Naujienos kraunasi...

J.Kazlauskui neįtikęs M.Gecevičius sulaukė dėmesio iš D.Adomaičio (straipsnis)

Autorius: Jaunius Sarapas, Krepšinis.lt žurnalistas.


Ne vienerius metus savo tritaškėmis bombomis sirgalius žavėjęs Martynas Gecevičius niekaip neįtikindavo Jono Kazlausko, kad yra vertas galimybės pasirodyti ir Lietuvos rinktinės stovyklose. Bet nacionalinės komandos vairą perėmus Dainiui Adomaičiui, po mėnesio 29-ąjį gimtadienį švęsiantis gynėjas sugrįžo į rinktinės radarą.

„Taip, man treneris skambino“, – Krepšinis.lt prisipažino M. Gecevičius, po ilgos pertraukos vėl viltingai tikintis savo pavardę išvysti į Palangą kviečiamų žaidėjų sąraše. 

Dvejones pakeitė pasitikėjimas

2015 metų vasarą Vilniaus „Lietuvos rytui“ nebereikalingas M. Gecevičius buvo priverstas žengti žingsnį atgal tam, kad vėl galėtų pakilti. Sezoną pasistažavęs Turkijos čempionato autsaiderės Ankaros „TED Kolejliler“ gretose, po metų jis žengė žingsnį į priekį ir atsidūrė stipriausioje Europos krepšinio lygoje. 

„Prieš važiuojant į Ispaniją buvo šiek tiek neramu – kiek buvau matęs, tai ispaniškas krepšinis yra greitas, dinamiškas, todėl kilo dvejonių, kaip aš toje lygoje atrodysiu. Bet adaptuotis prie lygos, tempo ir ispaniško krepšinio pavyko gana greitai – dabar tikrai jaučiuosi neblogai“, – debiutinį sezoną vertino Saragos „Tecnyconta“ klubo legionierius.

Greitą adaptaciją iliustravo ir fantastiškas solo šou jau ketvirtajame ACB lygos ture, kuomet akistatoje su Sevilijos „Real Betis“ krepšininkais M. Gecevičius per 31 minutę į varžovų krepšį „įsūdė“ net 31 tašką, pataikęs 8 tritaškius iš 11, 1 dvitaškį iš 2 ir realizavęs visus 5 baudų metimus.

Šiuo pasirodymu lietuvis įsirašė ir į Saragosos krepšinio klubo metraščius. Jis tapo pirmuoju komandos žaidėju per visą istoriją, Ispanijos čempionato rungtynėse pataikiusiu 8 tritaškius.

„Tokių rungtynių per karjerą esu turėjęs gal vienerias ar dvejas. Bet niekada to nesureikšminu, nes tritaškiai – stiprioji mano žaidimo pusė: tiek treneriai, tiek žaidėjai stengiasi tai išnaudoti. Tiesiog darau savo darbą – vieną dieną pasiseka labiau, kitą prasčiau“, – pasakojo snaiperis.

Nors „Tecnyconta“ komandoje M. Gecevičius ir yra vienas iš lyderių, tačiau banguoto žaidimo išvengti nepavyko ir jam. Dar prieš istorinį tritaškių lietų 193 cm ūgio gynėjas buvo sužaidęs itin slogias rungtynes – prametė visus 7 tolimus metimus, nepelnė nė taško ir aikštę paliko su -3 naudingumo balais. Tai iki šiol ir lieka blogiausiu sezono pasirodymu.

Vilnietis pripažįsta, kad tam įtakos vis dar turėjo ir adaptacija – nors pirmuose dviejuose mačuose jis ir pelnė atitinkamai 13 ir 15 taškų, tačiau šūvių iš toli tikslumas vos perkopė 20 procentų (2 iš 7 ir 2 iš 9). Visgi pajutęs ritmą Martynas jau po savaitės į Mursijos UCAM krepšį įmetė 19 taškų. Bet čia pat vietoje akceleratoriaus pedalo buvo nuspausti stabdžiai: krepšininkui įplyšo blauzdos raumuo. Identišką traumą krepšininkas buvo patyręs ir praėjusiame sezone, o šįkart ji gynėją iš rikiuotės iškristi privertė net šešioms savaitėms.

„Jau beveik buvau atsistatęs ir vėl įplyšo. Kaip aš sakau, bad luck – toks sportas, nieko nepadarysi. Man ir pačiam tokios traumos yra naujiena, nes anksčiau praktiškai niekada nepraleisdavau rungtynių. Galbūt kūnas sensta, galbūt kažką ne taip darau, – šyptelėdamas pečiais skėsčiojo M. Gecevičius.

Pasiilgo kovų Europoje

Po ilgos pertraukos sugrįžimas ant parketo virto antromis blogiausiomis sezono rungtynėmis – 1 iš 5 tritaškiai, 3 taškai ir -1 naudingumo balas. Bet tuomet lietuvis penkias savaites iš eilės pasižymėjo dviženkliu taškų skaičiumi, o dėl sėkmingo žaidimo pajuto ir didesnę varžovų pagarbą.

„Ispanijos lyga yra stipri – visos komandos analizuoja, todėl kai pamato, kad geriau žaidi, stengiasi labiau tave dengti, todėl ir atsiranda prastesnių rungtynių“, – banguotumą sezono metu aiškino pats snaiperis.

Adaptacija, traumos (blauzdos raumuo buvo įplyšęs ir trečią kartą) ir padidinta oponentų priežiūra apsunkindavo Martyno dienas Saragosoje. Bet nepaisant visko, tiek trenerio, tiek komandos draugų pasitikėjimas lietuviu nesumenko.

Už 26 minutes žaidžiantį M. Gecevičių ant parketo daugiau laiko praleidžia tik keturi žaidėjai, o pagal rezultatyvumą mūsiškį, renkantį vidutiniškai po 12,2 taško, lenkia vos du – serbas Stevanas Jelovacas (14,7 tšk.) ir vokietis Robinas Benzingas (14,7 tšk.).

„Dėl minučių tikrai negaliu skųstis ir net nėra prasmės to daryti. Man žaidimo laiko tikrai netrūksta, o savo vaidmeniu taip pat esu patenkintas – jokių problemų neturiu, – prisipažino lietuvis. – pačiam žaisti sekasi neblogai – puse velnio, nevarant Dievo į medį. Manau, kad lygoje pritapau, todėl norėčiau joje likti ilgiau.“

Tiesa, krepšininko jau nebetenkina toks tvarkaraštis – vienerios rungtynės per savaitę jam yra per mažai, todėl akivaizdu, kad iš Saragosos po šio sezono jis pakels sparnus. Tačiau kur – dar ir pats neįsivaizduoja.

„Jau ir pernai žaisdavau tik po vienerias rungtynes per savaitę, bet ir šiemet tokia pati situacija susiklostė. Aš tikrai norėčiau žaisti bent jau Europos taurėje. Be to, dabar dar ir Čempionų lyga yra, todėl bus didesnis komandų pasirinkimas. Pačiam norėtųsi žaisti po dvejas rungtynes per savaitę, bet ne nuo manęs viskas priklauso“, – dar vienu laipteliu aukščiau pakilti planuoja vilnietis.

Tiesa, šešios laisvos dienos (treniruojasi tik kartą per dieną) suteikia krepšininkui progų daugiau laiko praleisti su savo žmona buvusia tenisininke Lina Stančiūte. Pora pripažįsta, kad veiklos rasti Ispanijoje – kur kas lengviau nei Turkijoje, todėl su sunkumais laisvalaikiu Martynas tikrai nesusiduria. Juo labiau, kad „Tecnyconta“ komandos marškinėlius vilki ir kitas lietuvis Adas Juškevičius. Tačiau tarp rungtynių vilnietis dabar susiduria su kiek kitokiomis problemomis.

„Laikas čia tikrai neprailgsta, bet vis tiek norėtųsi dvejų rungtynių per savaitę, kad būtų kažkoks ritmas. Kartais šešios treniruočių dienos iš eilės prailgsta belaukiant rungtynių. Ypač, jeigu sužaidi blogai ar pralaimi – reikia visą savaitę galvoti ir laukti, kad galėtum pasirodyti geriau ar laimėti“, – mintimis dalijosi M. Gecevičius.

Vėl į Palangą?

Šis kankinantis laukimas vilniečiui – itin dažnas reiškinys, nes šiame sezone per 27 turus Saragosos klubas pergalėmis džiaugėsi vos 8 kartus. Dėl to „Tecnyconta“ ekipa dabar murkdosi ACB lygos turnyro lentelės dugne – priešpaskutinėje vietoje, kuri reiškia iškritimą į žemesnį divizioną. Visgi galimybių sugrįžti į saugiąją zoną Saragosos krepšininkai dar tikrai turi – laukia akistatos ir su autsaidere Manresos ICL (4/22), ir vidutinioke Madrido „Estudiantes“, bet du svarbiausi mūšiai vyks per artimiausias dvi savaites.

Šį sekmadienį namuose bus priimamas lengviausiai pavejamas Badalonos „Joventut“ klubas (9/18), o balandžio 30-ąją iš Mursijos bus bandoma parsivežti pergalę prieš UCAM ekipą (10/16), kurios garbę gina Martynas Pocius.

„Mūsų komandoje ir treneriai keitėsi, ir žaidėjai buvo traumuoti, o ir keliose rungtynėse tikrai labai nepasisekė. Bet situacija yra tokia, kokia yra – dabar stengiamės iš jos išlipti. Kadangi tvarkaraštis yra palankus, tai manau, kad sezoną užbaigsime gerai“, – prieš lemiamas dvikovas kovingai kalbėjo M. Gecevčius.

Išliks Saragosos komanda elitiniame divizione, ar ne, Europos turnyruose žaisti trokštantis gynėjas veikiausiai vis tiek susikraus lagaminus ir ieškos naujos karjeros stotelės.

Paskutines reguliariojo sezono rungtynes Martynas sužais gegužės 14 dieną, po kurios jis jau yra susiplanavęs atostogas. Planuose – taip pat ir kelionė atgal į Lietuvą bei laikas su šeima ir draugais.

Visgi ši vasara krepšininkui gali būti kiek kitokia nei pastaraisiais metais – J. Kazlauską Lietuvos rinktinės trenerio poste pakeitus D. Adomaičiui, vilniečiui vėl sužibo viltis sulaukti kvietimo į treniruočių stovyklą Palangoje. Nors ir pats jaučia, kad tokia galimybė yra, savo galvos mintimis apie rinktinę Martynas dar neapsikrauna.

„Noras visą laiką yra, tačiau turiu patirties, kai nori, bet niekam nesi reikalingas, todėl į visa tai žiūriu atsargiai. Jau nieko nebelaukiu – jeigu tikrai bus, tai tik tada džiaugsiuosi ir galvosiu, ką daryti“, – prisimindamas ankstesnes vasaras ironiškai šyptelėjo krepšininkas.

Pirmą kartą į rinktinės stovyklą jis buvo pakviestas 2010 metais, kai prie nacionalinės komandos vairo stojo Kęstutis Kemzūra. Tąkart treneris tuomet 22-ejų metų snaiperį išsivežė į Turkijoje vykusį pasaulio čempionatą, kuriame Lietuvos rinktinė pasidabino bronzos medaliais. 

K. Kemzūra gynėją vėl pakvietė į pirmąsias treniruotes, bet greitai su juo atsisveikino bei po metų jau net nebeįtraukė į kandidatų sąrašą. Į nacionalinę komandą sugrįžus J. Kazlauskui Martynas buvo patekęs tarp 15-likos specialistą dominusių žaidėjų, tačiau į 2013-ųjų Europos čempionatą neišvažiavo, o pastarąsias tris vasaras apskritai buvo pamirštas. Tačiau panašu, kad šią vasarą šanso vėl parodyti save gynėjas sulauks.

„Taip, man treneris skambino – pasikalbėjome apie vasaros planus, kaip man sekasi, kaip jam sekasi „Neptūne“. Kartu dirbome „Lietuvos ryto“ komandoje: esame pažįstame, todėl mums nėra naujovės bendrauti, – atskleidė M. Gecevičius. – Aišku, kad malonu, kai paskambina ir domisi, klausia, kaip sveikata, kaip gyvenimas. Žaidėjams visada malonu sulaukti trenerio skambučio. Ypač dabar, kai jis yra rinktinės treneris – tai prideda pasitikėjimo ir gerų emocijų.“

Tokių draugiškų skambučių iš J. Kazlausko krepšininkas nesulaukė nė karto, todėl visi ženklai rodo, kad į D. Adomaičio radarus Martynas jau yra patekęs.

Tai galbūt savo tritaškėmis bombomis po ilgos pertraukos M. Gecevičius džiugins ir Lietuvos sirgalius? Na, panašu, kad bent draugiškose rungtynėse, tai tikrai.

Komentuoti
MrVycka2017-04-15 11:36:09 Cituoti
išbandyt tai verta, bet nemanau, kad tai geresnis variantas už milą...
Puslapiai: 1
Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
"Žalgirio" triumfui Eurolygoje – 25-eri: vis geriau Sabonio žodžius suprantantis Kazlauskas niekada nepamirš vieno dalyko
"Žalgirio" triumfui Eurolygoje – 25-eri: vis geriau Sabonio žodžius suprantantis Kazlauskas niekada nepamirš vieno dalyko
Prabėgus lygiai 25 metams po Kauno „Žalgirio“ triumfo Eurolygoje Jonas Kazlauskas vis ryškiau prisimena Arvydo Sabonio skambutį po finalo ir supranta, kokį žygdarbį tada padarė,
Atkrintamųjų viltis išsaugojęs "Nevėžis" nutraukė "Neptūno" pergalių seriją
Atkrintamųjų viltis išsaugojęs "Nevėžis" nutraukė "Neptūno" pergalių seriją
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) intrigos nepašykštėjo mūšis pajūryje. Klaipėdos „Neptūnas“ (14-13) savo arenoje 79:92 (26:24,
Po lenta dominavusio Valančiūno komandai atkrintamųjų starte pritrūko vieno metimo
Po lenta dominavusio Valančiūno komandai atkrintamųjų starte pritrūko vieno metimo
Vienintelė NBA atkrintamosiose varžybose dalyvaujanti „lietuviška“ ekipa savo pirmo etapo seriją pradėjo atkakliu, bet nesėkmingai pasibaigusiu mūšiu favoritų teritorijoje
 Naudingiausiu NBA krepšininku šeštus metus iš eilės taps ne amerikietis
Naudingiausiu NBA krepšininku šeštus metus iš eilės taps ne amerikietis
NBA lyga paskelbė po tris pretendentus į asmeninius reguliaraus sezono apdovanojimus, rašo Krepšinis.lt.Naudingiausiu žaidėju pretenduoja tapti Denverio „Nuggets“ serbas Nikola
"Juventus" suspendavo savo naudingiausią žaidėją
"Juventus" suspendavo savo naudingiausią žaidėją
Balandį dar nė sykio ant parketo neišbėgęs Utenos „Juventus“ legionierius iš Kroatijos Ivanas Vranešas daugiau komandoje gali ir nebepasirodyti, rašo Krepšinis.lt.27-erių
NBA atkrintamosiose varžybose – favoritų diktatas ir Lillardo fenomenas
NBA atkrintamosiose varžybose – favoritų diktatas ir Lillardo fenomenas
NBA atkrintamosios varžybos kol kas šykšti staigmenų – pergalėmis startavo ir aukščiau už savo varžovus reitinguotos Milvokio „Bucks“, Los Andželo „Clippers“
Po lengvo pasivaikščiojimo Trinchieri vardijo, ko nori iš naujoko, o Šeškus baisėjosi: man gėda
Po lengvo pasivaikščiojimo Trinchieri vardijo, ko nori iš naujoko, o Šeškus baisėjosi: man gėda
LKL reguliariojo sezono nugalėtojų vardo link užtikrintai artėjantys Kauno „Žalgirio“ (23-3) krepšininkai sekmadienį net namuose 101:57 nepasigailėjo Jonavos „CBet“
Naujoko debiuto sulaukęs "Žalgiris" rekordiniu skirtumu nušlavė jonaviečius
Naujoko debiuto sulaukęs "Žalgiris" rekordiniu skirtumu nušlavė jonaviečius
Kauno „Žalgiris“ (23-3) labai lengvai papildė pergalių sąskaitą Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) ir namuose 101:57 (30:15, 21:10, 26:13, 24:19) sutrypė Jonavos
Urbonas uteniškiams užkūrė pirtį, bet "Šiauliai" krito paskutinę minutę
Urbonas uteniškiams užkūrė pirtį, bet "Šiauliai" krito paskutinę minutę
Žydrūnas Urbonas stojo į kovą su klubu, kuriame praleido keliolika metų, tačiau puikiai pažįstama aplinka jo komandai svarbios pergalės neatnešė.Oliverio Kostičiaus treniruojama Utenos
Dominavęs "Rytas" privertė Mažeikių klubą kristi trečiąsyk paeiliui
Dominavęs "Rytas" privertė Mažeikių klubą kristi trečiąsyk paeiliui
Vilniaus „Ryto“ (22-5) komandai neprireikė pilnos sudėties, kad įveiktų Mažeikių „M Basket-Delamode“ (11-16) ekipą.Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“)
Po krepšiais karaliavęi "Cavaliers" užtikrintai pradėjo atkrintamąsias
Po krepšiais karaliavęi "Cavaliers" užtikrintai pradėjo atkrintamąsias
NBA atkrintamosios varžybos prasidėjo Klivlando „Cavaliers“ pergale, kuri namuose 97:83 (33:26, 15:20, 17:20, 24:25) įveikė Orlando „Magic“ ir serijoje iki keturių pergalių
Žalgiriečių Eurolygos epizodų dešimtuke – Hayeso dominavimas
Žalgiriečių Eurolygos epizodų dešimtuke – Hayeso dominavimas
Praėjusią savaitę stipriausiame Senojo žemyno klubiniame krepšinio turnyre kovas baigę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai šį sezoną pažymėjo gausybe efektingų epizodų.„Žalgiris
Sabonio perimtas iš Valančiūno kamuolys bei dėjimas – tarp įspūdingiausių momentų
Sabonio perimtas iš Valančiūno kamuolys bei dėjimas – tarp įspūdingiausių momentų
Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) paskelbė balandžio 19 dieną vykusių įkrintamųjų varžybų gražiausių epizodų penketuką.Į jį pateko ir Lietuvos rinktinės bokštai.Trečią
Sabonio sezonas – baigtas: kelionę link NBA žiedų pratęs tautietį pranokęs Valančiūnas
Sabonio sezonas – baigtas: kelionę link NBA žiedų pratęs tautietį pranokęs Valančiūnas
Naktį iš penktadienio į šeštadienį Naujajame Orleane vykusiose lemiamose NBA įkrintamųjų rungtynėse vietos „Pelicans“ krepšininkai 105:98 (22:24, 32:21, 29:22,
"Heat" ir vėl aplaužė ragus "Buliams" bei įšoko į atkrintamąsias
"Heat" ir vėl aplaužė ragus "Buliams" bei įšoko į atkrintamąsias
Paskutiniais šių metų NBA Rytų konferencijos atkrintamųjų dalyviais tapo praėjusių metų lygos finalininkai Majamio „Heat“ krepšininkai, rašo Krepšinis.lt.Eriko
Štreimikytė-Virbickienė: krepšinis tapo pirma meile, kuri nerūdija (interviu)
Štreimikytė-Virbickienė: krepšinis tapo pirma meile, kuri nerūdija (interviu)
Viena žinomiausių ir tituluočiausių Lietuvos krepšininkių – Jurgita Štreimikytė-Virbickienė – turėjo įspūdingą karjerą. Puolėja yra viena iš dviejų Lietuvos
Į Lietuvą jau atvykęs "Žalgirio" naujokas paaiškino, kuo gali padėti kauniečiams
Į Lietuvą jau atvykęs "Žalgirio" naujokas paaiškino, kuo gali padėti kauniečiams
Kauno „Žalgirio“ gretas ketvirtadienį oficialiai papildęs 28-erių metų 203 cm ūgio Demetre Riversas jau penktadienio popietę pasiekė Lietuvą.Su antra puse ir šuniu į Vilniaus
Sedekerskis ir "Baskonia" pačiupo paskutinį Eurolygos atkrintamujų bilietą
Sedekerskis ir "Baskonia" pačiupo paskutinį Eurolygos atkrintamujų bilietą
Penktadienį nuaidėjo pirmųjų istorijoje Eurolygos įkrintamųjų paskutinis mačas, po kurio paaiškėjo paskutinė į atkrintamąsias įšokusi komanda. Paskutinį bilietą sugriebė Tadas
Mažeikiškio Antetokounmpo pokalbiai su teisėju, treneriu ir komandos draugais
Mažeikiškio Antetokounmpo pokalbiai su teisėju, treneriu ir komandos draugais
„Betsafe-LKL TV“ dėmesio sulaukė Mažeikių „M Basket Delamode“ žaidėjas Alexas Antetokounmpo.Jauniausias iš brolių Antetokounmpo, rungtynių metu naudojo sportininkams
Jaunimo rinktinėms – palankūs Krivo, Murausko, Jakučionio ir Jocytės atsakymai
Jaunimo rinktinėms – palankūs Krivo, Murausko, Jakučionio ir Jocytės atsakymai
Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) būstinėje ketvirtadienį susirinkę šalies jaunimo rinktinių treneriai pristatė savo pasirengimo ateinančios vasaros pirmenybėms planus ir pasidalino
ASVEL krizė gali paveikti ir Jocytės ateitį
ASVEL krizė gali paveikti ir Jocytės ateitį
Lietuvos moterų krepšinio žvaigždė Justė Jocytė ateinantį sezoną gali pradėti naujoje komandoje, praneša Prancūzijos žiniasklaida.Skelbiama, kad Vilerbano ASVEL mažins biudžetus
Murauskas keičia universitetą, žais kartu su Marčiulioniu
Murauskas keičia universitetą, žais kartu su Marčiulioniu
Paulius Murauskas nusprendė pakeisti universitetą po neitin sėkmingo pirmojo sezono NCAA. 20-metis antrąjį sezoną suvienys jėgas su Augustu Marčiulioniu, rašo Krepšinis.lt.P. Murauskas
Generolui atiduota pagarba: Vilniuje iškelti "Ryto" legendos Eidsono marškinėliai
Generolui atiduota pagarba: Vilniuje iškelti "Ryto" legendos Eidsono marškinėliai
Ketvirtadienio vakarą Vilniaus „Rytas“, minėdamas 15-ąsias triumfo Europos taurėje metines, LKL rungtynių su Šiaulių „Šiauliais“ ilgosios pertraukos metu savo
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Traumų išretintą Kauno „Žalgirio“ puolėjų liniją netrukus papildys naujokas. Lietuvos čempionų klubas iki sezono pabaigos pasirašė sutartį su 203 cm ūgio amerikiečiu
LKF pristatyti jaunimo rinktinių treneriai paskelbė pasiruošimo planus
LKF pristatyti jaunimo rinktinių treneriai paskelbė pasiruošimo planus
Ketvirtadienį Lietuvos krepšinio federacijoje vyko susirinkimas, kuriame dalyvavo visų Lietuvos jaunimo rinktinių vyr. treneriai. Susirinkimo metu treneriai pristatė rinktinių pasiruošimo
Trinchieri mojavo protokolu: nesitikėjau tokio teisėjavimo krepšinio šalyje (pretenzijų turėjo ir Vovoras)
Trinchieri mojavo protokolu: nesitikėjau tokio teisėjavimo krepšinio šalyje (pretenzijų turėjo ir Vovoras)
38 pražangos ir penki jų limitą išnaudoję vienos komandos krepšininkai – Andrea Trinchieri teatrališkai tvirtino tokio atvejo per savo karjerą nepamenantis, užtat ilgai
NBA įkrintamosiose Karnišovo klubas laimėjo pirmą išlikimo mūšį, laukia akistata su "Heat"
NBA įkrintamosiose Karnišovo klubas laimėjo pirmą išlikimo mūšį, laukia akistata su "Heat"
Reguliariajame NBA sezone Rytuose 9-ą vietą užėmęs Čikagos „Bulls“ klubas namuose pergalingai pradėjo įkrintamąsias varžybas: 131:116 (40:22, 33:45, 37:25, 21:24) pranoko Atlantos
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ (14-12) įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“ (22-3).Georgios Vovoro kariauna

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime