Naujienos kraunasi...

Kovai "Eurobasket 2017" rengiasi ypatingi debiutantai (straipsnis)

Autorius: Arūnas Abromaitis, "Respublikos" priedas "Sporto gyvenimas".
Kovai "Eurobasket 2017" rengiasi ypatingi debiutantai (straipsnis)
Rinktinės debiutantai dažniausiai būna nedrąsūs, kelioms minutėms nuo atsarginių suolelio pakylantys jaunuoliai. Rugpjūčio 31 d. prasidėsiančiame Europos čempionate bus ir kitokių debiutantų. Jie irgi jauni, tačiau jau spėję pažaisti NBA arba stipriausiuose Europos klubuose. Kai kurie iš jų čempionate gali tapti savo rinktinių lyderiais.

Kristapas Porzingis

- Šalis - Latvija.
- Amžius - 22 metai.
- Ūgis - 221 cm.
- Klubas - „New York Knicks“.


Daug žadančių debiutantų čempionate galėtų būti nemažai. Deja, kroatai Antė Žižičius ir Ivica Zubacas nutarė vasarą skirti pasirengimui NBA pirmenybėms, prancūzas Timothe Luwawu-Cabarrot patyrė traumą. Žaisti rinktinėje atsisakė ir perspektyvus Latvijos vidurio puolėjas Anžejus Pasečnikas, tačiau kaimynai gerų naujienų vasarą turėjo daugiau nei blogų. Svarbiausia, kad žaistų K.Porzingis, o jis pagaliau yra pasiryžęs žaisti.

Pagaliau, nes treneriui Ainarui Bagatskiui jis būtų pravertęs ir užpernai bei pernai. Užpernai K.Porzingis buvo išstypęs 20-metis, bet jau turėjo Europos taurės turnyro „Kylančios žvaigždės“ prizą, pelnytą už pasirodymą Sevilijos „Baloncesto“ ekipoje. Taip pat užpernai jaunąjį latvį NBA naujokų biržoje ketvirtuoju šaukimu pakvietė „Knicks“. Niujorko klubo gerbėjai šį sprendimą palydėjo švilpimu, bet jie apsiriko. K.Porzingis jau debiutinėse rungtynėse pelnė 16 tšk. Jo vidurkiai pirmajame sezone buvo 14,3 tšk. ir 7,3 atkovoto kamuolio. Be to, aukštaūgis surinko 30 tšk. „Visų žvaigždžių“ šventės jaunųjų krepšininkų mače. Geriausio naujoko rinkimuose latvis užėmė antrąją vietą, nusileidęs tik Karlui-Anthony Townsui.

Praėjusį sezoną rezultatyvumo vidurkis išaugo iki 18,1 tšk. Savo universalumą K.Porzingis dar kartą įrodė „Visų žvaigždžių“ šventėje laimėjęs įgūdžių konkursą. Tuo, kad latvis yra vienas perspektyviausių ne JAV gimusių krepšininkų, niekas neabejoja.

Galbūt jis net pats perspektyviausias, tik iš visų jo pasiekimų ilgą laiką nebuvo jokios naudos Latvijos rinktinei. K.Porzingis 2013 m. gynė savo šalies garbę Europos 18-mečių čempionate, tačiau užpernai ir pernai nutarė visą dėmesį skirti NBA. Šiemet viskas yra kitaip. Latvis dar balandį pareiškė, kad žais rinktinėje, ir iškart po sezono išskubėjo namo, net neatsisveikinęs su „Knicks“ vadovais.

Beje, birželį Liepojoje progą pasitreniruoti su K.Porzingiu turėjo ir jo komandos draugas Mindaugas Kuzminskas. Gaila, kad latvių žvaigždė negalėjo atvykti į praėjusį savaitgalį Klaipėdoje vykusį turnyrą, tačiau progų jį išvysti ateityje dar bus.

Lauri Markkanenas

- Šalis - Suomija.
- Amžius - 20 metų.
- Ūgis - 213 cm.
- Klubas - „Chicago Bulls“.


Jei jaunuolis iš Europos yra šviesaus gymio, labai aukštas ir turi gerą metimą, jį būtinai lygins su Dirku Nowitzki. Naujausias Dirko įsikūnijimas yra L.Markkanenas. Jis primena vokietį ūgiu ir sugebėjimu mesti iš toli. Dar vienas panašumas tas, kad L.Markkanenas, kaip ir D.Novickis, prieš persikėlimą anapus Atlanto buvo mažai kam žinomas. Jis žaidė Suomijoje, „HBA-Marsky“ komandoje.

Skirtumas tas, kad L.Markkanenas į NBA žengė per studentų krepšinį. Pernai jis tapo Arizonos universiteto „Wildcats“ komandos nariu ir jau pirmąjį sezoną pateko į trečiąjį geriausių NCAA krepšininkų penketuką. Puolėjo vidurkiai buvo 15,6 tšk. ir 7,2 atkovoto kamuolio, o tritaškių taiklumas siekė 42,3 proc. Tinklalapis „SB Nation“ suomį pavadino geriausiu septynių pėdų ūgio metiku, kada nors žaidusiu NCAA. Antrojo sezono studentų lygoje jo nebus, nes NBA naujokų biržoje L.Markaneną septintuoju šaukimu pakvietė „Minnesota Timberwolves“. Aukštaūgis tuoj pat buvo iškeistas į „Chicago Bulls“, atstovavo šiam klubui vasaros lygoje ir ten pasižymėjo 14 tšk. bei 9 atkovotų kamuolių vidurkiais.

L.Markkanenas taps trečiuoju Suomijos krepšininku NBA po Hanno Mottolos bei Eriko Murphy ir juos greičiausiai pranoks. Kol kas jis neatsisako padėti savo šaliai. L.Markkanenas buvo rezultatyviausias žaidėjas tiek užpernai vykusiame Europos 18-mečių čempionate, tiek pernykštėse 20-mečių pirmenybėse. Liepą jis prisijungė prie nacionalinės komandos.

Luka Dončičius

- Šalis - Slovėnija.
- Amžius - 18 metų.
- Ūgis - 201 cm.
- Klubas - Madrido „Real“.


Nuo kitų čia pristatomų krepšininkų L.Dončičius skiriasi tuo, kad dar nežaidė NBA ir nebuvo pakviestas biržoje. Žinoma, tai tik laiko klausimas. Tinklalapio „draftexpress.com“ ekspertai mano, kad slovėnas 2018 m. bus pakviestas antruoju, jei tik nuspręs dalyvauti ir paliks Madrido komandą. Sutartį su „Real“ L.Dončičius pasirašė dar būdamas 13-os, dėl to tikrai nesigaili nei karališkasis klubas, nei pats krepšininkas.

Liublianoje gimęs Luka savo talentą įrodė „Olimpija“ vaikų komandoje. Būdamas 13-os, Romoje vykusio turnyro finale jis pelnė 54 tšk. ir atliko trigubą dublį. Būdamas 16-os, L.Dončičius tapo naudingiausiu Eurolygos jaunimo turnyro krepšininku ir jauniausiu Ispanijos čempionato debiutantu „Real“ istorijoje. Dar 2015 m. slovėnas debiutavo ir Eurolygoje. Pirmasis sezonas buvo kuklus, per antrąjį L.Dončičius tapo vienu svarbiausių komandos krepšininkų. Eurolygoje pasiekti 7,8 tšk., 4,5 atkovoto kamuolio ir 4,2 rezultatyvaus perdavimo vidurkiai dar neparodo viso jo potencialo. Geriau jo galimybes parodo tai, kad Luka buvo naudingiausias 13-ojo ir 17-ojo turų žaidėjas.

Slovėnijai L.Dončičius atstovavo tik 2014 m. Europos 16-mečių čempionate, ir tai tik B divizione. Išvysti jį savo rinktinėse norėjo ir ispanai, ir serbai, ir juodkalniečiai. Visgi dar rugsėjį talentingasis gynėjas pareiškė, kad apsivilks žalius slovėnų marškinėlius. „Visada žinojau, kad žaisiu Slovėnijos rinktinėje. Tai didelė garbė“, - šią vasarą sakė L.Dončičius. Savo vertę jis įrodė jau pirmosiose kontrolinėse rungtynėse. Slovėnai 79:63 nugalėjo Rusijos studentų komandą, o L.Dončičius pelnė 14 tšk. ir buvo rezultatyviausias savo rinktinėje.

Juancho Hernangomezas

- Šalis - Ispanija.
- Amžius - 21 metai.
- Ūgis - 206 cm.
- Klubas - „Denver Nuggets“.


Prieš keletą metų Ispanijos krepšinį garsino viena brolių pora - Pau ir Marcas Gasoliai. Dabar garsina ir antroji pora - Guillermo ir Juancho Ernangomezai. Šie broliai teigia, kad jiems yra garbė būti lyginamiems su Gasoliais. Pasiekimai, be abejo, dar ne tokio lygio, bet abu Hernangomezai jau žaidžia NBA. Vyresnėlis Guillermo buvo Mindaugo Kuzminsko komandos draugu Niujorke. Jis rinktinėje - ne debiutantas, nes atstovavo šaliai dar 2015 m. Europos čempionate.

Juancho pernai NBA naujokų biržoje sulaukė 15-ojo šaukimo. Jis rengėsi debiutui „Denver Nuggets“ gretose, todėl atsisakė atvykti į rinktinės stovyklą. Niekas dėl to neaimanavo, pernai puolėjo šansai patekti į sudėtį buvo tikrai nedideli. Šiemet treneris Sergio Scariolo iškart įtraukė J.Hernangomezą tarp 11-os žaidėjų, kuriems vietos sudėtyje beveik garantuotos. Be to, dėl „Chicago Bulls“ spaudimo iš rinktinės pasitraukė Nikola Mirotičius. J.Hernangomezas, kaip ir N.Mirotičius, gali žaisti tiek lengvojo, tiek sunkiojo puolėjo pozicijose, tad kolegos pasitraukimas jam plačiau atvėrė duris.

Madrido „Estudiantes“ klube subrendęs J.Hernangomezas pernai buvo pripažintas geriausiu jaunuoju Ispanijos čempionato krepšininku. Pirmasis sezonas NBA lygoje buvo permainingas, bet neprastas. Lapkritį ir gruodį ispanas dažnai nepakildavo nuo suolelio, sausį buvo trumpam išsiųstas į NBDL lygą ir tuoj pat sugrąžintas. Po sugrįžimo J.Hernangomezas įmetė 27 tšk. į „Golden State Warriors“ krepšį. Debiutinio sezono vidurkiai buvo 4,9 tšk. ir 3 atkovoti kamuoliai.

Draganas Benderis

- Šalis - Kroatija.
- Amžius - 19 metų.
- Ūgis - 216 cm.
- Klubas - „Phoenix Suns“.


Jei 216 cm ūgio žaidėjas savo idealu vadina Tonį Kukočių, o vienu mėgstamiausių krepšininkų - Šarūną Jasikevičių, reiškia, jis nėra baudos aikštelės stulpas. D.Benderis pasižymi judrumu, universalumu ir potencialu, kurio kol kas nėra atskleidęs. Universalumas buvo išugdytas Nikolos Vuičičiaus akademijoje. Pažaidęs jaunimo komandose ir Kroatijos antrajame divizione, 2014 m. D.Benderis pasirašė ilgalaikę sutartį su Tel Avivo „Maccabi“. Pasirinkimas nestebina, nes N.Vuičičius yra vienas iš „Maccabi“ vadovų.

Po sutarties pasirašymo kroatas buvo paskolintas Izraelio antrojo diviziono komandai, o 2015 m. debiutavo Eurolygoje. Statistika buvo labai kukli - aukštaūgis dalyvavo septyniuose mačuose ir pelnė 2,1 tšk. Pernai NBA naujokų biržoje D.Benderis buvo pakviestas ketvirtuoju, jis tapo „Phoenix Suns“ žaidėju. Beje, šaukimo numeris yra toks pats, kaip K.Porzingio. Kroatas dažnai lyginamas būtent su latviu, tačiau jo vaidmuo komandoje daug mažesnis. NBA čempionate D.Benderis rinko 3,4 tšk. ir atkovojo 2,4 kamuolio. Vasarį kroatas patyrė traumą, dėl kurios iškrito iš rikiuotės trims mėnesiams.

Trauma jau praeityje, tai įrodė žaidimas NBA vasaros lygoje. Jei Kroatijos rinktinėje susiburtų visi pajėgiausi krepšininkai, vis dar žalio 19-mečio perspektyvos joje atrodytų daugiau nei miglotos. Kažin ar treneriui Aleksandrui Petrovičiui apskritai prireiktų jo paslaugų. Kroatijos aukštaūgiai šiemet krenta kaip lapai ir kiekvienas atsisakymas žaisti ar trauma didina D.Benderio šansus.

Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Dončičiaus trigubas dviženklis neišgelbėjo "Mavericks" San Fransiske (rezultatai)
Dončičiaus trigubas dviženklis neišgelbėjo "Mavericks" San Fransiske (rezultatai)
NBA čempionate pirmadienio naktį Luka Dončičius fiksavo trigubą dviženklį, tačiau tai neišgelbėjo „Mavericks“ (45-30) pajėgų „Golden State Warriors“ arenoje: čia
Įspūdingas Dončičius atšaldė karščiausią NBA komandą, Niujorke – pergalingas metimas
Įspūdingas Dončičius atšaldė karščiausią NBA komandą, Niujorke – pergalingas metimas
Luka Dončičius surengė įspūdingą pasirodymą ir nutraukė Hiustono „Rockets“ pergalių seriją, o Niujorke – pergalingas Oklahomos „Thunder“ žvaigždės metimas, užtikrinęs
Solidus Sabonio pasirodymas neišgelbėjo nuo pralaimėjimo "Mavs", Valančiūnas gavo kuklias minutes
Solidus Sabonio pasirodymas neišgelbėjo nuo pralaimėjimo "Mavs", Valančiūnas gavo kuklias minutes
NBA čempionate antradienį naktį Sakramento „Kings“ (42-30) namuose net 96:132 (28:31, 25:27, 23:38, 20:36) neprilygo Dalaso „Mavericks“ ekipai (43-29), rašo Krepšinis.lt.Domantas
"Mavericks" toliau nepaleidžia Sabonio ir "Kings", bet kitoje aikštėje – palankus rezultatas
"Mavericks" toliau nepaleidžia Sabonio ir "Kings", bet kitoje aikštėje – palankus rezultatas
Luka Dončičius surinko trigubą dublį, o slovėno Dalaso „Mavericks“ (42-29) toliau kaunasi dėl tiesioginės vietos NBA atkrintamosiose varžybose, rašo Krepšinis.lt.Dalaso
Dončičius stebėjosi Ramadano metu žaidžiančiu Irvingu, Wembanyama apsilankys Paryžiuje
Dončičius stebėjosi Ramadano metu žaidžiančiu Irvingu, Wembanyama apsilankys Paryžiuje
Luka Dončičius neslėpė susižavėjimo Kyrie Irvingo pergalingu metimu ir stebėjosi, kaip komandos draugas gali žaisti Ramadano metu. Savo ruožtu San Antonijaus „Spurs“ su Victoru Wemabanyama
Irvingas neįtikėtinu dvitaškiu per Jokičių su sirena išplėšė "Mavs" pergalę (rezultatai)
Irvingas neįtikėtinu dvitaškiu per Jokičių su sirena išplėšė "Mavs" pergalę (rezultatai)
Įspūdingą pergalę NBA pirmenybėse įsirašė Dalaso „Mavericks“ (39-29), kuri namie po Kyrie Irvingo metimo su sirena 107:105 (30:34, 28:27, 26:18, 23:26) palaužę lygos čempionę
Dončičius ir Jokičius fiksavo trigubus dublius,, "Mavs" puolėjas pratęsė įspūdingą seriją (rezultatai)
Dončičius ir Jokičius fiksavo trigubus dublius,, "Mavs" puolėjas pratęsė įspūdingą seriją (rezultatai)
Luka Dončičius ir Nikola Jokičius surinko trigubus dublius, o tai padėjo jų atstovaujamiems klubams iškovoti pergales NBA pirmenybėse, rašo Krepšinis.lt.Dalaso „Mavericks“
Pirmasis toks NBA: Dončičiaus šou užtemdė italo karjeros vakarą, Micičius surinko dublį
Pirmasis toks NBA: Dončičiaus šou užtemdė italo karjeros vakarą, Micičius surinko dublį
Luka Dončičius tapo pirmuoju NBA žaidėju istorijoje, kuris šešiose rungtynėse iš eilės surinko trigubą dublį pelnydamas bent 30 taškų. Toks slovėno pasirodymas užtemdė
Istorinį pasiekimą į NBA metraščius įrašęs Dončičius sulaukė palyginimo su Picasso
Istorinį pasiekimą į NBA metraščius įrašęs Dončičius sulaukė palyginimo su Picasso
Luka Dončičius įrašė į NBA metraščius įspūdingą pasiekimą, lygos lyderių kovoje Nikola Jokičius surinko trigubą dublį, o Anthony Edwardsas įspūdingu bloku išsaugojo
Dončičiaus pastangas nubraukė metimas iš savos aikštės pusės sulig sirena (rezultatai)
Dončičiaus pastangas nubraukė metimas iš savos aikštės pusės sulig sirena (rezultatai)
Luko Dončičiaus vedamus Dalaso „Mavericks“ (33-25) krepšininkus nuo pergalės skyrė dvi sekundės, bet Klivlando „Cavaliers“ (38-19) puolėjas Maxas Strusas tarė paskutinį
Curry baudė "Lakers", 41 Dončičiaus taškas paskandino "Suns"
Curry baudė "Lakers", 41 Dončičiaus taškas paskandino "Suns"
Luka Dončičiaus ir Stepheno Curry rezultatyvūs pasirodymai atnešė gynėjų ekipoms pergales NBA pirmenybėse, rašo Krepšinis.lt.Slovėno atstovaujami Dalaso „Mavericks“
Dončičius su Irvingu nustelbė Wembanyamą, 41 Curry taško pergalei neužteko
Dončičius su Irvingu nustelbė Wembanyamą, 41 Curry taško pergalei neužteko
Luka Dončičiaus ir Kyrie Irvingo duetas nepaliko vilčių galingai žaidusiam Victorui Wembanyamai, o Stepheno Curry šou neišgelbėjo San Fransisko „Golden State Warriors“,
Dončičiaus ir Irvingo duetas nukalė "Mavericks" pergalę nesvetingame Brukline
Dončičiaus ir Irvingo duetas nukalė "Mavericks" pergalę nesvetingame Brukline
Luka Dončičius ir Kyrie Irvingas kartu pelnė 71 tašką ir nutiesė Dalaso „Mavericks“ (28-23) kelią pergalės link NBA pirmenybėse.Ji išvykoje 119:107 (37:24, 34:23, 30:30,
60 Curry taškų neišgelbėjo "Warriors", Luka neatsilaikė prieš Giannį (rezultatai)
60 Curry taškų neišgelbėjo "Warriors", Luka neatsilaikė prieš Giannį (rezultatai)
„Golden State Warriors“ variklis Stephenas Curry surengė antrą geriausią pasirodymą savo karjeroje, tačiau jo komanda šeštadienį Atlantoje po pratęsimo 134:141 (33:28,
Magija tęsiasi: Luka vėl buvo arti pusės šimto taškų, Jokičius pranoko Giannį
Magija tęsiasi: Luka vėl buvo arti pusės šimto taškų, Jokičius pranoko Giannį
Luka Dončičius ir toliau demonstruoja monstrišką formą ir veda Dalaso „Mavericks“ (26-21) į pergales, rašo Krepšinis.lt.Teksaso valstijos atstovai namuose po atkaklios
Dončičiaus magija: 73 taškus sukratęs slovėnas įsirašė į istorijos metraščius
Dončičiaus magija: 73 taškus sukratęs slovėnas įsirašė į istorijos metraščius
Dalaso „Mavericks“ (25-20) žvaigždė Luka Dončičius sukūrė istoriją. Slovėno komanda išvykoje 148:143 (27:31, 39:35, 42:36, 40:41) palaužė Atlantos „Hawks“ (18-27),
Bosnis šoko ginti mindomo Duranto, Dončičius ėmėsi  apsaugos (rezultatai)
Bosnis šoko ginti mindomo Duranto, Dončičius ėmėsi apsaugos (rezultatai)
Devinas Bookeris pelnė 46 taškus ir vedė Finikso „Suns“ (26/18) į septintą paeiliui pergalę, tačiau jo benefisą nustelbė kiti rungtynių su Dalaso „Mavericks“ (24/20)
NBA lygoje – galingi Jokičiaus, Porzingio ir Duranto pasirodymai
NBA lygoje – galingi Jokičiaus, Porzingio ir Duranto pasirodymai
Antrą pergalę iš eilės viešėdami Rytų pakrantėje pasiekė titulą ginantys NBA čempionai Denverio „Nuggets“ (30-14) krepšininkai, rašo Krepšinis.lt.Prieš
Europos čempionato MVP deda tašką savo karjeroje
Europos čempionato MVP deda tašką savo karjeroje
2017-aisiais Slovėnijos rinktinei istorinius Europos čempionato aukso medalius nukalęs Goranas Dragičius nusprendė padėti tašką savo ilgoje ir įspūdingoje karjeroje, rašo Krepšinis.lt.Šį
50 taškų sušveitęs Dončičius sugadino šventes Durantui, Kalėdos sugadintos ir "Lakers"
50 taškų sušveitęs Dončičius sugadino šventes Durantui, Kalėdos sugadintos ir "Lakers"
Įkaitęs Luka Dončičius buvo karštesnis už Arizonos saulę, o jo vedami Dalaso „Mavericks“ (18-12), net ir be Kyrie Irvingo, svečiuose 128:114 (36:24, 28:30, 27:38, 37:22) pranoko
Monstriško Dončičiaus žaidimo prieš Jokičių ir čempionus nepakako
Monstriško Dončičiaus žaidimo prieš Jokičių ir čempionus nepakako
Atvirai apie NBA aukso žiedą svajojantis Luka Dončičius turėjo nukelti savo kepurę prieš dabartinius lygos čempionus Denverio „Nuggets“ (18-10), rašo Krepšinis.lt.Nepaisant
NBA lygoje – Dončičiaus ir Curry šou bei čempionų nesėkmė prieš sezono išsišokėlius
NBA lygoje – Dončičiaus ir Curry šou bei čempionų nesėkmė prieš sezono išsišokėlius
Į pergalių kelią NBA lygoje sugrįžo pastaruoju metu iš jo buvę išsimušę San Fransisko „Golden State Warriors“ vyrai (11-14), rašo Krepšinis.lt.Steve'o
"Jazz" košmaras: net 50 taškų skirtumu nusileido "Mavericks" kompanijai
"Jazz" košmaras: net 50 taškų skirtumu nusileido "Mavericks" kompanijai
Luka Dončičius pelnė 40 taškų, jau per pirmus du kėlinius fiksavo trigubą dviženklį, o jo atstovaujama Dalaso „Mavericks“ (12/8) NBA čempionate namuose trečiadienį naktį
Galingoje Dončičiaus ir turko Šenguno akistatoje paskutinis juokėsi slovėnas
Galingoje Dončičiaus ir turko Šenguno akistatoje paskutinis juokėsi slovėnas
Luka Dončičiaus šou nukalė pergalę Dalaso „Mavericks“ (11-6) ekipai prieš galingai šį sezono atrodančio turko Alpereno Šenguno vedamą Hiustono „Rockets“
Tokių skaičių dar nebuvo: Los Andžele – kukliausias "Mavericks" puolimas sezone
Tokių skaičių dar nebuvo: Los Andžele – kukliausias "Mavericks" puolimas sezone
Luka Dončičius ir Kyrie Irvingas kartu pelnė beveik 60 taškų, tačiau dviejų „Mavericks“ (10/6) lyderių pastangų nepakako pergalei Los Andžele: svečiai iš Dalaso 88:107
Porzingis atsvėrė Giannį, Popovichius rungtynių metu griebėsi mikrofono (rezultatai)
Porzingis atsvėrė Giannį, Popovichius rungtynių metu griebėsi mikrofono (rezultatai)
Bostono „Celtics“ (12/3) įsitvirtino NBA lyderių pozicijoje, namuose 119:116 (29:17, 38:36, 27:26, 25:37) įveikę artimiausius persekiotojus Rytų konferencijoje Milvokio „Bucks“
Valančiūno dublis ir trys tritaškiai nublanko prieš įspūdingą Dončičiaus ir Irvingo duetą
Valančiūno dublis ir trys tritaškiai nublanko prieš įspūdingą Dončičiaus ir Irvingo duetą
Jonas Valančiūnas surinko dvigubą dublį, tačiau galingas Luka Dončičiaus ir Kyrie Irvingo duetas lietuvio atstovaujamai Naujojo Orleano „Pelicans“ (4-6) išrašė jau penktą
Dončičiaus ir Ballo akistatoje triumfavo slovėnas, Durantas sukratė 41 tašką
Dončičiaus ir Ballo akistatoje triumfavo slovėnas, Durantas sukratė 41 tašką
Kevinas Durantas sukratė 41 tašką, taip nutraukdamas Finikso „Suns“ (3-4) nesėkmių ruožą, o Luka Dončičiaus ir LaMelo Ballo akistatoje triumfavo slovėnas, rašo Krepšinis.lt.„Suns“

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime