Naujienos kraunasi...

J.Kazlauskui neįtikęs M.Gecevičius sulaukė dėmesio iš D.Adomaičio (straipsnis)

Autorius: Jaunius Sarapas, Krepšinis.lt žurnalistas.


Ne vienerius metus savo tritaškėmis bombomis sirgalius žavėjęs Martynas Gecevičius niekaip neįtikindavo Jono Kazlausko, kad yra vertas galimybės pasirodyti ir Lietuvos rinktinės stovyklose. Bet nacionalinės komandos vairą perėmus Dainiui Adomaičiui, po mėnesio 29-ąjį gimtadienį švęsiantis gynėjas sugrįžo į rinktinės radarą.

„Taip, man treneris skambino“, – Krepšinis.lt prisipažino M. Gecevičius, po ilgos pertraukos vėl viltingai tikintis savo pavardę išvysti į Palangą kviečiamų žaidėjų sąraše. 

Dvejones pakeitė pasitikėjimas

2015 metų vasarą Vilniaus „Lietuvos rytui“ nebereikalingas M. Gecevičius buvo priverstas žengti žingsnį atgal tam, kad vėl galėtų pakilti. Sezoną pasistažavęs Turkijos čempionato autsaiderės Ankaros „TED Kolejliler“ gretose, po metų jis žengė žingsnį į priekį ir atsidūrė stipriausioje Europos krepšinio lygoje. 

„Prieš važiuojant į Ispaniją buvo šiek tiek neramu – kiek buvau matęs, tai ispaniškas krepšinis yra greitas, dinamiškas, todėl kilo dvejonių, kaip aš toje lygoje atrodysiu. Bet adaptuotis prie lygos, tempo ir ispaniško krepšinio pavyko gana greitai – dabar tikrai jaučiuosi neblogai“, – debiutinį sezoną vertino Saragos „Tecnyconta“ klubo legionierius.

Greitą adaptaciją iliustravo ir fantastiškas solo šou jau ketvirtajame ACB lygos ture, kuomet akistatoje su Sevilijos „Real Betis“ krepšininkais M. Gecevičius per 31 minutę į varžovų krepšį „įsūdė“ net 31 tašką, pataikęs 8 tritaškius iš 11, 1 dvitaškį iš 2 ir realizavęs visus 5 baudų metimus.

Šiuo pasirodymu lietuvis įsirašė ir į Saragosos krepšinio klubo metraščius. Jis tapo pirmuoju komandos žaidėju per visą istoriją, Ispanijos čempionato rungtynėse pataikiusiu 8 tritaškius.

„Tokių rungtynių per karjerą esu turėjęs gal vienerias ar dvejas. Bet niekada to nesureikšminu, nes tritaškiai – stiprioji mano žaidimo pusė: tiek treneriai, tiek žaidėjai stengiasi tai išnaudoti. Tiesiog darau savo darbą – vieną dieną pasiseka labiau, kitą prasčiau“, – pasakojo snaiperis.

Nors „Tecnyconta“ komandoje M. Gecevičius ir yra vienas iš lyderių, tačiau banguoto žaidimo išvengti nepavyko ir jam. Dar prieš istorinį tritaškių lietų 193 cm ūgio gynėjas buvo sužaidęs itin slogias rungtynes – prametė visus 7 tolimus metimus, nepelnė nė taško ir aikštę paliko su -3 naudingumo balais. Tai iki šiol ir lieka blogiausiu sezono pasirodymu.

Vilnietis pripažįsta, kad tam įtakos vis dar turėjo ir adaptacija – nors pirmuose dviejuose mačuose jis ir pelnė atitinkamai 13 ir 15 taškų, tačiau šūvių iš toli tikslumas vos perkopė 20 procentų (2 iš 7 ir 2 iš 9). Visgi pajutęs ritmą Martynas jau po savaitės į Mursijos UCAM krepšį įmetė 19 taškų. Bet čia pat vietoje akceleratoriaus pedalo buvo nuspausti stabdžiai: krepšininkui įplyšo blauzdos raumuo. Identišką traumą krepšininkas buvo patyręs ir praėjusiame sezone, o šįkart ji gynėją iš rikiuotės iškristi privertė net šešioms savaitėms.

„Jau beveik buvau atsistatęs ir vėl įplyšo. Kaip aš sakau, bad luck – toks sportas, nieko nepadarysi. Man ir pačiam tokios traumos yra naujiena, nes anksčiau praktiškai niekada nepraleisdavau rungtynių. Galbūt kūnas sensta, galbūt kažką ne taip darau, – šyptelėdamas pečiais skėsčiojo M. Gecevičius.

Pasiilgo kovų Europoje

Po ilgos pertraukos sugrįžimas ant parketo virto antromis blogiausiomis sezono rungtynėmis – 1 iš 5 tritaškiai, 3 taškai ir -1 naudingumo balas. Bet tuomet lietuvis penkias savaites iš eilės pasižymėjo dviženkliu taškų skaičiumi, o dėl sėkmingo žaidimo pajuto ir didesnę varžovų pagarbą.

„Ispanijos lyga yra stipri – visos komandos analizuoja, todėl kai pamato, kad geriau žaidi, stengiasi labiau tave dengti, todėl ir atsiranda prastesnių rungtynių“, – banguotumą sezono metu aiškino pats snaiperis.

Adaptacija, traumos (blauzdos raumuo buvo įplyšęs ir trečią kartą) ir padidinta oponentų priežiūra apsunkindavo Martyno dienas Saragosoje. Bet nepaisant visko, tiek trenerio, tiek komandos draugų pasitikėjimas lietuviu nesumenko.

Už 26 minutes žaidžiantį M. Gecevičių ant parketo daugiau laiko praleidžia tik keturi žaidėjai, o pagal rezultatyvumą mūsiškį, renkantį vidutiniškai po 12,2 taško, lenkia vos du – serbas Stevanas Jelovacas (14,7 tšk.) ir vokietis Robinas Benzingas (14,7 tšk.).

„Dėl minučių tikrai negaliu skųstis ir net nėra prasmės to daryti. Man žaidimo laiko tikrai netrūksta, o savo vaidmeniu taip pat esu patenkintas – jokių problemų neturiu, – prisipažino lietuvis. – pačiam žaisti sekasi neblogai – puse velnio, nevarant Dievo į medį. Manau, kad lygoje pritapau, todėl norėčiau joje likti ilgiau.“

Tiesa, krepšininko jau nebetenkina toks tvarkaraštis – vienerios rungtynės per savaitę jam yra per mažai, todėl akivaizdu, kad iš Saragosos po šio sezono jis pakels sparnus. Tačiau kur – dar ir pats neįsivaizduoja.

„Jau ir pernai žaisdavau tik po vienerias rungtynes per savaitę, bet ir šiemet tokia pati situacija susiklostė. Aš tikrai norėčiau žaisti bent jau Europos taurėje. Be to, dabar dar ir Čempionų lyga yra, todėl bus didesnis komandų pasirinkimas. Pačiam norėtųsi žaisti po dvejas rungtynes per savaitę, bet ne nuo manęs viskas priklauso“, – dar vienu laipteliu aukščiau pakilti planuoja vilnietis.

Tiesa, šešios laisvos dienos (treniruojasi tik kartą per dieną) suteikia krepšininkui progų daugiau laiko praleisti su savo žmona buvusia tenisininke Lina Stančiūte. Pora pripažįsta, kad veiklos rasti Ispanijoje – kur kas lengviau nei Turkijoje, todėl su sunkumais laisvalaikiu Martynas tikrai nesusiduria. Juo labiau, kad „Tecnyconta“ komandos marškinėlius vilki ir kitas lietuvis Adas Juškevičius. Tačiau tarp rungtynių vilnietis dabar susiduria su kiek kitokiomis problemomis.

„Laikas čia tikrai neprailgsta, bet vis tiek norėtųsi dvejų rungtynių per savaitę, kad būtų kažkoks ritmas. Kartais šešios treniruočių dienos iš eilės prailgsta belaukiant rungtynių. Ypač, jeigu sužaidi blogai ar pralaimi – reikia visą savaitę galvoti ir laukti, kad galėtum pasirodyti geriau ar laimėti“, – mintimis dalijosi M. Gecevičius.

Vėl į Palangą?

Šis kankinantis laukimas vilniečiui – itin dažnas reiškinys, nes šiame sezone per 27 turus Saragosos klubas pergalėmis džiaugėsi vos 8 kartus. Dėl to „Tecnyconta“ ekipa dabar murkdosi ACB lygos turnyro lentelės dugne – priešpaskutinėje vietoje, kuri reiškia iškritimą į žemesnį divizioną. Visgi galimybių sugrįžti į saugiąją zoną Saragosos krepšininkai dar tikrai turi – laukia akistatos ir su autsaidere Manresos ICL (4/22), ir vidutinioke Madrido „Estudiantes“, bet du svarbiausi mūšiai vyks per artimiausias dvi savaites.

Šį sekmadienį namuose bus priimamas lengviausiai pavejamas Badalonos „Joventut“ klubas (9/18), o balandžio 30-ąją iš Mursijos bus bandoma parsivežti pergalę prieš UCAM ekipą (10/16), kurios garbę gina Martynas Pocius.

„Mūsų komandoje ir treneriai keitėsi, ir žaidėjai buvo traumuoti, o ir keliose rungtynėse tikrai labai nepasisekė. Bet situacija yra tokia, kokia yra – dabar stengiamės iš jos išlipti. Kadangi tvarkaraštis yra palankus, tai manau, kad sezoną užbaigsime gerai“, – prieš lemiamas dvikovas kovingai kalbėjo M. Gecevčius.

Išliks Saragosos komanda elitiniame divizione, ar ne, Europos turnyruose žaisti trokštantis gynėjas veikiausiai vis tiek susikraus lagaminus ir ieškos naujos karjeros stotelės.

Paskutines reguliariojo sezono rungtynes Martynas sužais gegužės 14 dieną, po kurios jis jau yra susiplanavęs atostogas. Planuose – taip pat ir kelionė atgal į Lietuvą bei laikas su šeima ir draugais.

Visgi ši vasara krepšininkui gali būti kiek kitokia nei pastaraisiais metais – J. Kazlauską Lietuvos rinktinės trenerio poste pakeitus D. Adomaičiui, vilniečiui vėl sužibo viltis sulaukti kvietimo į treniruočių stovyklą Palangoje. Nors ir pats jaučia, kad tokia galimybė yra, savo galvos mintimis apie rinktinę Martynas dar neapsikrauna.

„Noras visą laiką yra, tačiau turiu patirties, kai nori, bet niekam nesi reikalingas, todėl į visa tai žiūriu atsargiai. Jau nieko nebelaukiu – jeigu tikrai bus, tai tik tada džiaugsiuosi ir galvosiu, ką daryti“, – prisimindamas ankstesnes vasaras ironiškai šyptelėjo krepšininkas.

Pirmą kartą į rinktinės stovyklą jis buvo pakviestas 2010 metais, kai prie nacionalinės komandos vairo stojo Kęstutis Kemzūra. Tąkart treneris tuomet 22-ejų metų snaiperį išsivežė į Turkijoje vykusį pasaulio čempionatą, kuriame Lietuvos rinktinė pasidabino bronzos medaliais. 

K. Kemzūra gynėją vėl pakvietė į pirmąsias treniruotes, bet greitai su juo atsisveikino bei po metų jau net nebeįtraukė į kandidatų sąrašą. Į nacionalinę komandą sugrįžus J. Kazlauskui Martynas buvo patekęs tarp 15-likos specialistą dominusių žaidėjų, tačiau į 2013-ųjų Europos čempionatą neišvažiavo, o pastarąsias tris vasaras apskritai buvo pamirštas. Tačiau panašu, kad šią vasarą šanso vėl parodyti save gynėjas sulauks.

„Taip, man treneris skambino – pasikalbėjome apie vasaros planus, kaip man sekasi, kaip jam sekasi „Neptūne“. Kartu dirbome „Lietuvos ryto“ komandoje: esame pažįstame, todėl mums nėra naujovės bendrauti, – atskleidė M. Gecevičius. – Aišku, kad malonu, kai paskambina ir domisi, klausia, kaip sveikata, kaip gyvenimas. Žaidėjams visada malonu sulaukti trenerio skambučio. Ypač dabar, kai jis yra rinktinės treneris – tai prideda pasitikėjimo ir gerų emocijų.“

Tokių draugiškų skambučių iš J. Kazlausko krepšininkas nesulaukė nė karto, todėl visi ženklai rodo, kad į D. Adomaičio radarus Martynas jau yra patekęs.

Tai galbūt savo tritaškėmis bombomis po ilgos pertraukos M. Gecevičius džiugins ir Lietuvos sirgalius? Na, panašu, kad bent draugiškose rungtynėse, tai tikrai.

Komentuoti
MrVycka2017-04-15 11:36:09 Cituoti
išbandyt tai verta, bet nemanau, kad tai geresnis variantas už milą...
Puslapiai: 1
Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
NKL pusfinalių prognozės: Maksvytis mato autsaiderių finalą
NKL pusfinalių prognozės: Maksvytis mato autsaiderių finalą
Intriguojančios Nacionalinės krepšinio lygos (7bet-NKL) atkrintamųjų kovos nenustoja stebinti komandų sirgalių, o prieš naują etapą garsūs Lietuvos krepšinio žmonės tradiciškai
Skandalas NBA: teisėjų klaida lėmė lietuvių klubams neparankią "Clippers" pergalę
Skandalas NBA: teisėjų klaida lėmė lietuvių klubams neparankią "Clippers" pergalę
Naktį iš ketvirtadiienio į penktadienį Filadelfijoje vykusiose NBA rungtynėse tarp vietos „76ers“ (39-34) ir Los Andželo „Clippers“ (45-27) krepšininkų baigėsi
Nesenstantis LeBronas surinko trigubą dublį, Greenas – vėl išvarytas
Nesenstantis LeBronas surinko trigubą dublį, Greenas – vėl išvarytas
Penkta pergale iš eilės NBA čempionate džiaugėsi atkrintamųjų traukinį besivejantys Los Andželo „Lakers“ (41-32) vyrai. Jie svečiuose 136:124 (37:36, 32:25, 33:31 34:32) nugalėjo
Trinchieri gyrė geriausią versiją demonstruojančius dizaineriius bei užsiminė apie Šmito situaciją
Trinchieri gyrė geriausią versiją demonstruojančius dizaineriius bei užsiminė apie Šmito situaciją
Ketvirtadienį Eurolygos 32 ture Kauno „Žalgiris“ (13-18) namuose priims turnyro lentelės kaimynę Milano „Olimpia“ (14-17), kurią žalgiriečiai įveikė pirmame rate, rašo
"Žalgiris" – pagrindinis kandidatas prisivilioti Jokubaitį?
"Žalgiris" – pagrindinis kandidatas prisivilioti Jokubaitį?
Kauno "Žalgiris" kitą sezoną gali susigrąžinti karjerą gimtojo miesto komandoje pradėjusį Roką Jokubaitį.Krepšinio apžvalgininkas Alessandro Luigi Magi skelbia, kad Lietuvos
Solidus Sabonio pasirodymas neišgelbėjo nuo pralaimėjimo "Mavs", Valančiūnas gavo kuklias minutes
Solidus Sabonio pasirodymas neišgelbėjo nuo pralaimėjimo "Mavs", Valančiūnas gavo kuklias minutes
NBA čempionate antradienį naktį Sakramento „Kings“ (42-30) namuose net 96:132 (28:31, 25:27, 23:38, 20:36) neprilygo Dalaso „Mavericks“ ekipai (43-29), rašo Krepšinis.lt.Domantas
Evansas – apie nustebinusią Trichieri mintį ir didžiausią pamoką "Žalgiryje"
Evansas – apie nustebinusią Trichieri mintį ir didžiausią pamoką "Žalgiryje"
Kauno „Žalgirio“ lyderis Keenanas Evansas jau antrą sezoną Eurolygoje žiba vilkėdamas žaliai baltus marškinėlius.Amerikietis prieš dar vieną išbandymą Eurolygoje
NBA slenkstį minančio Buzelio pažadas Lietuvai: kai aš ateisiu, mes laimėsime viską
NBA slenkstį minančio Buzelio pažadas Lietuvai: kai aš ateisiu, mes laimėsime viską
Pirmą profesionalo karjeros sezoną NBA plėtojimosi lygoje baigiantis Matas Buzelis jau po kelių mėnesių išgirs savo pavardę NBA naujokų biržoje, o jo galvoje – mintys ne tik apie
Kol "Olympiakos" neigia, graikai jau aptarinėja milžinišką Evanso atlyginimą Pirėjuje
Kol "Olympiakos" neigia, graikai jau aptarinėja milžinišką Evanso atlyginimą Pirėjuje
Antradienį ryte Graikijos žiniasklaida paskelbė apie Pirėjo „Olympiakos“ ir Kauno „Žalgirio“ lyderio Keenano Evanso susitarimą. Nors klubas suskubo neigti pasirodžiusią
LKL Drausmės komisija nepatenkino Viliaus apeliacijos
LKL Drausmės komisija nepatenkino Viliaus apeliacijos
Kovo 16 d. vykusiose Vilniaus „Ryto“ – Klaipėdos „Neptūno“ rungtynėse dirbę teisėjai ketvirto kėlinio pabaigoje suklydo, neužfiksuodami „Ryto“ komandos
Net penkios išeivijos lietuvės yra ant merginų rinktinės slenksčio
Net penkios išeivijos lietuvės yra ant merginų rinktinės slenksčio
Savaitės trukmės treniruočių stovyklai į Lietuvą atvykusios penkios išeivijos lietuvaitės padarė gerą įspūdį Lietuvos rinktinės treneriams ir turi realių šansų kovoti dėl
"Wolves" laukia medikų uždegtos žalios šviesos Žagaro sugrįžimui
"Wolves" laukia medikų uždegtos žalios šviesos Žagaro sugrįžimui
Reabilitaciją po sunkios traumos tęsiantis Vilniaus „Wolves“ legionierius iš Latvijos Artūras Žagaras nekantrauja prisijungti prie komandos treniruočių. Vis tik, kovo mėnesio
Daugybės sveikinimų sulaukęs Sabonis atviras: nuostabu, bet džiaugiuosi, kad tai baigėsi
Daugybės sveikinimų sulaukęs Sabonis atviras: nuostabu, bet džiaugiuosi, kad tai baigėsi
NBA rekordą pagerinęs Domantas Sabonis sulaukė daugybės sveikinimų ir pagyrų, bet pats sako besidžiaugiantis, kad pagaliau ši tema bus baigta, rašo Krepšinis.lt.Praėjusią
Istorinis pasiekimas: Sabonis pagerino NBA rekordą ir įsirašė į išskirtinę kompaniją
Istorinis pasiekimas: Sabonis pagerino NBA rekordą ir įsirašė į išskirtinę kompaniją
Domantas Sabonis pagerino visų laikų NBA rekordą, o Sakramento „Kings“ (42-29) nutraukė prakeiksmą ir iškovojo ilgai lauktą pergalę, rašo Krepšinis.lt.Lietuvio ekipa
Graikijos žiniasklaida skelbia, kad Evansas jau turi susitarimą su OLY, klubas tai neigia
Graikijos žiniasklaida skelbia, kad Evansas jau turi susitarimą su OLY, klubas tai neigia
Graikijos žiniasklaida skelbia, kad Kauno „Žalgirio“ lyderis Keenanas Evansas pasiekė susitarimą su Pirėjo „Olympiakos“ ekipa kitam sezonui, rašo Krepšinis.lt.Ši
Buzelis itin netaikliai šaudė iš toli, bet vis tiek buvo tarp rezultatyviausių
Buzelis itin netaikliai šaudė iš toli, bet vis tiek buvo tarp rezultatyviausių
Pro šalį iš toli šaudęs, tačiau rezultatyviai žaidęs Matas Buzelis NBA G lygos mače nepadėjo savo atstovaujamai komandai pasidžiaugti reta pergale."G League Ignite"
"Mavericks" toliau nepaleidžia Sabonio ir "Kings", bet kitoje aikštėje – palankus rezultatas
"Mavericks" toliau nepaleidžia Sabonio ir "Kings", bet kitoje aikštėje – palankus rezultatas
Luka Dončičius surinko trigubą dublį, o slovėno Dalaso „Mavericks“ (42-29) toliau kaunasi dėl tiesioginės vietos NBA atkrintamosiose varžybose, rašo Krepšinis.lt.Dalaso
"Celtics" krito iššvaistę 30 taškų persvarą, "Knicks" gynėjas pagerino tritaškių rekordą
"Celtics" krito iššvaistę 30 taškų persvarą, "Knicks" gynėjas pagerino tritaškių rekordą
Atlantos „Hawks“ (32-39) panaikino 30 taškų deficitą ir patiesė geriausią NBA reguliaraus sezono komandą, o Niujorko „Knicks“ (43-28) gynėjas pasiekė klubo tritaškių
Tobulą kovo mėnesį "Neptūnas" užbaigė nutrauktu Utenos prakeiksmu
Tobulą kovo mėnesį "Neptūnas" užbaigė nutrauktu Utenos prakeiksmu
Klaipėdos „Neptūnas“ (10-12) tobulai užbaigė kovo mėnesį „Betsafe-LKL“ čempionate.Georgios Vovoro auklėtiniai išvykoje 96:83 (22:16, 29:21, 18:30, 27:16)
Kurtinaitis ir Čeponis: apie "Žalgirio" viltį, "Ryto" sudorotus "Vilkus" ir Eurolygos lietuvius
Kurtinaitis ir Čeponis: apie "Žalgirio" viltį, "Ryto" sudorotus "Vilkus" ir Eurolygos lietuvius
„Delfi TV“ laidoje „Krepšinio zona“ treneris Rimas Kurtinaitis ir komentatorius Vaidas Čeponis dalinasi mintimis apie naujausias aktualijas bei aptariamas temas.Šį
"Betsafe Mic'd Up": Vovoro emocijos ir pergalė prieš "Rytą"
"Betsafe Mic'd Up": Vovoro emocijos ir pergalė prieš "Rytą"
Praėjusį savaitgalį Vilniaus „Rytas“ po dramatiškos kovos namie 83:84 krito prieš Klaipėdos „Neptūną“.„Neptūnui“ tai buvo trečioji pergalė paeiliui,
Žaidėjas, nuo kurio prasidėjo "Olimpas", papasakojo apie legendinę Panemunės aikštelę
Žaidėjas, nuo kurio prasidėjo "Olimpas", papasakojo apie legendinę Panemunės aikštelę
11-oji „Tikslo link. Olimpas“ serija skirta komandos kapitonui Pauliui Danisevičiui. Žaidėjui, kuris pirmasis patikėjo Jono Vainausko projektu ir nuo kurio prasidėjo Palangos „Olimpo“
Fanams nusilenkęs Žibėnas pagarsino svarbiausią sezono tikslą ir iškėlė retorinį klausimą
Fanams nusilenkęs Žibėnas pagarsino svarbiausią sezono tikslą ir iškėlė retorinį klausimą
LKL vicečempionai Vilniaus „Ryto“ (17-4) krepšininkai atsikvošėjo po dviejų nesėkmių iš eilės prieš Kauno „Žalgirį“ ir Klaipėdos „Neptūną“
Pakeliui į pergalę Valančiūnas žaidė efektyviai, o Williamsonas – nesustabdomai
Pakeliui į pergalę Valančiūnas žaidė efektyviai, o Williamsonas – nesustabdomai
Dar vieną pergalę į savo sąskaitą įsirašė penktoje NBA Vakarų konferencijos vietoje skriejantys Naujojo Orleano „Pelicans“ (44-27) krepšininkai, rašo Krepšinis.lt.Luizianos
"Lietkabelis" pranoko Šeškaus karius
"Lietkabelis" pranoko Šeškaus karius
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) susidūrė dvi savo pozicijas pagerinti nusiteikusios ekipos. Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ (13-8) namie 90:80 (15:14, 22:21,
Karštame Viniaus derbyje – "Ryto" pergalė
Karštame Viniaus derbyje – "Ryto" pergalė
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įvyko trečiasis sostinės derbis. Jame sudėtingą pergalę pasiekė Vilniaus „Rytas“ (17-4), kuris 99:83 (27:19, 23:25, 19:25,
Paskutiniame kėlinyje atitrūkęs "Žalgiris" iš Šiaulių išsivežė triuškinančią pergalę
Paskutiniame kėlinyje atitrūkęs "Žalgiris" iš Šiaulių išsivežė triuškinančią pergalę
Kauno „Žalgiris“ (20-2) turėjo pavargti, tačiau Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) trečiąkart nugalėjo „Šiaulių“ (5-17) ekipą.Andrea Trinchieri
"Žalgiris" Dubajuje jau iškovojo vieną trofėjų – dėjimų konkurse triumfavo prancūzas
"Žalgiris" Dubajuje jau iškovojo vieną trofėjų – dėjimų konkurse triumfavo prancūzas
Prieš Dubajuje vykstančio Eurolygos jaunimo (U 18) turnyro finalą, kuriame Kauno "Žalgiris" susitinka su Ulmo "Ratiopharm", kauniečiau jau spėjo iškovoti trofėjų.Talentų

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime