Naujienos kraunasi...

O.Kurauskas: D.Gailius gali palikti "Neptūną"; J.Vainauskas: LKL turėtų laimėti "Žalgiris"

O.Kurauskas: D.Gailius gali palikti "Neptūną"; J.Vainauskas: LKL turėtų laimėti "Žalgiris"
bcdzukija.lt nuotr.
SPORT1 laida „Diagnozė. Krepšinis“ šįsyk lankėsi Klaipėdoje, kur aplankė antrąją Lietuvos komandą „Neptūnas“. Šio klubo vadovas Osvaldas Kurauskas ir krepšinio ekspertas Jonas Vainauskas dalijosi įžvalgomis apie 2014–2015 m. šios ekipos sezoną.

J. V.: „Neptūnas“ tapo labai solidžia komanda, kuri šiuo metu yra užsitarnavusi ne trečios, o antros komandos statusą Lietuvoje. Tai yra tikra Klaipėdos komanda, kurios išskirtinumas – aštuoni vietiniai krepšininkai. O per pusantrų metų nuveiktas vadybinis darbas vertas didžiausių pagyrų.

Osvaldai, grįžkime laiku šiek tiek atgal. Prisiminkite pirmas dienas ir pirmas naktis, kai sužinojote, jog turite vietą Eurolygoje.

O. K.: Pats faktas, kai sužinojome, kad žaisime Eurolygoje, mums buvo tarsi perkūnas iš giedro dangaus. Sprendimą turėjome priimti žaibiškai, o pasiruošimui laiko praktiškai neturėjome. Turėjome labai greitai surinkti komandą, suformuoti biudžetą, prisiimti įsipareigojimą ne tik už miestą, tačiau ir visą šalį. Juk, dalijant Lietuvos biudžetą, atsirado trečias žaidėjas, kuris, tikimės, artimiausiu metu bus įtrauktas į šį žaidimą.

Rinkdami sudėtį, teikėme pirmenybę klaipėdiečiams, todėl gaila, kad nepavyko išsaugoti Mariaus Runkausko.

Jonai, kaip „Neptūnas atrodytų, jei jų sudėtyje būtų likęs M. Runkauskas?

J. V.: Marius visą šį sezoną įrodo, kad yra labai aukšto lygio krepšininkas. Šiemet jis tapo dar aštresniu žaidėju, jo sprendimai aikštėje tapo dar geresni. „Neptūnui“ jis tikrai būtų padėjęs. Tačiau rinka yra atvira, todėl normalu, kad vieni žaidėjai išeina, o kiti ateina. Kitų klubų noras įsigyti vieną ar kitą tavo ekipos žaidėją rodo, kad tu dirbi gerai.

Kaip vertinate savo darbą tarpsezonio metu žaidėjų rinkoje?

O. K.: Sakyčiau, kad didelių klaidų komplektuodami komandą nepadarėme. Visi žaidėjai, kuriais buvo pasitikėta, tą pasitikėjimą išnaudojo. Labai džiaugiamės Deivido Gailiaus sugrįžimu.

Pertrauksiu. Pavyks jį išsaugoti iki sezono pabaigos?

O. K.: Šiandien į šį klausimą atsakyti šimtu procentų negalėčiau, nors Deividas ir turi garantuotą sutartį iki sezono pabaigos. Be to, jis ir pats yra sakęs, kad nenorėtų mesti kelio dėl takelio. Jis dar jaunas, todėl, jei nekamuos traumos, tikrai dar turės galimybių išvykti.

Ar buvo žaidėjų, su kuriais susitarti nepavyko?

O. K.: Labai nesmagi situacija išėjo su Michailu Anisimovu. Kažkokie užkulisiniai žaidimai, kažkokios artimųjų problemos privertė mus stipriai nukentėti. Jam buvo piešiamas pagrindinio vidurio puolėjo vaidmuo, jis pats džiaugėsi, kad taip sėkmingai pritapo prie komandos. Tačiau vieną dieną susikrovė daiktus ir niekam nieko nesakęs išvažiavo.

Ar tuo metu, kai pasirašė kontraktą su „Budivelniku“, jis turėjo galiojantį kontraktą su „Neptūnu“?

O. K.: Vienas iš Eurolygos reikalavimų yra turėti Eurolygos sutartį. Tai M. Anisimovas tokį turėjo. Todėl, jei klubo pozicija būtų buvusi griežta, ir mes būtumėme ėję teisminiu keliu, jis būtų labai stipriai nukentėjęs. Mažų mažiausiai dvejus metus jis būtų diskvalifikuotas.

Jonai, kaip „Neptūnas“ atrodytų su M. Anisimovu?

J. V.: M. Anisimovas yra tikrai aukšto lygio vidurio puolėjas, tad su juo „Neptūnas“ būtų iškovojęs tą vieną pergalę, kurios trūko Eurolygoje. Komanda jau buvo prie TOP 16 durų, manau, kad M. Anisimovas būtų padėjęs jas atverti.

Osvaldai, galite atskleisti, koks yra „Neptūno“ biudžetas šį sezoną?

O. K.: Mūsų biudžetas yra toks reliatyvus dalykas, kuris gali būti ir šiek tiek didesnis, ir šiek tiek mažesnis. Davę teigiamą atsakymą Eurolygai, suplanavome biudžetą nuo 1,7 iki 2,0 milijonų eurų.

Kol kas viskas vyksta sklandžiai, algos mokamos laiku, įsipareigojimai vykdomi, tad tikimės, kad ir antroje sezono pusėje niekas nepasikeis.

Apskritai mūsų biudžeto su kitomis Eurolygos komandomis net neverta lyginti, nes pagal skaičius tarp visų komandų būtumėme pačioje apačioje.

Jonai, ar su dviem milijonais eurų realiai įmanoma Eurolygoje žengti į šešioliktuką?

J. V.: Įmanoma, jei klubo branduolys yra subrandintas per keletą metų. Tokiu būdu su gerais žaidėjais paprastai būna pasirašyti pigesnės sutartys. Aišku, tai yra pati mažiausia suma, su kuria galima prasimušti į TOP 16.

Osvaldai, prieš keletą metų „Neptūnas“ buvo dar gan mažas klubas. Į kokią vietą jūs dedate save, lygindami su „Lietuvos rytu“ ir „Žalgiriu“? Jūs jau jaučiatės tos trijulės nariais ar vis dar jaučiate kompleksą?

O. K.: Komplekso nėra. Tas etiketes paprastai klijuoja pasiektos pergalės. Pavyzdžiui, per keletą metų pasiekėme tai, kad nebegalime bet kam pralošinėti LKL’e, todėl į daugelį rungtynių net Lietuvoje vykstame iš vakaro. Man atrodo, kad žaidėjai jaučia tą didžiulį klubo dėmesį.

Su kuo „Neptūnui“ sunkiau žaisti: su „Lietuvos rytu“ ir „Žalgiriu“?

O. K.: Žiūrint į rezultatus, sunkiau žaisti su „Žalgiriu“, tačiau ir su vilniečiais žaisti yra labai labai sunku. Jie demonstruoja kūrybinį žaidimą. Žaidėjams patiems yra paliekama erdvė kurti. Tokioms rungtynėms neįmanoma pasiruošti, varžovų žaidimo neįmanoma išanalizuoti, tad laimėti galima tik laimint mikrodvikovas vienas prieš vieną.

„Žalgiriui“ abukart pralaimėjome – pirmąkart išvis neturėjome šansų, o antroje dvikovoje patys buvome kalti, kad prametėme 10 baudos metimų. Kauniečiai šiemet turi ypač galingą priekinę liniją bei labai stabiliai žaidžiantį Jamesą Andersoną.

Osvaldai, kas yra su komanda, kad ji išvykoje tampa tokia neatpažįstama į save?

O. K.: Sukuriama atmosfera, sukuriamas spaudimas, su kuriuo susitvarkyti kažkodėl nesugebame. Atrodo, analizuojame, dirbame su treneriais, žaidėjais, bet kol kas teigiamų rezultatų tai neduoda.

Jonai, ar yra tekę susidurti su tokia situacija, kad ta pati komanda būtų tokia skirtinga namie ir išvykoje?

J.V.: Tas pats „Lietuvos rytas“ pirmąkart nuvykęs į Atėnų „Panathinaikos“ areną buvo tarsi nesavas. Tokiems dalykams reikia užaugti. Ir to padaryti per vieną dieną neįmanoma.

Osvaldai, ar „Neptūnas“ dar stiprinsis šį sezoną?

O. K: M. Anisimovo poelgis tuo metu mums užkirto kelią pasirinkti geriausią variantą. Dėl tokio jo sprendimo kenčiame iki šiol. Keithas Bensonas kol kas neatsiskleidžia mūsų komandoje – atrodo, kad tie keturi mėnesiai be krepšinio jam dar neleidžia žaisti taip, kaip jis moka. Tai yra vieta, kurią mes vis dar bandome išspręsti.

Jonai, pritartum tam, kad „Neptūnui“ reikia stiprinti šią poziciją pirmiausia?

J. K.: Ši pozicija neabejotinai yra silpniausia, tad tikrai sutinku, kad reikia ją stiprinti. Laiko dar tikrai yra pakankamai tam, kad ši spraga būtų užpildyta.

Osvaldai, koks rezultatas, pasibaigus sezonui, jus, kaip klubo vadovą, tenkintų?

O. K.: LKL’e antrą vietą imčiau negalvodamas. Oficialus mūsų tikslas – kovoti dėl medalių, tačiau natūralu, kad pagalvojame apie antrą finalą. Manau, tokiu pasiekimu būtų patenkintas kiekvienas „Neptūno“gerbėjas, ir sezonas, sakyčiau, būtų pavykęs.

Europoje kažkokių tikslų nekėlėme. Jei išeisime į kitą etapą – tai mums bus didelis pasiekimas.

Jonai, kokia reali klaipėdiečių vieta yra Lietuvoje ir Europoje?

J. V.: Lietuvoje visi trys pirmaujantys klubai yra skirtingi ir visi nenuspėjami. Jau esu sakęs, kad, jei tie trys klubai išlaikys dabartinę sudėtį, „Žalgiris“ turėtų laimėti LKL pirmenybes. Tačiau šiuo metu dar yra per daug nežinomųjų, tad dalyti tas vietas dar būtų šiek tiek per anksti.

Komentuoti
Georvodia2017-04-15 07:46:11 Cituoti
заработок биткоин на просмотре видео http://svucocah.ru/Saity-dlya-zarabotka-v-internet e-v-belarusi-Smotrim-vmeste-video-rolik-besplatno- Veselo-ved-tak.html как быстро заработать боевые очки
Kennkit2017-04-12 16:35:52 Cituoti
planetside 2 как быстро заработать сертификаты http://eyserezh.ru/Sozdat-sait-dlya-zarabotka-v-in ternete-Smotrim-vmeste-video-rolik-besplatno-i-bez -sms-Ochen-smeshno-ved-tak.html сколько можно заработать на партнерке секс шопа
Stevlep2017-04-08 14:06:53 Cituoti
заработок на создании заданий в буксах http://gryubesi.ru/Skolko-nujno-rabotat-chtoby-zar abotat-pensiyu-Smotrite-video-besplatno-i-bez-regi stracii-Ochen-prikolno-ne-tak-li.html сколько зарабатывают на просмотрах youtube
Jamesuh2017-04-06 11:54:42 Cituoti
как быстро заработать биткоин http://gryubesi.ru/Besplatnye-mili-kak-zarabotat-V y-mojete-posmotret-prikol-bez-registraci-Prikolno- pravda.html как зарабатывать миллионы
KennOvaro2017-04-01 16:06:33 Cituoti
4 способа заработка в интернете http://khudyanis.ru/sitemap.html заработок в интернете seosprint отзывы
2015-02-10 22:45:08 Cituoti
>> RaimundsValeiko: Gimiau legit alkoholiko seimoj, iki ~35m pragyvenau su tevais ir keliais katinais. Neturiu teisiu, tevas irgi butu jas seniai prarades, bet yra valstybes tarnautojas, aukstas paregas uzima. Esu daug metu vedes, bet turiu potencijos sutirikimu, negaliu normaliai atidrozt savo zmonos, kuri panasi i brestanti vakina (mano skonio). Taip pat negaliu vaiko uztaisyt , nors viska esam isbande, todel auginam katinus. Kai tevas numeta saibu lekiu bamba padegint i turkija, egipta. Megstu facebooke laisvalaiki leist, turiu virs stukos gerbeju - tikru draugu, normaliu pacanu is elito pasaulio. Taip pat rasau bloga, kuriu eiles, klausausi Vysockio repertuaro. Galiu isgert 2L snapso be uzkandos apsilimui, taip pat moku savo varda(kuris ilgas) izmyst ant sniego arba kur kitur. Laisvalaikiu persirengineju kaip riteris, pydaras arba boba, priklausomai nuo nuotaikos. Svajoju issitatuiruot issieptu vilko nasrus.

Tai tiek trumpai apie mane.
Rimtai nesuprantu, kodel kai kuriems mano gyvenimas atrodo nevykes???
MrVycka2015-02-04 20:35:58 Cituoti
>> gripas 3:
tai jei tokia pati suma, be jokių net abejonių neptūnas, nė vieno išvis pranašumo be babkių negalėjo pasiūlyti...
>> Malderis:
tik stabilumo trūksta ptaikant, nėra jis koks būtent tikras snaiperis, pasižymintis būtent tuo elementu, kaip koks milaknis arba gecas...eurolygoje puiku - 40 procentų, o va eurocup - jau nepilni 27...
Malderis2015-02-04 19:49:22 Cituoti
rytui dar vieno snaiperio labiausiai tik ir truksta :D va Zalgiriui tai tikrai butu pravertes
2015-02-04 18:31:13 Cituoti
nu 100 k euru gailiui uz jo stats apgailetinoj olimpijoj nera labai jau skrudziska. pirma, gi ne aukstaugis, o sg-sf, ne pati brangiausia pozicija visgi. antra, ne po 25-5-5 stats turejo. trecia, neptuna manau pasirinko uz panasia i ryto suma, kad galetu but lyderis ir del iraso eurolygos patirties i cv. ketvirta, neptunas nebutu nukonkuraves kokiu vakaru/pietu europos klubu, jei tie butu zenkliai daugiau siule, bet matomai tu superiniu pasiulymu visgi nebuvo is turtingu vidutinioku, ne nesneku apie europinius pusgrandzius.
MrVycka2015-02-04 15:12:22 Cituoti
>> gripas 3:
tai vat būtent, nes juk jis neįperkamas buvo prieš sezoną, tai kodėl dabar turėjo įpirkti?..buvo juk kalbama, kad 100 gabalų tik berods eurais siūlė, nu tai kaip ir nelabai rimta kaina...
2015-02-04 15:04:08 Cituoti
gailiumi nenustebciau, kad tas pats rytas vis dar domisi ir vilioja. pirma, tai vasara domejosi sia. preita vasari irgi. antra, ne tik save kazkiek sustiprintu, bet ir pries lkl PO neptuna susilpnintu gailiu nupirkdami.
tiesa, gali buti, kad rytui po gailiaus stats el pasidarymo gailius nebeiperkamas...
MrVycka2015-02-04 12:56:28 Cituoti
nu tai aš nemanau, kad nėra visai nieko konkretaus, jei išvis tokios kalbos išlenda...
imp2015-02-04 12:41:45 Cituoti
>> MrVycka: gal pasiulymas konkretus koks is nezinomo stipraus vidutinioko,o gal siaip gm apsidraudziant sneka, nes eilini syki islyga kontrakte iveizejes, bet taip be konkretaus intriguojancio pasiulymo abejoju ar kur eitu. Visgi savas, sava chebra, savos ambicijos irodyt, kad pernai ne tik atsitiktinumo deka (lkl sistemos) prasimuse i finala.
MrVycka2015-02-04 12:34:31 Cituoti
>> imp:
nu matai, kad sako, jog lyg ir pats norėtų...nebūčiau tavo vietoje tikras, jei jau tokius dalykus gm atskleidžia, tai čia tikrai ne šiaip sau iš piršto laužta...runkauskas va dėl babkių išvis rumuniją pasirinko...
imp2015-02-04 12:27:35 Cituoti
>> MrVycka: nu va cia ''vietiniai' kuom gabus tai gabus - kantrybe,istikimybe bei atsidavimas. Tikrai niekur nesikels tas Gailius, jei virs lubu ispirkos nepasiulys.
imp2015-02-04 12:25:35 Cituoti
man tai juokingai skamba, kai komandu gm nuolat pabrezia, jog renkant sudeti pirmenybe vietiniams. Imi ta kas tuo metu geriausiai kruta kainos kokybes santykiu ir viskas. Buvo cia mada siauliams/prienams (reikia zutbut kazkurios pozicijos krepsininko, lt tuo metu nera rinkoj apydoriu,o i juodzius ne nebandoma zvalgytis) Su tuo verksmu del Anisimovo... Siaip jau renkant sudeti jo paemimas nieko doro nezadejo. Reikia skirti kur eurolygoj draskytis, o kur tarp vietiniu. Puikiai parode kas jis per fruktas uz budivelnika losiant. O su Bensonu irgi bokstai. Ima kitu gm praspirta del formos ir dar punkta kontrakte iformina, kad del formos negali atleist. Sakyciau kazkoks stebuklas butu, kad tokias lengvatas taikyt. Nors aplamai tai Zalgirio/Neptuno paskutiniai pirkiniai vienodai prasauti, vienodai delsti laukiant mesijaus, o sulaukus beno bei tresnes.
MrVycka2015-02-04 12:11:44 Cituoti
negerai būtų, jei neišlaikytų sudėčių, jei dabartinės lieka ir visi sveiki, tai neaiškiops tik prizinės vietos, bet dėl traumų ir išvykimų visko gali būti...iš žalgirio tai kas - nebent andersonas (tfutfutfu)...komjaunuoliai nebent iškištų natiažką, bet tai kad lyg ir kontraktas per daug didelis, nelabai ir iškiš, nebent ka už pusę algos paimtų, o tie pusę patys mokėtų, vis tiek nežaidžia, tai ir pusės algos atsikratyti apsimoka...
Puslapiai: 1
Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Kurtinaitis pakabino lubas "Lietkabeliui", šaipėsi iš naujoko ir turėjo pastabų Tubeliui
Kurtinaitis pakabino lubas "Lietkabeliui", šaipėsi iš naujoko ir turėjo pastabų Tubeliui
Pažemintas Vilniuje Panevėžio „Lietkabelis“ vis labiau tolsta nuo trečios vietos Lietuvos krepšinio lygos (LKL) lentelėje, kuri potencialiai padėtų pusfinalyje išvengti
"Neptūnas" išbarstė 23 taškų persvarą, tačiau visgi dramatiškai nukovė "Rytą" Vilniuje
"Neptūnas" išbarstė 23 taškų persvarą, tačiau visgi dramatiškai nukovė "Rytą" Vilniuje
Vienintelis Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) šeštadienio mačas virto tikrų tikriausiu trileriu. Vilniaus „Rytas“ (16/4) po dramatiškos
Įtemptose rungtynėse – "Neptūno" pergalė prieš "Šiaulius"
Įtemptose rungtynėse – "Neptūno" pergalė prieš "Šiaulius"
Antrąją pergalę iš eilės Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) pasiekė Klaipėdos „Neptūnas“ (8-12), kuris apgynė tvirtovę nuo „Šiaulių“
Karalienės taurę pirmąkart laimėjo "Neptūnas-Amberton", "Kibirkščiai" – bronza
Karalienės taurę pirmąkart laimėjo "Neptūnas-Amberton", "Kibirkščiai" – bronza
Pirmą kartą „SMART WAY Karalienės taurės” istorijoje čempionėmis tapo Klaipėdos „Neptūnas-Amberton”. Martyno Airošiaus auklėtinės finale Vilniuje 84:62 (20:20,
Vainauskas: stengiuosi nesikišti, tačiau duodu individualius patarimus savo žaidėjams
Vainauskas: stengiuosi nesikišti, tačiau duodu individualius patarimus savo žaidėjams
Devintoji serialo „Tikslo link. Olimpas“ serija „Atvertos galimybės“ pasakoja apie studentų krepšinį ir Palangos „Olimpo“ bei Kauno kolegijos bendrystę. Klubo
Ketvirtas LKL klubas – Newkirkas keliasi į "Neptūną"
Ketvirtas LKL klubas – Newkirkas keliasi į "Neptūną"
Klaipėdos „Neptūną” papildys ne vieną sezoną Lietuvoje rungtyniavęs gynėjas Joshas Newkirkas. 2021-2022 m. sezone krepšininkas atstovavo Alytaus „Dzūkijai“, 2022-2023
Sargiūnas – apie pusmetį su Braziu ir naująjį "Neptūno" strategą
Sargiūnas – apie pusmetį su Braziu ir naująjį "Neptūno" strategą
Klaipėdos „Neptūnas“ šiuo metu „Betsafe-LKL“ yra ilgiausiai nelaiminti komanda. Iš krepšinio žemėlapio išnykus „Gargždams“, klaipėdiečiai
Vainauskas: kad  "Žalgiris" visose grandyse yra patraukliausias klubas jaunimui – abejonių nėra
Vainauskas: kad "Žalgiris" visose grandyse yra patraukliausias klubas jaunimui – abejonių nėra
Jauni, talentingi, tobulėjantys sulig kiekviena savaite, todėl pavojingiausi paskutinėje sezono stadijoje – Kauno „Žalgirio“ dubleriai tai įrodė praėjusiais metais, tapdami Nacionalinės
"Neptūnas" sudarė ilgalaikę sutartį su perspektyviu klaipėdiečiu
"Neptūnas" sudarė ilgalaikę sutartį su perspektyviu klaipėdiečiu
Klaipėdos „Neptūnas” susiejo ateitį su vienu perspektyviausių savo kartos krepšininkų Kristupu Leščiausku. 18-metis gynėjas su uostamiesčio klubu sudarė naują ilgalaikę
Prie "Neptūno" vairo stojo žinomas Graikijos treneris
Prie "Neptūno" vairo stojo žinomas Graikijos treneris
Klaipėdos „Neptūnas” pasiekė susitarimą su Georgios Vovoras, kuris perims uostamiesčio komandos vyr. trenerio postą. Graikas ilgus metus leido Atėnų „Panathinaikos“
Įspūdingą sezoną žaidžiantis Tubelis stengiasi blokuoti triukšmą dėl savo ateities
Įspūdingą sezoną žaidžiantis Tubelis stengiasi blokuoti triukšmą dėl savo ateities
Įspūdingai į Lietuvos krepšinio padangę po etapo JAV įsiveržęs Ąžuolas Tubelis prisijungė prie nacionalinės komandos, kuriai padės kovoje dėl bilieto į kitų metų Europos čempionatą,
"Žalgiris" Klaipėdoje sutriuškino "Neptūną" su debiutavusiu Ginevičiumi
"Žalgiris" Klaipėdoje sutriuškino "Neptūną" su debiutavusiu Ginevičiumi
Vidas Ginevičius debiutavo prie Klaipėdos „Neptūno“ (6-12) vairo, bet sukurti sensacijos nepavyko.Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) mače klaipėdiečiai namie
LKL pripažino rungtynių baigtį galėjusią nulemti teisėjų klaidą
LKL pripažino rungtynių baigtį galėjusią nulemti teisėjų klaidą
Savaitgalį „Betsafe-LKL“ čempionate dėl taško turnyrinėje lentelėje susitiko Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ ir Klaipėdos „Neptūno“ komandos. Itin dramatiškoje
"Nevėžio" ir "Neptūno" dvikovoje prireikė pratęsimo
"Nevėžio" ir "Neptūno" dvikovoje prireikė pratęsimo
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) susikovė du vietos atkrintamosiose siekiantys klubai. Kėdainių „Nevėžis-Optibet“ (4-13) savo arenoje po pratęsimo 96:92 (26:22,
"Wolves" lengvai įveikė "Neptūną"
"Wolves" lengvai įveikė "Neptūną"
Vilniaus „Wolves“ (13-5) pasiekė nesunkią pergalę savo namų tvirtovėje.Nedo Pacevičiaus treniruojama komanda sostinėje 92:73 (30:17, 23:17, 22:21, 17:18) užtikrintai
"Lietkabelis" dramatiškai žengė į KMT finalo ketvertą, "Neptūnui" pritrūko taško
"Lietkabelis" dramatiškai žengė į KMT finalo ketvertą, "Neptūnui" pritrūko taško
Karaliaus Mindaugo taurės (Citadele KMT) finalo ketverto dalyvių gretose liko tik vienas nežinomasis. Trečiąjį iš keturių bilietų į pusfinalį iškovojo Panevėžio „7bet-Lietkabelis“,
Pajūrio komandų akistatoje – triuškinanti "Neptūno" pergalė
Pajūrio komandų akistatoje – triuškinanti "Neptūno" pergalė
Pajūrio komandų akistatoje Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) pergalę įsirašė Klaipėdos „Neptūnas“ (8-9), kuris namie 100:81 (17:28, 30:12, 29:22, 24:19)
Sargiūno baudos metimas išplėšė "Neptūno" pegalę prieš "Lietkabelį"
Sargiūno baudos metimas išplėšė "Neptūno" pegalę prieš "Lietkabelį"
Trečiadienio vakarą nedidelį žingsnį link Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (Citadele KMT) finalo ketverto žengė Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai.Pirmajame ketvirtfinalio
Šokas Klaipėdoje – netikėtai apie karjeros pabaigą paskelbė vienas "Neptūno" lyderių
Šokas Klaipėdoje – netikėtai apie karjeros pabaigą paskelbė vienas "Neptūno" lyderių
Klaipėdos „Neptūną“ palieka Sterlingas Gibbsas. Dėl šeimyninių priežasčių amerikietis nusprendė baigti krepšininko karjerą ir dar prieš naujuosius metus
"Rytas" pergalę Klaipėdoje pasiekė tik paskutinę minutę
"Rytas" pergalę Klaipėdoje pasiekė tik paskutinę minutę
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įvyko savotiškas Ąžuolo Tubelio derbis – susirėmė dvi jo tobulėjimu itin suinteresuotos ekipos.  Klaipėdos „Neptūnas“
Paskutinis šokis: Jomanto atsisveikinimo mače – neįtikėtina pergalė prieš "Neptūną"
Paskutinis šokis: Jomanto atsisveikinimo mače – neįtikėtina pergalė prieš "Neptūną"
Artūras Jomantas sekmadienio vakarą tarė „sudie“ krepšininko karjerai bei atsisveikino su Mažeikių „M Basket-Delamode“ (5-8) klubu.Tuo tarpu veterano ekipa namuose fantastiškai
Pasvalyje – dramatiška "Neptūno" pergalė
Pasvalyje – dramatiška "Neptūno" pergalė
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) trečią pergalę iš eilės pasiekė Klaipėdos „Neptūnas“ (6-6), kuris išvykoje 86:83 (24:19, 18:26, 19:13, 25:25)
Kaune šeimininkavęs "Neptūnas" tėškė antausį čempionams
Kaune šeimininkavęs "Neptūnas" tėškė antausį čempionams
Klaipėdos „Neptūnas“ (5-6) pirmadienio vakarą „Betsafe-LKL“ pirmąjį ratą baigė skeldamas antausį Lietuvos čempionams.Mindaugo Brazio auklėtiniai išvykoje 88:76 (31:16,
"Olimpo" tinklalaidėje – Vainausko karjeros klaidos ir Baltrušaičio pagarba Dimšai
"Olimpo" tinklalaidėje – Vainausko karjeros klaidos ir Baltrušaičio pagarba Dimšai
„7bet-NKL“ žaidžiantis Palangos „Olimpas“ išleido trečią klubo tinklalaidės epizodą, kuriame šįkart dalyvavo klubo vadovas Jonas Vainauskas ir žaidėjai Tautvydas
KMT pirmo etapo finiše – pirmas "Neptūno" pralaimėjimas Utenoje
KMT pirmo etapo finiše – pirmas "Neptūno" pralaimėjimas Utenoje
Citadele Karaliaus Mindaugo taurėje (Citadele KMT) baigėsi pirmasis etapas.Nieko nebelėmusiose A grupės rungtynėse Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ (4-2) namie 92:78 (21:24, 19:22,
Tubelio vedamas "Neptūnas" sutriuškino "Nevėžį"
Tubelio vedamas "Neptūnas" sutriuškino "Nevėžį"
Klaipėdos „Neptūnas“ (4-6) pirmadienio vakarą be didesnio vargo apgynė savo namų tvirtovę.Mindaugo Brazio auklėtiniai uostamiestyje 97:74 (19:24, 24:14, 28:15, 26:21)
Vainauskas regi LKL nuopolį: čia vyksta kova dėl antros, o ne dėl pirmos vietos
Vainauskas regi LKL nuopolį: čia vyksta kova dėl antros, o ne dėl pirmos vietos
„Olimpo“ tinklalaidėje – Nacionalinės krepšinio lygos „7betNKL“ legendos, ginčas dėl LKL, lietuvių Eurolygoje stygius ir drąsus J.Vainausko pažadas, rašo
Macijausko pagerbimo mače – užtikrinta "Ryto" pergalė
Macijausko pagerbimo mače – užtikrinta "Ryto" pergalė
Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) mače Vilniuje įvyko Arvydo Macijausko pagerbimo vakaras – į palubes kylant legendinio snaiperio marškinėliams susigrūmė

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime