Naujienos kraunasi...

P.Motiejūnas apie tariamai išsipūtusią "Žalgirio" skolą: "aš apakęs"

Autorius: Mindaugas Augustis, delfi.lt.
P.Motiejūnas apie tariamai išsipūtusią "Žalgirio" skolą: "aš apakęs"
delfi.lt
Karštligiškai panaikinti FIBA draudimą registruoti naujus žaidėjus mėginantys Kauno „Žalgirio“ vadovai pastarosiomis dienomis sudegino ne vieną nervų ląstelę. Politikai piktinasi miesto valdžios raginimu savivaldybės įmonėms paremti arba paskolinti pinigų klubui, o žiniasklaidoje pasirodė informacija apie gerokai didesnius nei skelbta anksčiau „Žalgirio“ įsiskolinimus.

Skola lubų dar nepramušė

Penktadienį 15min.lt paskelbė viešosios įstaigos „Kauno Žalgirio rėmėjas“, valdančios laikinosios sostinės klubą, užpraėjusių finansinių metų (2012-ų liepos – 2013-ų birželio) finansinę ataskaitą. Pranešama, esą „Žalgirio“ įsipareigojimai sudaro 40,465 mln. litų, o dar 31,240 mln. litų siekia skolos, kurių mokėjimas susitarus buvo atidėtas.

Registrų centre saugomoje „Kauno Žalgirio rėmėjo“ veiklos ataskaitoje pateikiamas tik metų balansas, iš kurio aiškėja, kad ataskaitiniu laikotarpiu klubas gavo per 19 mln. litų pajamų bei paramos ir patyrė daugiau nei 28 mln. litų sąnaudų. Bet informacija apie įsiskolinimus nėra skelbiama.

Kalbėdamas su DELFI, „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas pripažino, kad „Kauno Žalgirio rėmėjo“ 2013 metais pasiekė 40 mln. litų ribą ir nuo to laiko esą pernelyg nepasikeitė. Bet Lietuvos čempionų vadovas tikino, kad į šią sumą įskaičiuoti ir visi mokėjimai, perkelti į ateitį taikos sutartimis.

„Skolos – 70 milijonų? Iš kur tas skaičius paimtas? Aš apakęs. Skola yra žymiai mažesnė – apie 40 milijonų. Be to, priklausomai nuo to, kaip seksis tartis su kreditoriais, tą sumą galima apčiuopiamai sumažinti“, – sakė P. Motiejūnas.

Viena įmonė jau sutiko padėti

Kuomet penktadienio rytą DELFI susisiekė su „Žalgirio“ vadovu, šis važiavo iš bendrovės „Kauno vandenys“ valdybos posėdžio.

Savivaldybės valdoma įmonė sutiko skubiai paremti pinigų pristigusį klubą, bet skaičių P. Motiejūnas dar neatskleidė – sutarta, kad tai padarys pati bendrovė.

Šią savaitę aštuonios Kauno įmonės sulaukė miesto vadovų rekomendacijų paremti arba paskolinti 2,35 mln. litų „Žalgiriui“, paskubomis mėginančiam atsiskaityti su buvusiais komandos legionieriais Milovanu Rakovičiumi ir Marko Popovičiumi.

Pastarieji laimėjo bylas Tarptautinės krepšinio federacijos (FIBA) Arbitražo teisme ir pasiekė, kad FIBA pritaikytų „Žalgiriui“ draudimą registruoti naujokus, kol klubas neatsiskaitys su buvusiais žaidėjais.

P. Motiejūno teigimu, veikiausiai ne visos savivaldybės kontroliuojamos įmonės, kurių pagalbos laukia „Žalgiris“, suspės atsiliepti į prašymą. Klubo direktorius teigė penktadienį keliausiantis iš vieno valdybos posėdžio į kitą ir mėginsiantis užsitikrinti kuo didesnę sumą. Kol nepanaikintas FIBA draudimas, „Žalgiris“ negali Eurolygos turnyrui užregistruoti vasarą komandą papildžiusių legionierių iš JAV Jameso Andersono ir Maaliko Waynso.

M. Rakovičiui ir M. Popovičiui „Žalgiris“ skolingas 2,3 mln. litų.

Žodžių karas

Tai, jog bendrovės raginamos ieškoti pinigų krepšinio komandai, patinka ne visiems miesto politikams.

Opozicijoje esančios frakcijos „Dirbame Kaunui“ seniūnas Gintautas Labanauskas išplatino atvirą laišką, kuriame apkaltino merą Andrių Kupčinską ir savivaldybės administracijos direktorių Dainių Ratkelį „galimai viršijus įgaliojimus, piktnaudžiavus tarnyba ir įsivėlus į korupcinę veiklą“.

„Manome, kad toks spaudimas savivaldybės kontroliuojamoms bendrovėms yra neteisėtas, jos lėšas turi naudoti tiksliai pagal atitinkamiems metams patvirtintą planą, ypač atsižvelgiant į tai, kad šios įmonės pinigus ne uždirba, o surenka iš Kauno miesto gyventojų už jiems teikiamas atitinkamas komunalines ir pan. paslaugas, kurių kainos nuolat kyla. Todėl šių įmonių lėšos prilygintinos viešiesiems finansams, kurių panaudojimas teisės aktais nustatyta tvarka planuojamas mažiausiai finansiniams metams į priekį ir šių planų negalima keisti per 3 dienas, ypač kai to reikia ne viešajam interesui tenkinti ar miesto nenumatytoms problemoms spręsti, o privačiam krepšinio klubui remti, kad ir koks svarbus ir mėgiamas jis bebūtų kauniečių.

Manome, kad minėtais veiksmais, versdami savivaldybės kontroliuojamus viešuosius juridinius asmenis ne konkurso tvarka ar kita aiškia ir skaidria tvarka skirti lėšas vienam konkrečiam privačiam sporto klubui, savivaldybės vadovai galimai viršija įgaliojimus, piktnaudžiauja tarnyba ir įsivelia į korupcinę veiklą.

Jeigu savivaldybės kontroliuojamos bendrovės savivaldybės vadovų „rekomendacijas“ įvykdys ir lėšas skirs, manome, kad šį atvejį, gindamos viešąjį interesą, turėtų nagrinėti atitinkamos ikiteisminio tyrimo institucijos ir nustatyti, ar miesto vadovų veikoje nėra korupcijos, piktnaudžiavimo tarnyba ar įgaliojimų viršijimo požymių“, – įspėja G. Labanauskas.

P. Motiejūnas tokius pareiškimus vadina viešųjų ryšių triukais rinkėjams suvilioti ir siūlo nekreipti į juos dėmesio.

„Jaučiasi, kad artėja rinkimai. Tikiuosi, Kaunas atlaikys tokius pasisakymus. Kiekvienais metais, kai tik svarstomas paramos „Žalgiriui“ klausimas, ne vienas politikas garsiai šaukia, bet per balsavimą jokių abejonių nebekyla. Juk savo krepšinio klubus remia ir Klaipėda, ir Vilnius. Aišku, man labai gaila, kad paramos turime ieškoti paskubomis, paskutinę minutę. Tikėjomės jos pritraukti anksčiau, deja, nepavyko. Bet su visomis įmonėmis mes kalbame individualiai, nėra centralizuoto spaudimo“, – DELFI dėstė P. Motiejūnas.

Primename, kad šiais metais iš miesto biudžeto „Žalgiris“ buvo paremtas 3 mln. litų, be to, dar vieną milijoną pridėjo savivaldybės valdoma „Kauno energija“.

Komentuoti
almo2014-10-04 13:25:37 Cituoti
ne nu trynimas trunka 1 sek o atsijauninimas 12 sek :D... dar yra ko stengtis... :D
2014-10-04 05:51:41 Cituoti
Ale kiek pykcio, svarbu lankomumas gi...
2014-10-03 21:50:17 Cituoti
>> Master H: zdrf desimal, kaip einas? kaip liamas ir likusi chebrune?
2014-10-03 21:45:26 Cituoti
>> zmiejus:

Perdaug ar ne, ne tame esme jau. Kiek sitas bevaisis impotentas gali daryt nesamones? prisitriochina, priraso nesamoniu, isvadina viosus klounais,o kai teisybe jam i akis mestelni, tai pedikas deda bana ir tada prirasineja ivairiu suvartymu ir savo isvedziojimu, kai tu jau po banu ir negali atrasyt. taip sitas meshlas daug metu cia laiko tvarka tipo, bet normaliai kalbedamas nesugeba nei savo nuomone apgint, nei atsisaut. Todel, su pediku ir elgiamsi yra atitinkamai. Paziurek, is jo juokiasi ji asmeniskai pazystantys zmones cia. Kai atmaza buna savo vietoj, viskas tvarkoj, bet sitas nevykelis seimos pazoras yra konkreciai ne savo vietoj, todel net kazkaip nezapadlo pasijuokt is jo negaliu ir kitu bedu. O dar paziurek, jis cia apie gatves kazka sneka ir kazkam grasine, musoras nelaimingas, kai praktiskai beveik neabejoju, kad tas jo akis i akinius baigtusi papashos teisejo prasymu pagelbet. Todel ir lauzia cia kieta, nes siaip tipo nu kas pyzdins ir nores turet problemu uzniaukes sita zertva teisejo sunu... ?
Darko2014-10-03 20:08:50 Cituoti
Analitikas 14. Va cia ir blogiausia. Kazkaip galvojau, kad skolos mazeja. O cia dbr neaisku. jos mazeja ar dideja.
2014-10-03 19:20:25 Cituoti
>> zmiejus: budavo idomu kai neregistruoti cia igalinti buvo, va tada tai made my day budavo ;)
zmiejus2014-10-03 19:12:22 Cituoti
Šiaip įdomu Liamo ir Tromoos bajeriukus paskaityt būdavo.. Tik čia jau per daug, sakyčiau.. WTF?
Analitikas142014-10-03 18:54:48 Cituoti
Jei gerai pamenu, tai tie tariami 70 limonu buvo parasyta ne kaip dabartine skola, o iki kokio lygio gali isaugti, jei susidetu viskas, kas blogiausia. Skaiciai kaip skaiciai, jie yra dideli, nemalonus. Bet tas faktas, kad jos 90% kad su kiekvienu sezonu auga, tai yra liudnas ir net labai...
MrVycka2014-10-03 18:18:24 Cituoti
sekundes apskaičiavai, visiškas nevykėli? :D taigi kurkis toliau, niekas netrukdo, bet kartais tai rimtai būdavo, kad truputį truputį supykini, o šiandien tai nutarei linksminti:D
2014-10-03 17:58:19 Cituoti
Ir ka gatvej impotente? Galvoji i toki sudo gabala tepciaus rankas ar naudociau kulkas? Dream on bevaisi... Esi nevertas netik masinai ismetimo vamzdi nublizgint, nei mano batu raistelius uzrist ir cia ne todel kad as didelis ponas buciau, labai pasikeles, o todel kad tamtsta reto lygio atmata ir kas svarbu PATS tai ZINAI, kaip ir ZINO tavo artimieji.
O dabar laisvas - eik katina pasert, nupirk vaivukui geliu, kas jau kas, bet ji ju nusipelno kaip niekas kitas tavo seimoj.
Ir pailsek su tais nicku trynimais, nauja nicka susikurt uztrunka 12s ilgiau, nei tau ji istrint....
MrVycka2014-10-03 17:50:00 Cituoti
o kaip tam vargšeliui tromosui nepatiktų mane susitikti ir \"paprikolinti\" į akis, bet tokie gali tik patys iš savęs tyčiotis dešimtis nickų per dieną ir šimtus iš viso kurdami vien bandydami internetinėje erdvėje kažkaip įkąsti žmogui, kurio net nepažįsta gyvai...tokie yra tiesiog NEVYKĖLIAI...ir svarbiausia, kad nėra net psichiniai ligoniai tikrąja to žodžio prasme, tik šiaip NEVYKĖLIAI...
2014-10-03 17:43:34 Cituoti
Ka tu girdejes yra niekam neidomu, nes tokiam klounui niekas NIEKADA nieko rimto nepasakys, todel ir APSITRIOXINI 90% atveju.
Esi pajuokos objektas tiek nete ir ypac realiam gyvenime. Nors is ligoniu, zmoniu su fiz negalia niekad nesisaipau, bet tau vieninteliam, tokiam VIP`iniam darau isimti ir leidziu sau paprikolint is tavo seimos problemos ;)
MrVycka2014-10-03 17:27:12 Cituoti
darko, esu girdėjęs, kad kai kurios gali ir sumažėti, ir visai net dingti, o žaidėjams tai atsiskaitys...
Darko2014-10-03 17:17:02 Cituoti
MrVycka
As ir nenoreciau to bankroto, kaip ir daugumas trbt. Bet tos skolos greiciausiai yra bankams, kurias kaip paskolas zalgirio vardu paime romka. Ir greiciausiai skolos nemazeja, nes uz jas reikia moketi procentus, kurie garantuoju, kad nera mazi.
MrVycka2014-10-03 17:12:34 Cituoti
kai nevykėliai tromosas su liam vienas su kitu pabendrauja, nežinau, ko tikisi, bet bent šiandien jau savo pasiekė - pakėlė nuotaiką:D
2014-10-03 17:09:10 Cituoti
>> nevaisingas alkoholikas dirbes teisme:

Tai be abejo apie ta, uzrasojusiu akvalangu dabar stabeliuoja banus ir vaizduoja, kad nesinervina :D girdejau, kad pries bratvos megsta stroint vaivuka prigeres, isivaizduok vargse moteris, gryzta girtas betolkis impotentas ir dar pries bachurus pisa ant vaivuko nejezdus :D
2014-10-03 16:56:53 Cituoti
velvetiniai sortai,
kalbi apie ta seimai daranti geda alkoholika, kuris nesugeba savo bobos apseklint ir todel vis partempia katinus?
2014-10-03 16:43:11 Cituoti
Tuoj tikriausiai generalinis remejas taps kapiniu prieziura.
2014-10-03 16:40:06 Cituoti
kazkaip nesureiksminau to fakto, kad 40citrinu jau siekia, bet rimtai... visi buvom mintyse su plius minus 20citrinu, o cia bac ir pasidvigubina suma. katuciu ploju metu menedzeriui ir jau kaupiu isankstinio mokejimo korteles saskaita, kad atejus metui buciau pirmut pirmutelis prisidejes prie akcijos.
2014-10-03 16:35:12 Cituoti
>> baik zaist impotente senas, eik geriau viagros ikalt:

tai taip, bet as ne apie tai. juk sutinkam, kad kasistai europoj gauna per daug. butu gerai, jei algos butu zymiai mazesnes, bet kol tokie ruskiu projektai yra, tol to nebus. nebent algu kepke el padarys. juk ju darbas darbdaviui realaus pelno nenesa. sita tema, kai tavo projektelis nenesa realaus pelno, reiketu pakalbint tau biznieriu is koralu, kuris irgi idejinis, turi projekteli tik tam, kad galetu save isreikst, nes kitaip nepavyksta, o realiai projektelis nei naudos nesa, nei yra kam idomus, turi 8 zmoniu auditorija ir tiek :)
MrVycka2014-10-03 16:34:37 Cituoti
darko, tai yra daug, bet visgi ir neaišku, kiek pavyks susitarti dėl tos sumos sumažinimo, kas bus dar rėmėjai, kurie gali apsiimti dalį skolų padengimo, tai jei daugumos skolų išmokėjimas yra numatytas bbž kiek metų į priekį, tai gal ir nebūtinas tas dirbtinis bankrotas?..
trumpai2014-10-03 16:32:53 Cituoti
jomajo, kiek cia ziurkiu prilindo, vashpe pipec! Jau ne diskusija o kazkokie kliedsiai.
Darko2014-10-03 16:29:06 Cituoti
MrVycka
bet kazka reikia daryti. Ir galbut net bankrota skelbti ir pradet nuo svaraus popieriaus lapo. Aisku, netektume vietos eurolygoj ir pan. Jeigu kazko nesiims, tai tos skolos tempsis dar n metu.
Ir kai kazkas raso apie 70 limonu, o Motiejus sako, kad jis apakes. Tai as apakes, kai sneka apie 40 limonu.
2014-10-03 16:23:14 Cituoti
Fedia, tai nakum ziuret mum i caskus. Turimsavu zaideju + viens kits legionierius. Ziu Andersona uz 200k paeme, tai yra protinga kaina(net jei ji nestripriai pamazinta) ir geras kainos/kokybes santykis. Neptunas pasieme Shakura, kuris YRA geriausias LKL`o PG - ne sesi nulius kainuojantis. Siauliai Lesli bus uz kelias stukas psieme and the list goes on and on. Nereik mum dairytis ka kiti moka, o ziuret pagal savas isgales.
Ir pirmiausia BUTINA istaisyt sporto REMIMO istatymus(visose sporto sakose), kad butu kaip Prancuzijoj ar kitoj normalioj, isivysciusioj vakaru valstybej, kur remdamas sporta tu gauni kompensaciju per mokescius.
Fedia_Pediachnyj2014-10-03 16:16:16 Cituoti
>> makaka:

O pagal romkos deshraputi kiek? kokie 5-10 max. O gal net ir visai nera :)
2014-10-03 16:10:58 Cituoti
Pagal dezos metytoja, skola TIK 40 milijonu...
Fedia_Pediachnyj2014-10-03 16:09:26 Cituoti
Algos ir bus kosmines, kol egzistuos visokie ruskiu projektai, kaip CSKA.
Zergas2014-10-03 16:03:34 Cituoti
>> NETRINK nicko impotente:

nu tu cia isvis pavarei :D bet is esmes viskas teisingai.uztenka paziuret kokiom salygom sportuoja dauguma kitu sportininku, daznai pasaulio ir europos cempionu, ir sulygint su krepsininkais kai suvoki jog kazkas cia nevisai tvarkoj su proporcijom.na bet neperkalbes individu su zaliais akiniais,jiems atrodo kad krepsinis tai religija, tik va kai reikia susimest(kai buvo sms akcija), pasirode kad nelabai kam jis ir terupi.kaip cia lajamukas atejo i prota?kiba suaugo? :)
2014-10-03 16:01:50 Cituoti
Vyrai, baikit spardyt gulinti
Vasiaa2014-10-03 16:00:47 Cituoti
>> MrVycka:

Maidanais nekvepejo, bet atsakyk chiesnai, ar kvepejo romkos rudoji, kai laizei ja ir visiem aiskinai, kad mes dar busim dekingi jam? :) dar jauti ruskio siknos skoni, jeblazhopa? :D
Puslapiai: 1 2
Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Po lengvo pasivaikščiojimo Trinchieri vardijo, ko nori iš naujoko, o Šeškus baisėjosi: man gėda
Po lengvo pasivaikščiojimo Trinchieri vardijo, ko nori iš naujoko, o Šeškus baisėjosi: man gėda
LKL reguliariojo sezono nugalėtojų vardo link užtikrintai artėjantys Kauno „Žalgirio“ (23-3) krepšininkai sekmadienį net namuose 101:57 nepasigailėjo Jonavos „CBet“
Naujoko debiuto sulaukęs "Žalgiris" rekordiniu skirtumu nušlavė jonaviečius
Naujoko debiuto sulaukęs "Žalgiris" rekordiniu skirtumu nušlavė jonaviečius
Kauno „Žalgiris“ (23-3) labai lengvai papildė pergalių sąskaitą Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) ir namuose 101:57 (30:15, 21:10, 26:13, 24:19) sutrypė Jonavos
Urbonas uteniškiams užkūrė pirtį, bet "Šiauliai" krito paskutinę minutę
Urbonas uteniškiams užkūrė pirtį, bet "Šiauliai" krito paskutinę minutę
Žydrūnas Urbonas stojo į kovą su klubu, kuriame praleido keliolika metų, tačiau puikiai pažįstama aplinka jo komandai svarbios pergalės neatnešė.Oliverio Kostičiaus treniruojama Utenos
Dominavęs "Rytas" privertė Mažeikių klubą kristi trečiąsyk paeiliui
Dominavęs "Rytas" privertė Mažeikių klubą kristi trečiąsyk paeiliui
Vilniaus „Ryto“ (22-5) komandai neprireikė pilnos sudėties, kad įveiktų Mažeikių „M Basket-Delamode“ (11-16) ekipą.Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“)
Į rikiuotę grįžęs Žagaras: mūsų tikslas gal ir būti finale
Į rikiuotę grįžęs Žagaras: mūsų tikslas gal ir būti finale
Ilgai lauktas sugrįžimas įvyko. Vilniaus „Wolves Twinsbet“ legionierius iš Latvijos Artūras Žagaras po sunkios traumos šeštadienį „Betsafe-LKL“ čempionato
Prienuose – ilgai lauktas Žagaro sugrįžimas ir triuškinanti "Vilkų" pergalė
Prienuose – ilgai lauktas Žagaro sugrįžimas ir triuškinanti "Vilkų" pergalė
„Betsafe-LKL“ čempionatas vienam vakarui sugrįžo į Prienus, kur dominavo latvių talento sugrįžimo sulaukę Vilniaus „Wolves Twinsbet“ (19-8) krepšininkai. Šeimininkų
Į Lietuvą jau atvykęs "Žalgirio" naujokas paaiškino, kuo gali padėti kauniečiams
Į Lietuvą jau atvykęs "Žalgirio" naujokas paaiškino, kuo gali padėti kauniečiams
Kauno „Žalgirio“ gretas ketvirtadienį oficialiai papildęs 28-erių metų 203 cm ūgio Demetre Riversas jau penktadienio popietę pasiekė Lietuvą.Su antra puse ir šuniu į Vilniaus
Praėjusį sezoną atsimenantis Beručka: nemanau, kad yra didelis skirtumas su kuo žaisti
Praėjusį sezoną atsimenantis Beručka: nemanau, kad yra didelis skirtumas su kuo žaisti
Po susidariusios pertraukos tvarkaraštyje Vilniaus „Wolves Twinsbet“ šeštadienį grįžta į šalies čempionato kovas ir priims į svečius atvykstančią Pasvalio
"Žalgirio" arena – trečia lankomiausia Eurolygoje, užpildymas siekė beveik 100 procentų
"Žalgirio" arena – trečia lankomiausia Eurolygoje, užpildymas siekė beveik 100 procentų
Eurolygos varžybų lankomumas išaugo beveik 20 proc., o Kauno „Žalgiris“ pagal šį rodiklį užėmė trečią vietą, rašo Krepšinis.lt.Eurolyga paskelbė, kad
Mažeikiškio Antetokounmpo pokalbiai su teisėju, treneriu ir komandos draugais
Mažeikiškio Antetokounmpo pokalbiai su teisėju, treneriu ir komandos draugais
„Betsafe-LKL TV“ dėmesio sulaukė Mažeikių „M Basket Delamode“ žaidėjas Alexas Antetokounmpo.Jauniausias iš brolių Antetokounmpo, rungtynių metu naudojo sportininkams
Generolui atiduota pagarba: Vilniuje iškelti "Ryto" legendos Eidsono marškinėliai
Generolui atiduota pagarba: Vilniuje iškelti "Ryto" legendos Eidsono marškinėliai
Ketvirtadienio vakarą Vilniaus „Rytas“, minėdamas 15-ąsias triumfo Europos taurėje metines, LKL rungtynių su Šiaulių „Šiauliais“ ilgosios pertraukos metu savo
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Traumų išretintą Kauno „Žalgirio“ puolėjų liniją netrukus papildys naujokas. Lietuvos čempionų klubas iki sezono pabaigos pasirašė sutartį su 203 cm ūgio amerikiečiu
"Rytas" pagerbė legendą, įveikė "Šiaulius" ir pristatė jauniausią savo debiutantą
"Rytas" pagerbė legendą, įveikė "Šiaulius" ir pristatė jauniausią savo debiutantą
Vilniaus „Rytas“ (21-5) sužaidė ypatingas rungtynes Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“), pergale paženklindamas Chucko Eidsono pagerbimą.Vilniečiai savo arenoje 83:74 (24:18,
Visų laikų LKL rekordą pagerinęs Ebo nukalė triukšinančią pergalę
Visų laikų LKL rekordą pagerinęs Ebo nukalė triukšinančią pergalę
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) netikėtu rezultatu ir rekordu baigėsi dviejų antrosios lentelės dalies klubų susidūrimas. Kėdainių „Nevėžis-Optibet“
"Neptūno" gretose – gynėjas iš Graikijos
"Neptūno" gretose – gynėjas iš Graikijos
Klaipėdos „Neptūnas” pasikvietė 24 metų graiką Georgios Kamperidis, su kuriuo sutartis sudaryta iki sezono pabaigos. „Nusprendėme prieš svarbiausias kovas Lietuvos krepšinio
LKL klubai vienijasi labdaros turui "Už pergalę gyventi" (Kaukėno komentaras)
LKL klubai vienijasi labdaros turui "Už pergalę gyventi" (Kaukėno komentaras)
Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) kubai vienijasi labdaros turui ir skelbia naują iniciatyvą – labdaros turą „Už pergalę gyventi“.Per artimiausias kelias
Akistatos su sūnumi laukiantis Urbonas: jis man sakė: atvažiuosite, gausite malkų
Akistatos su sūnumi laukiantis Urbonas: jis man sakė: atvažiuosite, gausite malkų
„Šiaulių“ komanda išgyvena sudėtingą savaitę: pirmadienį sužaistos rungtynės su Kėdainiu „Nevėžiu-Optibet“, o dabar prieš akis – kovos su Vilniaus
Sezono mačą sužaidęs Ebo – apie sunkų laikotarpį dėl situacijos tėvynėje bei teorines kėdainiečių viltis
Sezono mačą sužaidęs Ebo – apie sunkų laikotarpį dėl situacijos tėvynėje bei teorines kėdainiečių viltis
„Betsafe-LKL“ reguliariajame sezone likus vos kelioms savaitėms, turnyrinės lentelės apačios klubai kabinasi į paskutiniuosius šiaudus vilties pasiekti atkrintamąsias varžybas.Pasvalio
Trinchieri mojavo protokolu: nesitikėjau tokio teisėjavimo krepšinio šalyje (pretenzijų turėjo ir Vovoras)
Trinchieri mojavo protokolu: nesitikėjau tokio teisėjavimo krepšinio šalyje (pretenzijų turėjo ir Vovoras)
38 pražangos ir penki jų limitą išnaudoję vienos komandos krepšininkai – Andrea Trinchieri teatrališkai tvirtino tokio atvejo per savo karjerą nepamenantis, užtat ilgai
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ (14-12) įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“ (22-3).Georgios Vovoro kariauna
"Lietakabelis" pratęsė kontraktą su vyr. treneriu
"Lietakabelis" pratęsė kontraktą su vyr. treneriu
Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ atliko svarbų ėjimą kito sezono komplektacijoje – Aukštaitijos ekipa susitarė su vyr. treneriu Nenadu Čanaku dėl naujos sutarties.Panevėžiečių
Strategas iš Lenkijos pasidalijo savo įspūdžiais apie naują Žalgirio  trenerių mokymų programą
Strategas iš Lenkijos pasidalijo savo įspūdžiais apie naują Žalgirio trenerių mokymų programą
Kauno „Žalgirio“ organizacija plečia savo veiklų diapazoną ir šalia jau kelerius metus vykdomų „Žalgiris Coaching Clinic“ trenerių mokymų prijungė naują programą
LKL paskelbė atkrintamųjų varžybų datas
LKL paskelbė atkrintamųjų varžybų datas
Iki „Betsafe-LKL“ reguliariojo sezono pabaigos liko mažiau nei mėnesis, per šį laiką galutinai paaiškės komandų rikiuotė reguliariajame sezone bei sužinosime
Vienintelį tritaškininką turėjęs "Lietkabelis" į pergalingą kelią grįžo triuškinančiai
Vienintelį tritaškininką turėjęs "Lietkabelis" į pergalingą kelią grįžo triuškinančiai
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) užtikrintą pergalę pasiekė Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ (14-12). Nenado Čanako auklėtiniai savo arenoje laimėjo Aukštaitijos
"Žalgirio" fanai paaiškino, kodėl skandavo prieš Kauno merą nukreiptus šūkius
"Žalgirio" fanai paaiškino, kodėl skandavo prieš Kauno merą nukreiptus šūkius
Sekmadienį, prieš „Žalgirio“ ir „Ryto“ susitikimą krepšinio aikštelėje, žaliai baltų sirgaliai surengė triukšmingą eiseną, kurios metu aštrų
Kėdainiuose laimėję "Šiauliai" įsitvirtino devintoje vietoje
Kėdainiuose laimėję "Šiauliai" įsitvirtino devintoje vietoje
„Betsafe-LKL“ turnyrinės lentelės kaimynų dvikovoje triumfavę „Šiauliai“ (7-18) išsaugojo teorines viltis pasiekti atkrintamąsias varžybas.Žydrūno Urbono
Urbonas registruotas pagrindinėje "Ryto" komandoje (Žibėno komentaras)
Urbonas registruotas pagrindinėje "Ryto" komandoje (Žibėno komentaras)
Pirmadienio popietę Vilniaus „Rytas“ pasidalino naujienomis – prie pagrindinės komandos sudėties LKL kovoms prisijungs FIBA jaunimo Čempionų lygos MVP – Ignas Urbonas.Šį
"Juventus" priekinę liniją sustiprino amerikietis
"Juventus" priekinę liniją sustiprino amerikietis
Prieš lemiamą „Betsafe-LKL“ sezono atkarpą Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ sulaukė pastiprinimo puolėjų grandyje. Aukštaitijos klubą papildė 207 cm

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime