūrusi "Monaco": elitinė gynyba, Motiejūno svarba ir MVP kandidatas
Kauno „Žalgiris“ (14-16) ketvirtadienį žengs į dar vieną išlikimo mūšį Eurolygoje. Andrea Trinchieri auklėtiniai išvykoje susirems su Donato Motiejūno atstovaujama
Žalgiriečius užstojęs Kurtinaitis prisiminė halės laikų istoriją: šiuo klausimu "Žalgirį" lydi sėkmė
Žalgiriečius užstojęs Kurtinaitis prisiminė halės laikų istoriją: šiuo klausimu "Žalgirį" lydi sėkmė
Andrea Trinchieri negailėjo karčių žodžių Panevėžyje išsiblaškiusiems savo auklėtiniams, tačiau Rimas Kurtinaitis nebuvo toks kategoriškas svečių iš Kauno atžvilgiu,
Nerimo ženklų matančiam "Monaco" strategui "Žalgiris" – sunkesnė mįslė nei "Barca" ar "Real"
Nerimo ženklų matančiam "Monaco" strategui "Žalgiris" – sunkesnė mįslė nei "Barca" ar "Real"
„Monaco“ jau dabar surinko tiek pat pergalių kaip praėjusiame sezone, kai įsispraudė tarp Eurolygos elito. Bet pernai reguliarųjį sezoną monegaskai baigė dviem pralaimėjimais ir dabar
Sirvydis ir Orelikas kūrė intrigą prieš be Sumnerio likusį "Žalgirį"
Sirvydis ir Orelikas kūrė intrigą prieš be Sumnerio likusį "Žalgirį"
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įvyko dar vienas Karaliaus Mindaugo taurės (Citadele KMT) finalininkų susidūrimas. Kauno „Žalgiris“ (21-2) išvykoje
Į "Žalgirį" galintis grįžti Grigonis įvardijo ir sąlygą
Į "Žalgirį" galintis grįžti Grigonis įvardijo ir sąlygą
Vienu svarbiausių ginklų Ergano Atamano treniruojamame Atėnų "Panathinaikos" tapęs Marius Grigonis neatmeta galimybės sugrįžti į gimtąjį Kauną.Krepšininko "Conocimiento
Šarai, padėk: "Žalgirio" likimas Eurolygoje – ir Jasikevičiaus rankose (įkrintamųjų lenktynių apžvalga)
Šarai, padėk: "Žalgirio" likimas Eurolygoje – ir Jasikevičiaus rankose (įkrintamųjų lenktynių apžvalga)
Skrajojantis Kauno „Žalgiris“ (14-18) toliau kaitina aistruolių viltis ir kėsinasi sukurti stebuklą Eurolygoje. Dar prieš porą savaičių įkrintamųjų traukinys atrodė nuvažiavęs
"Žalgiris" neturėjo vargo su Messinos kariauna
"Žalgiris" neturėjo vargo su Messinos kariauna
Kauno „Žalgiris“ (14-18) toliau kabinasi į Eurolygos įkrintamąsias. Andrea Trinchieri auklėtiniai pilnoje „Žalgirio“ arenoje rezultatu 87:73 (14:17, 21:20, 24:17, 28:19) įveikė
Įvertino galimus scenarijus: „Žalgiriui“ – vos 2 proc., jog įšoks į Eurolygos Top-10
Įvertino galimus scenarijus: „Žalgiriui“ – vos 2 proc., jog įšoks į Eurolygos Top-10
Kauno „Žalgiris“ turi kukliausias teorines galimybes pakliūti į Eurolygos dešimtuką lyginant su artimiausiais konkurentais, taip pat pretenduojančiais į 9-ą ar 10-ą vietas, leidžiančias
Maldūnas: apie laukiančias akistatas namuose su "Rytu" ir "Žalgiriu"
Maldūnas: apie laukiančias akistatas namuose su "Rytu" ir "Žalgiriu"
Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ pasitinka du rimtus išbandymus: jau kovo 28 d. (ketvirtadienį) Panevėžyje stoja į kovą su Vilniaus „Rytu”, o balandžio 1 d. (pirmadienį)
"Žalgiris" – pagrindinis kandidatas prisivilioti Jokubaitį?
"Žalgiris" – pagrindinis kandidatas prisivilioti Jokubaitį?
Kauno "Žalgiris" kitą sezoną gali susigrąžinti karjerą gimtojo miesto komandoje pradėjusį Roką Jokubaitį.Krepšinio apžvalgininkas Alessandro Luigi Magi skelbia, kad Lietuvos
Išparduotas paskutinysis Eurolygos reguliariojo sezono mačas "Žalgirio" arenoje
Išparduotas paskutinysis Eurolygos reguliariojo sezono mačas "Žalgirio" arenoje
Eurolygos reguliariajame sezone bilietų į rungtynes „Žalgirio“ arenoje nebeliko. Sirgaliai pasirūpino, kad ir šios savaitės Kauno „Žalgirio“ krepšininkų susitikimą
Luktelk, Eurolygos įkrintamųjų traukiny: kokie "Žalgirio" šansai pratęsti sezoną?
Luktelk, Eurolygos įkrintamųjų traukiny: kokie "Žalgirio" šansai pratęsti sezoną?
„Luktelk, luktelk, Evansai, dar sezoną luktelk“. Tokį plakatą į viršų kėlė Kauno „Žalgirio“ sirgaliai, tačiau šių metų Lietuvos atstovo Eurovizijoje Silvesterio
"Žalgiris" pardavė visus bilietus į mačą su Eurolygos čempionais, dar yra vietų šios savaitės rungtynėse
"Žalgiris" pardavė visus bilietus į mačą su Eurolygos čempionais, dar yra vietų šios savaitės rungtynėse
Eurolygos reguliariojo sezono paskutiniąsias rungtynes stebės sausakimša „Žalgirio“ arena – į sustikimą tarp Kauno „Žalgirio“ ir Madrido „Real“ komandų
Tragiškai iš toli atakavę žalgiriečiai po pratęsimo krito finale
Tragiškai iš toli atakavę žalgiriečiai po pratęsimo krito finale
Kauno „Žalgirio“ jaunuoliams nepavyko laimėti Dubajuje vykusio Eurolygos jaunimo atrankos turnyro. Sekmadienį finale Vytauto Pliaugos auklėtiniai rezultatu 84:89 (19:11, 19:22, 18:23, 21:21,
Paskutiniame kėlinyje atitrūkęs "Žalgiris" iš Šiaulių išsivežė triuškinančią pergalę
Paskutiniame kėlinyje atitrūkęs "Žalgiris" iš Šiaulių išsivežė triuškinančią pergalę
Kauno „Žalgiris“ (20-2) turėjo pavargti, tačiau Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) trečiąkart nugalėjo „Šiaulių“ (5-17) ekipą.Andrea Trinchieri

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime