Naujienos kraunasi...

L.Lekavičius: "Žalgiris" - jau mano dalis

L.Lekavičius: "Žalgiris" - jau mano dalis
Dainiaus Lukštos nuotr. zalgiris.lt
„Lukas labai daug šneka“, - taip Kauno „Žalgirio“ krepšininkai draugiškai juokauja apie tyliausią komandos žaidėją Luką Lekavičių. Tačiau dvidešimtmetis tylenis, pranokęs savo, žiūrovų ir komandos lūkesčius tapo pagrindiniu Lietuvos elitinio klubo įžaidėju.

Viskas kaip sapne

– Net gražiausiame sapne turbūt nesapnavai, kad tokia nuostabi bus pirmoji 2014-2015 metų sezono pusė?

– Oi, tikrai ne. Viskas labai keista. Galvojau mane paskolins Lietuvos krepšinio lygos (LKL) komandai, žaisiu Pasvalyje, o dabar... Prie to prisidėjo daug sėkmės ir kitų faktorių. Maalikas Waynsas turėjo tapti pagrindiniu įžaidėju, bet jis patyrė traumą. Be to, antruoju įžaidėju turėjo būti Kasparas Vecvagaras.

– Neseniai sakei, kad „Žalgiryje“ žaisti esi jaunas.
– (Juokiasi) Aha. Sakiau dar pernai. Galvojau bent porą metų žaisti LKL, kad galėčiau geriau pasirengčiau Eurolygai. Čia aukštas lygis, kitas greitis, meistriškumas. Bet įprantu prie to, be to, praskriejo pusę sezono. Ir pranokau savo ir turbūt – kitų lūkesčius.

– Nors nuo vaikystės žaidei krepšinį su broliais ir draugais, niekada negalvojai, kad tai taps tavo pagrindine profesija.
– Kad gyvensiu iš krepšinio supratau tik perėjęs iš moksleivių lygio ir pasirašęs kontraktą su Kauno „Žalgirio“ dubleriais. Viskas atrodė kaip sapne. Bijojau vyrų krepšinio. Esu žemas (Luko ūgis 180 cm – aut. past.), galvojau, kad su vyrais man nėra ką veikti.

Labiausiai patinka B.Jenningsas, S.Rodriguezas, Š.Jasikevičius

– Tavo debiutas „Eurolygoje“, žaidžiant prieš Madrido „Real“,  buvo fantastiškas – 8 taškai, 5 rezultatyvūs perdavimai. Tavo oponentu buvo Sergio Rodriguezas, surinkęs 9 taškus ir atlikęs 2 rezultatyvius perdavimus.

– Puikiai pamenu tas rungtynes. Buvo labai keista. Kai per apšilimą išėjau į aikštę, šmėkštelėjo mintis: „Kur aš patekau?!“  Labai bijojau, jaudinausi, bet prasidėjus rungtynėms viskas stojo į savo vietas.

– Esi stiprus psichologiškai? Ne vienas palūžta.
– (Gūžtelėja pečiais) Sunku paaiškinti. Nieko specialiai nedarau, nežinau, kodėl vieniems pasiseka, kitiems – ne. Ateinu ir dirbu. Žengiu į aikštę ir žaidžiu. Esu Avinas. Užsispyręs, stengiuosi siekti savo tikslo, daug ir gerai dirbti.

– Beje, S.Rodriguezas, vis dar vienas tavo didžiausių idealų?
– Taip! Stebėjau ir stebiu jo žaidimą. Labai geras krepšininkas, turi puikią kamuolio varymo techniką, metimą.

– Kas dar patektų į L.Lekavičiaus įžaidėjų topą ir simbolinį Eurolygos penketuką?
– Labiausiai patinka Brandonas Jenningsas iš NBA (Detroito „Pistons“ komandos įžaidėjas, - aut. past.). Jis ir atakuoja krepšį, kaip ir aš, „balionėliu“. Be abejo, turiu paminėti ir Šarūną Jasikevičių. O penketukas? Hm. Įžaidėjas – S.Rodriguezas, atakuojantis – mūsiškis Jamesas Andersonas, beje, labai draugiškas, linksmas ir puikiai pritapęs prie komandos. Labai didelį įspūdį paliko ir „FC Barcelona“ vidurio puolėjas Ante Tomičius: pagal savo ūgį pakankamai greitas, gerai atakuoja abiem rankomis.

– Prieš kokį žaidėją tau buvo žaisti neparanku?
– Prieš Davidą Loganą iš „Sassari“. Iš manęs ir Vaido (V.Kariniausko) perėmė daug kamuolių. Komanda padarė net 31 klaidą. Kartais būna, kai pradžioje rungtynių padarome kelias klaidas. Net nežinau, kaip tai paaiškinti. Atrodo ir oras neįtakoja, ir gerai išsimiegu. Reikia nuo pat pirmos sekundės žaisti itin atidžiai.

Sėkmė ir darbas

– Paerzinsime „Žalgirio“ nemėgstančių interneto komentatorių žodžiais. „Top 16“ vėl bus tik pora pergalių?

– Labai, labai retai skaitau komentarus. „Top 16“ – kitas lygis, kitos komandos, lyderiai įgauna piką. Tačiau mes nuoširdžiai stengiamės. Kiek dar tenkintų pergalių? Dar bent keturių norėčiau. Ypač svarbu gerai sužaisti prieš savo ištikimus ir audringus fanus fantastiškoje „Žalgirio“ arenoje. Namuose reikia įveikti ir „Crvena Zvezda“, ir „Galatasaray“. Galima ir „Real“. Gaila, su „Maccabi“ išleidome pergalę, nors žaidėme gerai. Pritrūko jėgų ir pabaigoje padarėme klaidų.

– Kadaise savo įspūdingiausias rungtynes išrinkai, kai gimtoje Šilalėje žaidei už „Milda“ miesto pirmenybėse prieš „Kvėdarstą“. Dabar tai būtų rungtynės prieš „Real“?
– Oi, rungtynės už „Mildą“ buvo labai seniai. Dabar išskirčiau pirmąsias Eurolygoje prieš „Real“. Ir LKL – prieš „Lietuvos rytą“, kai rungtynių pabaigoje pataikiau tritaškį metimą (spalio mėnesį Vilniuje vykusiose rungtynėse Lukas sėkmingai atakavo iš labai toli, likus žaisti apie 30 sekundžių, paskutinę atakai skirto laiko sekundę. Tuomet „Žalgiris“ atitrūko 6 taškais). Ai, įsimintinos buvo ir prieš „Sassari“ – laimėjome rungtynių pabaigoje ir, ačiū Dievui, sėkmė buvo mūsų pusėje.

– Kas tau yra sėkmė? Dievo pagalba, darbas ar dar kas nors?
– Sekasi geriausiems (šypteli). Jei rimtai, kai įdedi labai daug darbo. Stengiuosi į treniruotę ateiti anksčiau ir išeinu vėliau. Lavinu metimą. Kai įdedi daug darbo, ateina sėkmė. Nors kartais ir persistengiu, jaučiu nuovargį.

– Mes turėjome ir turime daug jaunų įžaidėjų, viliamės sulaukti dar vieno Jasikevičiaus, tačiau iš daugelio į aukštesnį lygį pateko tik žalgirietis Mantas Kalnietis. Kodėl? Per anksti akina žvaigždžių spindesys?
– Oi, to nejuntu. Šiek tiek sulaukiu dėmesio, bet tik prieš rungtynes. Manęs neatpažįsta ir džiaugiuosi. Be to, man labai daug ko trūksta.

– Kartais lendi po krepšiu tarsi negalvodamas...
– Taip. Trūksta ir aikštės matymo – reikėtų dažniau perdavinėti kamuolį. Dažnai atakuodavau krepšį, žaisdamas Šilalėje ir, kai treniravausi pas Arūną Visocką. Dabar daug naudingų patarimų duoda Š.Jasikevičius, paaiškina, kada geriau perduoti kamuolį. Ir nors didele dalimi lemia įgimtas talentas, tačiau patobulėti gali ir daug dirbdamas.

Kaunas vis labiau patinka

– Anksti pradėjai savarankišką gyvenimą. Tai buvo iššūkis, nes į Kauną atvykai, kai tebuvo...

– ... 15 metų. Buvo labai sunku. Norėjau viską mesti ir grįžti namo. Dėkui broliams. Jie skatino likti. Buvo sunku viską daryti pačiam, ypač, skalbti, nes tai anksčiau darydavo mama. Laimė, nereikėjo gaminti maisto, nes gaudavome maitinimą. Gyvenau su Vaidu Kariniausku, turėjau gerus kambariokus, draugus.

– O dar Vilniaus spauda kuria blogą Kauno įvaizdį, todėl bijojai atvykti?
– (Juokiasi). Aha, bijojau. Atrodė, kad čia gyvena vien nusikaltėliai ir blogi žmonės. Tačiau kuo toliau, tuo labiau man Kaunas patinka. Čia – gražu, geri žmonės ir manęs niekas negaudo ir nemuša.

– Tačiau gimtąją Šilalę aplankai?
– Kartą per mėnesį. Pasiskambinu, kasdien susirašau su tėčiu, jis nuramina, kai nesiseka. Pasiilgstu gimto miesto ir pušyno, kuriame bėgioju krosą.

Draugė – futbolininkė

– Pameni, kai guodeisi, jog nesulauki merginų dėmesio ir tavo širdis laisva? O draugės norėjai lietuvaitės iš gimtų vietų.

– (Skruostai įrausta) Atsimenu. Bet mano širdis jau ne laisva. Mano bendraamžė Ugnė iš Šilalės. Esu pažįstamas nuo 14-15 metų. Ji atvažiavo mokytis į Kauną, aš jau čia gyvenau. Na, taip ir gavosi... Ne iš pirmo žvilgsnio, bet pirma meilė.

– Tu – krepšininkas, ji – futbolininkė? Žiūri futbolą, matei jos varžybas?
– Futbolo nemėgstu. Spardo tiek ilgai kamuolį, o pelno vieną, du įvarčius. Kartą žaidžiančią Ugnę mačiau. Tiesa, salėje. Beje, jos komanda Šiaulių „Gintra Universitetas“ pernai pateko į Čempionų lygos aštuntfinalį.

– Ar Ugnė nepavydi? Kaunietės – drąsios merginos, jos myli krepšininkus.
– (Šypsosi) Šiek tiek. Kai gaunu sms, klausia, kas rašo? Tačiau mūsų santykiai rimti. Tiesa, kartu negyvename – tam esame dar per jauni.

Kai „Žalgirio“ arenoje skamba himnas

– Pasvajoji, kas bus po 10 metų, kai tau bus 30? Ar dar vėliau?

– Dabar viską atima krepšinis. Laisvo laiko mažai. Jį leidžiu su drauge, lankomės kine, gamtoje. Mėgstu žaisti žaidimų konsole NBA už Detroito „Pistons“, „GTA“. Ketinu pirkti „X Box One“ – geresnė grafika.

Po 10 metų? Svajoju, kaip ir visi krepšininkai žaisti rinktinėje. Svajoju turėti namą, sodybą, gyventi prie gamtos. Turėti du, tris vaikus.

 – Tave žalgiriečiai titulavo „labai daug šnekančiu“?
– (Juokiasi) Esu mažakalbis. Gal trūksta drąsos? Bet geriau mažiau kalbėti, bet geriau žaisti.

– Žaidei už „Žalgirio“ jaunimą, dabar esi pagrindinis geriausios visų laikų Lietuvos komandos įžaidėjas. Žinai, kad tai įauga į kraują visiems laikams?
– Na, taip. „Lietuvos ryte“ turbūt niekada nežaisčiau. Neįmanoma nemylėti mūsų gerbėjų. Kai „Žalgirio arenoje“ jie gieda himną, net pašiurpsta kūnas. Mano kraujas dar nėra žalias, nes žaidžiu tik pirmą sezoną. Tačiau Kauno „Žalgiris“ – jau mano dalis.

Komentuoti
Zergas2015-02-11 12:05:01 Cituoti
apie kazkokius baisiai geresnius izaidejus kolkas negirdet,taigi artimiausius keleta metu panasu kad Lukas bus vienu pagrindiniu maziuku.gerint driblinga ir tobulint metima ir tikrai gali tapti EL lygio zaideju kaip pvz Jankunas,nes Pauliui is esmes iki zvaigzdes irgi pritruko centimetru
MrVycka2015-02-10 18:37:37 Cituoti
iš nkl tiresiai, vien to nepamirškim, perspektyvų dx ir biški...nemažai čia diskusijų buvo, daugiausia dėl ūgio nekoks nusiteikimas, bet ir ne tokio ūgio daug pasiekdavo...aš pasikartosiu, kad pradžiojke mane nervino jo tas balionas, nes galvodavau, kad tiesiog belekaip iš lempos paleido ir pataikė...bet negali vadinti iš lempos, kai nuolat tai daro, tai jei jau dabar tą normaliai atidirbęs, ateityje gali tik gerinti, kaip ir gerinti daug kitų elementų...sėkmės...ne itin kuo nusileidžia ir gerokai vyresniam, ir kur kas daugiau aukšto lygio kašio jau mačiusiam juškei, tai ateityje net neabejoju, kad pralenks, o tiek žalgiriui, tiek rinktinei toi labai reikia...
Puslapiai: 1
Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Strategas iš Lenkijos pasidalijo savo įspūdžiais apie naują Žalgirio  trenerių mokymų programą
Strategas iš Lenkijos pasidalijo savo įspūdžiais apie naują Žalgirio trenerių mokymų programą
Kauno „Žalgirio“ organizacija plečia savo veiklų diapazoną ir šalia jau kelerius metus vykdomų „Žalgiris Coaching Clinic“ trenerių mokymų prijungė naują programą
LKL paskelbė atkrintamųjų varžybų datas
LKL paskelbė atkrintamųjų varžybų datas
Iki „Betsafe-LKL“ reguliariojo sezono pabaigos liko mažiau nei mėnesis, per šį laiką galutinai paaiškės komandų rikiuotė reguliariajame sezone bei sužinosime
Spindėjęs Lekavičius įvertino pasikeitimą "Žalgirio" sirgalių palaikyme
Spindėjęs Lekavičius įvertino pasikeitimą "Žalgirio" sirgalių palaikyme
Po rungtynių Lukas Lekavičius džiaugėsi pasiekta svarbia pergale ir įvertino, jog pagrindinė fanų tribūna atsidūrė už krepšio, rašo Krepšinis.lt.Kauno „Žalgiris“
"Žalgiris" ir trečią kartą nukovė "Rytą", šįkart – užtikrintai
"Žalgiris" ir trečią kartą nukovė "Rytą", šįkart – užtikrintai
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) vyko jau trečioji grandų akistata, kurią ir vėl laimėjo Kauno „Žalgiris“ (22-2).Andrea Trinchieri auklėtiniai namie 92:78 (27:22,
Kaip su "Real", taip ir su "Rytu": "Žalgirio" fanai iššlavė visus bilietus
Kaip su "Real", taip ir su "Rytu": "Žalgirio" fanai iššlavė visus bilietus
Trečiasis šio sezono LKL grandų mūšis tarp Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Ryto“ krepšininkų sekmadienį vyks sausakimšoje arenoje, rašo Krepšinis.lt.„Antras
Iš arčiau: 3 įdomūs faktai apie "Žalgirio" ir "Ryto" susitikimą
Iš arčiau: 3 įdomūs faktai apie "Žalgirio" ir "Ryto" susitikimą
„Betsafe-LKL“ čempionate laukia paskutinis reguliaraus sezono derbio mūšis, kuriame šį sekmadienį Kauno „Žalgiris“ (21-2) namuose priims svečių, Vilniaus
Svarbiausius derbio akcentus minėjęs Birutis: kiekvienas turime suprasti, jog sezonas nesibaigė
Svarbiausius derbio akcentus minėjęs Birutis: kiekvienas turime suprasti, jog sezonas nesibaigė
Kauno „Žalgiris“ uždarė sezoną Eurolygoje ir gali pilnai koncentruotis „Betsafe-LKL“ batalijoms.Artimiausias kauniečių mačas laukia jau šį sekmadienį, kuomet
Įstabų proveržio sezoną sužaidęs Giedraitis: į rinktinę tikrai važiuočiau
Įstabų proveržio sezoną sužaidęs Giedraitis: į rinktinę tikrai važiuočiau
Jeigu Kauno „Žalgiris“ šį sezoną sugalvotų rinkti labiausiai patobulėjusį savo žaidėją Eurolygoje, užvirtų tikrai rimta kova, rašo Krepšinis.lt.Didelius žingsnius
"Žalgirio" premija iš Eurolygos – triskart mažesnė nei pernai
"Žalgirio" premija iš Eurolygos – triskart mažesnė nei pernai
Kauno „Žalgiris“ Eurolygos reguliariojo sezono finiše užėmė 14-ą vietą, o tai yra paskutinė pozicija, už kurią turnyro organizatorė skiria premiją už pasiekimus sezono metu,
"Žalgiriui" nepavyko trinktelėti durimis – paskutinę sekundę nusileista Eurolygos čempionams
"Žalgiriui" nepavyko trinktelėti durimis – paskutinę sekundę nusileista Eurolygos čempionams
Kauno „Žalgirio“ (14-20) krepšininkai pralaimėjimu užbaigė Eurolygos sezoną. Andrea Trinchieri auklėtiniai namuose rezultatu 62:64 (9:16, 16:15, 17:13, 20:20) nusileido Madrido
"Žalgiris" pratęsė kontraktą su Biručiu (trenerio ir žaidėjo komentarai)
"Žalgiris" pratęsė kontraktą su Biručiu (trenerio ir žaidėjo komentarai)
Kovas šiame sezone tęsiantis Kauno „Žalgiris“ jau deda pamatus ir kitam sezonui. Lietuvos čempionai pagal formulę „1+1“ pratęsė sutartį su pastaruoju metu gerą formą
Koks sezonas, tokia ir kulminacija: paskutinės vilties žaltvykslės nepaviję žalgiriečiai sunkiai gaudė kvapą
Koks sezonas, tokia ir kulminacija: paskutinės vilties žaltvykslės nepaviję žalgiriečiai sunkiai gaudė kvapą
Tarsi būtų pusvalandžiu pramiegoję žadintuvą ir po to visą dieną turėtų tekinomis vytis suplanuotą darbotvarkę – taip Kauno „Žalgiriui“ klostėsi šis Eurolygos sezonas,
Tragiškai tritaškius pataikęs bei Butkevičių praradęs "Žalgiris" krito Monake
Tragiškai tritaškius pataikęs bei Butkevičių praradęs "Žalgiris" krito Monake
Kauno „Žalgirio“ (14-19) krepšininkai patyrė pralaimėjimą Eurolygos išvykos rungtynėse. Andrea Trinchieri auklėtiniai išvykoje rezultatu 66:69 (11:20, 18:19, 12:15,
Iššūkis "Žalgiriui" – užsikūrusi "Monaco": elitinė gynyba, Motiejūno svarba ir MVP kandidatas
Iššūkis "Žalgiriui" – užsikūrusi "Monaco": elitinė gynyba, Motiejūno svarba ir MVP kandidatas
Kauno „Žalgiris“ (14-16) ketvirtadienį žengs į dar vieną išlikimo mūšį Eurolygoje. Andrea Trinchieri auklėtiniai išvykoje susirems su Donato Motiejūno atstovaujama
Žalgiriečius užstojęs Kurtinaitis prisiminė halės laikų istoriją: šiuo klausimu "Žalgirį" lydi sėkmė
Žalgiriečius užstojęs Kurtinaitis prisiminė halės laikų istoriją: šiuo klausimu "Žalgirį" lydi sėkmė
Andrea Trinchieri negailėjo karčių žodžių Panevėžyje išsiblaškiusiems savo auklėtiniams, tačiau Rimas Kurtinaitis nebuvo toks kategoriškas svečių iš Kauno atžvilgiu,
Nerimo ženklų matančiam "Monaco" strategui "Žalgiris" – sunkesnė mįslė nei "Barca" ar "Real"
Nerimo ženklų matančiam "Monaco" strategui "Žalgiris" – sunkesnė mįslė nei "Barca" ar "Real"
„Monaco“ jau dabar surinko tiek pat pergalių kaip praėjusiame sezone, kai įsispraudė tarp Eurolygos elito. Bet pernai reguliarųjį sezoną monegaskai baigė dviem pralaimėjimais ir dabar
Sirvydis ir Orelikas kūrė intrigą prieš be Sumnerio likusį "Žalgirį"
Sirvydis ir Orelikas kūrė intrigą prieš be Sumnerio likusį "Žalgirį"
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įvyko dar vienas Karaliaus Mindaugo taurės (Citadele KMT) finalininkų susidūrimas. Kauno „Žalgiris“ (21-2) išvykoje
Į "Žalgirį" galintis grįžti Grigonis įvardijo ir sąlygą
Į "Žalgirį" galintis grįžti Grigonis įvardijo ir sąlygą
Vienu svarbiausių ginklų Ergano Atamano treniruojamame Atėnų "Panathinaikos" tapęs Marius Grigonis neatmeta galimybės sugrįžti į gimtąjį Kauną.Krepšininko "Conocimiento
Šarai, padėk: "Žalgirio" likimas Eurolygoje – ir Jasikevičiaus rankose (įkrintamųjų lenktynių apžvalga)
Šarai, padėk: "Žalgirio" likimas Eurolygoje – ir Jasikevičiaus rankose (įkrintamųjų lenktynių apžvalga)
Skrajojantis Kauno „Žalgiris“ (14-18) toliau kaitina aistruolių viltis ir kėsinasi sukurti stebuklą Eurolygoje. Dar prieš porą savaičių įkrintamųjų traukinys atrodė nuvažiavęs
"Žalgiris" neturėjo vargo su Messinos kariauna
"Žalgiris" neturėjo vargo su Messinos kariauna
Kauno „Žalgiris“ (14-18) toliau kabinasi į Eurolygos įkrintamąsias. Andrea Trinchieri auklėtiniai pilnoje „Žalgirio“ arenoje rezultatu 87:73 (14:17, 21:20, 24:17, 28:19) įveikė
Įvertino galimus scenarijus: „Žalgiriui“ – vos 2 proc., jog įšoks į Eurolygos Top-10
Įvertino galimus scenarijus: „Žalgiriui“ – vos 2 proc., jog įšoks į Eurolygos Top-10
Kauno „Žalgiris“ turi kukliausias teorines galimybes pakliūti į Eurolygos dešimtuką lyginant su artimiausiais konkurentais, taip pat pretenduojančiais į 9-ą ar 10-ą vietas, leidžiančias
Maldūnas: apie laukiančias akistatas namuose su "Rytu" ir "Žalgiriu"
Maldūnas: apie laukiančias akistatas namuose su "Rytu" ir "Žalgiriu"
Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ pasitinka du rimtus išbandymus: jau kovo 28 d. (ketvirtadienį) Panevėžyje stoja į kovą su Vilniaus „Rytu”, o balandžio 1 d. (pirmadienį)
"Žalgiris" – pagrindinis kandidatas prisivilioti Jokubaitį?
"Žalgiris" – pagrindinis kandidatas prisivilioti Jokubaitį?
Kauno "Žalgiris" kitą sezoną gali susigrąžinti karjerą gimtojo miesto komandoje pradėjusį Roką Jokubaitį.Krepšinio apžvalgininkas Alessandro Luigi Magi skelbia, kad Lietuvos
Išparduotas paskutinysis Eurolygos reguliariojo sezono mačas "Žalgirio" arenoje
Išparduotas paskutinysis Eurolygos reguliariojo sezono mačas "Žalgirio" arenoje
Eurolygos reguliariajame sezone bilietų į rungtynes „Žalgirio“ arenoje nebeliko. Sirgaliai pasirūpino, kad ir šios savaitės Kauno „Žalgirio“ krepšininkų susitikimą
Luktelk, Eurolygos įkrintamųjų traukiny: kokie "Žalgirio" šansai pratęsti sezoną?
Luktelk, Eurolygos įkrintamųjų traukiny: kokie "Žalgirio" šansai pratęsti sezoną?
„Luktelk, luktelk, Evansai, dar sezoną luktelk“. Tokį plakatą į viršų kėlė Kauno „Žalgirio“ sirgaliai, tačiau šių metų Lietuvos atstovo Eurovizijoje Silvesterio
"Žalgiris" pardavė visus bilietus į mačą su Eurolygos čempionais, dar yra vietų šios savaitės rungtynėse
"Žalgiris" pardavė visus bilietus į mačą su Eurolygos čempionais, dar yra vietų šios savaitės rungtynėse
Eurolygos reguliariojo sezono paskutiniąsias rungtynes stebės sausakimša „Žalgirio“ arena – į sustikimą tarp Kauno „Žalgirio“ ir Madrido „Real“ komandų
Tragiškai iš toli atakavę žalgiriečiai po pratęsimo krito finale
Tragiškai iš toli atakavę žalgiriečiai po pratęsimo krito finale
Kauno „Žalgirio“ jaunuoliams nepavyko laimėti Dubajuje vykusio Eurolygos jaunimo atrankos turnyro. Sekmadienį finale Vytauto Pliaugos auklėtiniai rezultatu 84:89 (19:11, 19:22, 18:23, 21:21,
Paskutiniame kėlinyje atitrūkęs "Žalgiris" iš Šiaulių išsivežė triuškinančią pergalę
Paskutiniame kėlinyje atitrūkęs "Žalgiris" iš Šiaulių išsivežė triuškinančią pergalę
Kauno „Žalgiris“ (20-2) turėjo pavargti, tačiau Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) trečiąkart nugalėjo „Šiaulių“ (5-17) ekipą.Andrea Trinchieri

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime