Naujienos kraunasi...

Siaubingai pirmoje mačo pusėje žaidęs "Žalgiris" nusileido "Crvena Zvezda" ekipai

Siaubingai pirmoje mačo pusėje žaidęs "Žalgiris" nusileido "Crvena Zvezda" ekipai
Eurolygos reguliariojo sezono antrąjį ratą Kauno „Žalgirio“ komanda pradėjo skaudžiu pralaimėjimu. Penktadienį „Žalgirio“ arenoje kauniečiai sužaidė pačias nerezultatyviausias sezono rungtynes ir pralaimėjo Belgrado „Crvena Zvezda“ komandai 61:77 (7:21, 15:26, 17:14, 22:16).

Rungtynes atidarė Pauliaus Jankūno užtvara pasinaudojęs bei iš toli pataikęs Leo Westermannas, bet čia pat savo atsaką sudavė į priekį šovę svečiai – 3:6. Kiek užsitęsusią tylą nutraukė meistriškai arčiau krepšio sužaidęs P.Jankūnas, tačiau dar laisviau baudos aikštelėje jautėsi Ognjenas Kuzmičius, o po tolimo šūvio su pražanga Belgrado komanda krovėsi solidų pranašumą (5:14). Antroje kėlinuko dalyje žalgiriečiai ir toliau švaistė progas, niekaip neatrado savojo žaidimo ir pirmą ketvirtį užbaigė atsilikdami rezultatu 7:21.

Gyvybės į žaidimą bandė įnešti aktyviai rungtyniavęs Lukas Lekavičius, tačiau „Crvena Zvezda“ krepšininkai toliau demonstravo pirmojo kėlinio metu užaugusius sparnus – 9:26. Mažinti atotrūkį ėmėsi kamuolį perėmęs ir tris taškus rinkęs Edgaras Ulanovas, laiku ir vietoje atsirado triukšmo lygį arenoje kėlęs Brockas Motumas – 14:26. Visgi, netrukus Lietuvos čempionų didėjantį pasitikėjimą savimi slopino kelis kartus rezultatyviai puolime sužaidę svečiai (14:30). Taškų sąskaitą atsidarė Kevinas Pangosas, nepaisydamas pražangos pasižymėjo Antanas Kavaliauskas, bet tolimais šūviais prapliupę varžovai į rūbinę keliavo susikrovę tvirtus pamatus antrai rungtynių pusei – 22:47.

Kol šeimininkų kraityje tebuvo pirmosiomis minutėmis pataikytas tritaškis, varžovai antrą rungtynių pusę pradėjo jau aštuntu taikliu tolimu šūviu – 22:50. Naujas rekordinis deficitas išjudino penkis taškus surinkusį komandos kapitoną P.Jankūną (27:50), tačiau svečiai atgal smeigė dar vieną itin skaudų tritaškį – 27:53. Agresyviai žaidė E.Ulanovas, sėkmingą reidą atliko B.Motumas, o vos tik žengęs aikštelėn triuškinančiu dėjimu savo pasirodymą pradėjo žiūrovus iš vietų kėlęs Isaiah Hartensteinas – 33:56. Komandą dar labiau sutelkė treneriui užfiksuota techninė pražangą, skirtumas mažėjo iki 37:56, tačiau dar pavojingiau artėti Lietuvos čempionams prieš lemiamą atkarpą nepavyko – 39:61.

Pasiduoti nesiruošė L.Lekavičius, tiek pats rinkęs taškus, tiek asistavęs P.Jankūnui, iš toli ledus pramušė Artūras Milaknis, bet pagyvėjusio puolimo nepakako, nes „Crvena Zvezda“ tritaškius toliau šaudė tarsi iš patrankos – 46:72. Įpusėjus ketvirčiui, gelbėtis žalgiriečiai bandė tolimais šūviais: po vieną tritaškį įskraidino A.Milaknis ir R.Seibutis, sudėtingą prasiveržimą sėkmingai užbaigė L.Lekavičius – 54:74. Charakterį pademonstravę Lietuvos čempionai galingai finišavo rungtynėse, naudingumo balus rinkosi R.Seibutis ir I.Hartensteinas, tačiau pagrindinės esmės pakeisti nepavyko ir mačas buvo pralaimėtas rezultatu 61:77.

„Žalgiris“: P.Jankūnas 10 (5 atk. kam.), R.Seibutis 8, B.Motumas 8, E.Ulanovas 7, L.Lekavčius (7 rez. perd., 2 per. kam.), A.Milaknis 6, A.Kavaliauskas 5 (7 atk. kam.), K.Pangosas 4, L.Westermannas 3, R.Javtokas 2, I.Hartensteinas 2, A.Lima 0.

„Crvena Zvezda“: M.Simonovičius 16 (4/8 trit.), B.Lazičius 15 (3/4 trit., 4 per. kam.). C.Jenkinsas 13 (2 per. kam.).

Komentuoti
Analitikas142017-01-07 15:23:00 Cituoti
>> antasulc:
Apie komplektacijos ydas ir lyderio neturejima rasiau, dar Eurolygos sezono pradzioj, po pralaimetu rungtyniu su Bursa. MrVycka sake, kad lyderi turim - Jankuna, taip pagal statistika ir naudinguma jis geriausias komandoje, zaidzia viena geeriausiu savo sezonu, bet jis juodas arkliukas, jo nauda komandai didziule, bet ji nematoma. Jis naudingiausias komandoje, bet jis pats savo geru zaidmu nepaklojo nei vienos pergales. Pries CSKA suzaide fantastiskai, bet pergales nebuvo. O mano primityviu mastymu, lyderis yra tas, kuris gali pasiimti ant savo peciu ir permusti rungtyniu eiga... tokio Zalgiris nuo Aderseno laiku neturi, deja.
antasulc2017-01-07 11:31:37 Cituoti
>> Analitikas14: vyrai, jūs užmiršote prognozę (lygtai totalizatoriaus, pamiršau) prieš prasidedant turnyrui, kur Žalgiriui buvo numatoma paskutinė vieta. Taigi, pasirodo, ji buvo pagrįsta...
Kalbant apie vakarykščias rungtynes, tai mane siutina gynyba. Nepavyksta pačiam įmesti, tai neleisk to varžovui! Deja, neturim tikro lyderio kuris individualiu meistriškumu galėtų keisti rungtynių eigą. Apskritai, nėra aukštesnio už vidutinį meistriškumą turintį žaidėją. Ir vėl priminsiu, kad visos skambesnės Žalgirio pergalės buvo juodukų dėka. Net "ubagai" Zvezda turi du.
Analitikas142017-01-07 01:26:16 Cituoti
>> MrVycka:
Tai as apie tuos, kurie prognozavo ,,patranku mesos" statusa ir max 2 pergales nekalbu isvis, jei lygiuotis i juos, tai jau dabar turim 4 extra pergales, bet as esu zmogus, kuris niekada nesilygiuoja i prastesnius, as visada lygiuojuosi i geresnius. Tokiu atveju as nelabai tu extra peegaliu ir matau. Na nebent Stambule pries Efesa. Bet extra pergales butu, jei butume Barsa ar Reala nugaleje. Ogi abejose rungtynese pergales buvo tikrai realios ir ranka pasiekiamos, tad bent vienos is ju manau tikrai buvome verti, bet rezultatas toks, kad nei vienos nera, tad ir tu extra pergaliu max 1 galeciau priskaiciuoti, kai Cvezda ju minimum jau 4 turi dabar. O kad pagaliau pradejom zaist ir nugalet isvykoj, tai cia dar nebutinai extea pergales. Cia buvo psichologinis zaideju aspektas, o ne komandos (ne)pajegumo kovoti ir nugaleti zaidziant isvykoje. Ir ankstesniuose sezonuose galejo ir turejo but daugiau pergaliu komandai zaidziant isvykoje, bet zaidejai nepasitikejo savimi ir netiikejo, kad gali laimet ne tik namie, bet ir isvykoje. Si komanda deka Saro tuo tiki, bet cia psichologinis aspektas, o ne komandos kaip o tokios, pajegumo klausimas. Del tu 10 pergaliu, tiesa. Bet manau cia buvo tradicinis-koncervatyvusis Zalgirio tikslas, kuris senajame formate prilygtu patekimui i top16 tikslo kelimui, manau. O tas jau seniai atsibode ir norisi daugiau, ypac kai sudetis nuolatos gereja, skolu jau beveik nelike, o komandai vadovauja nugaletojas-maksimalistas Saras. Seniau viska nurasydavo skolom, daug skolu, svarbu jos mazetu. Dabar ju beveik neliko, visa kita taip pat juda teigiama linkme, todel ir norisi daugiau. Ir visai nesvarbu, ka prognozavo ,,ekspertai", antifanai ar kiti paviduoliai. As matau realu pagrinda siekti kazko daugiau, tai naturalu, kad to tikiuosi ir laukiu is komandos. Pinigais mes niekada neprilygsim top8 turtingiausiom Eurolygos komandom, bet ne pinigai zaidzia ir ne pagal pinigu kieki komandos pakliuna i top8.Ta jau irode ne viena komanda ir dabar ta pati Cvezda ta irodineja. Ju biudzetas dar pastebimai mazesnis nei musu, bet jie kol kas zaidzia top8 ritmu. Tai dziugina ir tai jau dabar yra pavyzdys visiems.
MrVycka2017-01-07 00:44:21 Cituoti
ir šiaip jau aš niekur nesakiau, kad ne gėda, o atvirkščiai...būtent šiandien ir buvo gėda, tik tiek, kad negavome gėdingu skirtumu, kas galėjo būti, bet šiaip tai, kai pasakė, kad realus tikslas iškovoti bent 10 pergalių, tai juk buvo juokiamsi - iš kur tokie NEREALŪS siekiai, o aš nemanau, kad nerealu per likusias rungtynes dar bent 4 iškovoti, kad tuos besijuokiančius nutildyti...ir šiaip po šiandienos fiasko žemiau yra 4 gerokai turtingesni klubai, o priekyje - 5 komandos su 1-2 pergalėmis daugiau...tai ar galima tai pavadinti kažkokiu apsipazorinimu, fiasko visišku ar leisti džiūgauti tiems, kurie iškino, kad 0-3 pergalės bus per sezoną, o žalgiris dabartinėje eurolygoje visiems bus patrankų mėsa?
MrVycka2017-01-07 00:30:14 Cituoti
>> Analitikas14:
po kokio čia bonuso nė vienos neturime?..ar tau po bonuso yra tik paskutinės dvi? ar bonusas prasidėjo tik po pergalės stambule, o ten taip pat buvo bonusas?
Analitikas142017-01-07 00:18:35 Cituoti
>> MrVycka:
Taip. si Tavo ironija tinkama, laiku ir vietoje. Is tiesu visas rungtynes, kurias zaidi, turetum galvoti tik apie pergales ir tai normalu, bet kalbant rimtai ir perfrazuojant Sara: yra pergales iki bonuso ir po bonuso, tai mes visas turimas 6 pergales pasiemem iki bonuso, o dar realiai iki to taip vadinamo bonuso turejo mazu maziausiai dviem pergalem daugiau pasiimti, o stai po bonuso, taip vadinamu extra pergaliu kol kas neturime nei vienos. Taip, buvo ne viena grazi pergale, bet nebuvo nei vienos pries toki varzova, kuri nugalejus galetum pasakyti, kad va sita pergale kaip extra pergale. Va cia ir yra visa esme, kur viskas atsispindi As nekalbu, kad faktinai stipresniu varzovu nenugaleta, tai neturi prasmes, nes sio formato Eurolygoje nera daug fakinai lygiaverciu varzovu Zalgiriui. Cvezda galima laikyti tokia va, bet jo ne tik apdejo mus musu namuose, bet ir aplose CSKA, MACCABI, BARSA, REALA, aplose visus grandus, taip galima sakyti, tokiu budu isirase 4 extra pergals, o stai lygiavertis Zalgiris, kad ir kaip neblogi atrodytu extra pergales neturi nei vienos. O butent pergales ir ypac extra pergales lemia patenkima ar ne i kita etapa. O mes galim sakyti, kad va jie aplose ta, ana, todel ir mums negeda jiems pralosti. Bet tokiu kalbu net buti negalima kaip zaidziama su realiai lygiu ir iveikiamu varzovu namie, bet pralaimima. Tai gal ir Lietkabeliui ne geda pralosti, nes jie aplose Ryta,. Neptuna ir taureje i kita etapa papuole? :D
MrVycka2017-01-06 23:40:17 Cituoti
>> Analitikas14:
o tai kas juos neplanavo? ir iš tų komandų minėtų, kurios nuo jų gavo, kas neplanavo pasiimti pergalės?..
Analitikas142017-01-06 23:33:33 Cituoti
>> MrVycka:
Nesakiau ir nesakau, kad Cvezda yra loichai, priesingai paminejau fakta, kad jie dabar yra labai geroje sportineje formoje, kas ir yra tau atsakymas, kodel jie aplose ne viena granda pastaruoju metu - jIE SIUO METU SUPERINEJE SPORTINEJE FORMOJE, bet bendrai, tai yra tas varzovas, kuris faktiskai yra tolygus mums ir bent jau namie tokius turi atlosti be jokiu papildomu sekmes faktoriu. Zinoma, galima nesutikti su siuo mano teiginiu, taciau tada galiu uzduoti klausima: Ka tads Zalgiris turi veikti Euriolygoje, jei neplanuoti, nesitiketi ir nepasiimti pergales namuose, kur paprastai krenta ne siaip pajegesnes komandos, o grandai, pries tokius lygiavercius kaip CVEZDA? Fakktas, kad jie dabar geroje formoje, bet tai nepateisinama zaidziant namie, kur realiai iveikiami dar ne tokie grandai kaip Cvezda. O dar sitaip beviltiskai, tai isvis. Galima postringauti daug, bet akivaizdu, kad siemet viskas apsiverte aukstyn kojom, t. y. namuose, kur visada zaisdavom su dvigubu ar net ir trigubu nusiteikimu ir energija, dabar namie zaidziam su nuline ar net minusine energija ir nusiteikimu, o isvykose, kur paprastai visada iseidavom tam, kad isirasyt pralaimejima, dabar einam dantimis ir nagais kovoti ir kovoti del pergales. Kai nusiteikimo nebudavo isvykoj, tai galedavai pateisint baime, kompleksu ir dar velniai zino, tai dabar kai isvykoje kaunames kaip zverys, kas yra nepalyginamai sunkiau padaryti, o stai namie prie savu akiu losiam kaip issigande ir prideje i kelnes. Isvykoje kaunames, o namie kur kautis turetu buti dar didesnis stimulas ir paprasciau ta daryti, mes prodedam i kelnes. Apie tai kalbejp ir Saras, ir tai man jokia gelezine logika nera suvokiama. Ir taip as pasikartosiu, kad Cvezda siuo metu yra geroje sportineje formoje, ta atspindi ir rezultatai, BET jei mes namie pateisinsim pralaimejimus pries siaip jau lygiavercius varzovus (visai nesvarbu, kokios formos jie atvaziuoti), bet namie turetume aplosti ne viena teoriskai stipresni varzova ar net granda,o ne po 1 kelinio isiraasyti pralaimejima zaidziant pries lygiavertii varzova. Ir cia faktas, kad varzovas atvaziavo piktas, geroje sportineje formoje ar kazklas panasaus - negali buti joks pa(si)teisinimas, ypac zinant Sara, jo reikalavimus zaidejams ir bandoma idiegti mentaliteta. Jei mes namuose pateisinsim pralaimejimius Cvezdai (nesvarbu, ar tai beviltiskas pralaimejimas, kaip siandien, ar tai pralaimejimas po atkaklios kovos keliais taskais), tai mums sustiprejusioje Eurolygoje ne vieta! O cia kai kas garsiai, kai kas tyliai svajojo apie top8, kaip galima svajoti apie top8, jei mes namuose ieskom paguodos ir pasiteisinimu, kai pralaimime Cvezdai, kad viskas cia gerai, nes visai neprasta komanda ta Cvezda...Ne prasta, bet namie turim aplost bet kokia kaina ir taskas, cia mano nuomone.
Ir dar, nieko asmenisko, nieko labai blogo, bet sis tavo pasisakymas, tik patvirtina mano issakyta minti, kur kas anksciau, jog reikia ne tik Zalgirio kaip komandos mentaliteta keisti is pagrindu, ka daro Saras ir sumoje gerai sekasi jam tai daryti, BET ir keisti is esmes keisti Zalgirio fanu mentaliteta, kurie bet kokiame pralaimejime iesko pozityvo ir bando pateisinti komanda. Ieskojimas pozityvo bet kokioje situacijoje, anaiptol nera blogai, bet jei mes norim, kad musu komanda kitu auksciau ir siektu kazko daugiau nei vien tik garbingai pasirodyti, turim nuisitot ieskot racionalaus grudo ir pa(si)teisinimu po pralaimetu rungtyniu, ypac lygiaverciams varzovams. To pozityvumo grudo iskokim po pralaimejimu grandams: CSKA, BARSA, ULKER ir kt., bet tik ne po pralaimejimu Cvezdai .
MrVycka2017-01-06 22:47:31 Cituoti
>> Analitikas14:
na, nelabai sutikčiau...dėl gėdos tai taip...dėl "taip zaisti pries tokius varzovus yra nesuvokiama ir nepateisinama" - nu niekaip negalima sutikti...šiaip jau skamba, kad kaip prieš kokius lochus būtume gavę, o tai kaip tie lochai šį sezoną cska, realą, maccabi, barsą padarė?..
Analitikas142017-01-06 22:28:57 Cituoti
Ironizuojant galima pasakyti, kad atejo laikas ir Saro vadovaujamam Zalgiriui patirti beviltiska pralaimejima. Iki siol nepriklauso nuo rezultato buvo kovojama iki paskutiniu sekundziu ir tai buvo vienas is tu teigiamu dalyku, uz kuriuos Sara gyriau visada. Bet ne si karta, deja.
O siaip tai nera komentaru. Geda, nenusakomama, nepateisinama ir nepaaiskinama. Okey, Zvezda dabar geroj formoj, bet tai visumoje yra viena is prasciausiu Eurolygos komandu ir pralaimeti namie taip beviltiskai, tai yra kazkas tokio kaip vasara sniegas... Apskritai, iki sio sezono Zalgiris buvo vadinama namu komanda, dabar tiksliai isvykos komanda patapo. Aisku, dziugu, kad pagaliau galima laimeti ir isvykoje, bet taip zaisti pries tokius varzovus yra nesuvokiama ir nepateisinama. Iki sio sezono, namuose krisdavo ne vienas grandas, o siemet net neiveikiamos tos, kurios yra savo lygio ir namie jas privalome laimeti. Bet siemet beveik nieko namuose neiveikiame. Va cia tai kazkas nesuvokiamo, tikrai.
MrVycka2017-01-06 21:00:15 Cituoti
na, dabar tikėkimės, kad gėdingai nepraloš, o bent iki kokių 15 sumažins...jei pralaimėtų mažiau nei 9 - čia jau būtų neįtikėtina, jei išvis laimėtų - čia jau būtų ne mini, o didelis stebuklas...
Valdas2017-01-06 20:48:26 Cituoti
Geda! Sirgaliams galetu sugrazint pinigus uz bilietus...
MrVycka2017-01-06 20:46:04 Cituoti
>> vovka2:
nu rytfaniukui bekalbėti:))))))))))

šiaip tai pazoras didžiulis...
vovka22017-01-06 20:44:07 Cituoti
Gera dovanele nauju metu proga, dabar svarbiausia, kad zvezda neistaskytu persvaros ir laimetu bent jau 10 tasku.
MrVycka2017-01-06 20:26:48 Cituoti
kaip kiemo komanda...į profesionalių žaidėjų žaidimą nepanašu...
Puslapiai: 1
Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Naujoko debiuto sulaukęs "Žalgiris" rekordiniu skirtumu nušlavė jonaviečius
Naujoko debiuto sulaukęs "Žalgiris" rekordiniu skirtumu nušlavė jonaviečius
Kauno „Žalgiris“ (23-3) labai lengvai papildė pergalių sąskaitą Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) ir namuose 101:57 (30:15, 21:10, 26:13, 24:19) sutrypė Jonavos
Žalgiriečių Eurolygos epizodų dešimtuke – Hayeso dominavimas
Žalgiriečių Eurolygos epizodų dešimtuke – Hayeso dominavimas
Praėjusią savaitę stipriausiame Senojo žemyno klubiniame krepšinio turnyre kovas baigę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai šį sezoną pažymėjo gausybe efektingų epizodų.„Žalgiris
Eurolygos atkrintamosiose teisėjaus du LKL arbitrai
Eurolygos atkrintamosiose teisėjaus du LKL arbitrai
Paaiškėjus visoms Eurolygos atkrintamųjų komandoms, buvo paskelbtas arbitrų, dirbsiančių lemiamų sezono kovų metu, sąrašas. Jame – dviejų „Betsafe-LKL“ teisėjų
Į Lietuvą jau atvykęs "Žalgirio" naujokas paaiškino, kuo gali padėti kauniečiams
Į Lietuvą jau atvykęs "Žalgirio" naujokas paaiškino, kuo gali padėti kauniečiams
Kauno „Žalgirio“ gretas ketvirtadienį oficialiai papildęs 28-erių metų 203 cm ūgio Demetre Riversas jau penktadienio popietę pasiekė Lietuvą.Su antra puse ir šuniu į Vilniaus
Sedekerskis ir "Baskonia" pačiupo paskutinį Eurolygos atkrintamujų bilietą
Sedekerskis ir "Baskonia" pačiupo paskutinį Eurolygos atkrintamujų bilietą
Penktadienį nuaidėjo pirmųjų istorijoje Eurolygos įkrintamųjų paskutinis mačas, po kurio paaiškėjo paskutinė į atkrintamąsias įšokusi komanda. Paskutinį bilietą sugriebė Tadas
"Žalgirio" arena – trečia lankomiausia Eurolygoje, užpildymas siekė beveik 100 procentų
"Žalgirio" arena – trečia lankomiausia Eurolygoje, užpildymas siekė beveik 100 procentų
Eurolygos varžybų lankomumas išaugo beveik 20 proc., o Kauno „Žalgiris“ pagal šį rodiklį užėmė trečią vietą, rašo Krepšinis.lt.Eurolyga paskelbė, kad
Eurolyga paskelbė ketvirtfinalių mūšių datas
Eurolyga paskelbė ketvirtfinalių mūšių datas
Eurolyga paskelbė ketvirtfinalio etapo tvarkaraštį, kuriame aiškūs visi rungtynių laikai, jeigu porose užtektų keturių mačų, rašo Krepšinis.lt.Atkrintamosiose netrūks
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Traumų išretintą Kauno „Žalgirio“ puolėjų liniją netrukus papildys naujokas. Lietuvos čempionų klubas iki sezono pabaigos pasirašė sutartį su 203 cm ūgio amerikiečiu
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ (14-12) įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“ (22-3).Georgios Vovoro kariauna
Strategas iš Lenkijos pasidalijo savo įspūdžiais apie naują Žalgirio  trenerių mokymų programą
Strategas iš Lenkijos pasidalijo savo įspūdžiais apie naują Žalgirio trenerių mokymų programą
Kauno „Žalgirio“ organizacija plečia savo veiklų diapazoną ir šalia jau kelerius metus vykdomų „Žalgiris Coaching Clinic“ trenerių mokymų prijungė naują programą
Tiek varžovus, tiek teisėjus auklėjęs Teodosičius suspenduotas kito sezono pradžiai
Tiek varžovus, tiek teisėjus auklėjęs Teodosičius suspenduotas kito sezono pradžiai
Žeminančiu pralaimėjimu Eurolygos sezoną užbaigusią Belgrado „Crveną Zvezdą“ atsivijo papildomi nemalonumai, rašo Krepšinis.lt.Po Stambulo vykusių rungtynių tarp „Anadolu
ASVEL ilgam pratęsė jauniausio Eurolygos vairininko sutartį
ASVEL ilgam pratęsė jauniausio Eurolygos vairininko sutartį
Vilerbano ASVEL vadovybė su prezidentu Tony Parkeriu priešakyje pasitenkino kukliais šio sezono rezultatais ir apdovanojo ekipos strategą Pierricką Poupet nauja sutartimi, rašo
LKL paskelbė atkrintamųjų varžybų datas
LKL paskelbė atkrintamųjų varžybų datas
Iki „Betsafe-LKL“ reguliariojo sezono pabaigos liko mažiau nei mėnesis, per šį laiką galutinai paaiškės komandų rikiuotė reguliariajame sezone bei sužinosime
Netikėtumas: "Virtus" Stambule užbaigė "Anadolu Efes" sezoną Eurolygoje
Netikėtumas: "Virtus" Stambule užbaigė "Anadolu Efes" sezoną Eurolygoje
Bolonijos "Virtus" Eurolygos įkrintamosiose varžybose netikėtai eliminavo dvikovos favoritu laikytą Stambulo "Anadolu Efes" klubą.Lucos Banchi auklėtiniai Turkijoje po atkaklios
Uraganinis "Maccabi" puolimas nepaliko vilčių Sedekerskio ekipai pirmajame įkrintamųjų mače
Uraganinis "Maccabi" puolimas nepaliko vilčių Sedekerskio ekipai pirmajame įkrintamųjų mače
Solidaus Tado Sedekerskio žaidimo nepakako Vitorijos "Baskonia" pergalei Eurolygos įkrintamųjų varžybų pirmajame mače.Duško Ivanovičiaus auklėtiniai išvykoje 85:113 (15:28,
"Barca" pratęs kontraktą su NBA antruoju šaukimu
"Barca" pratęs kontraktą su NBA antruoju šaukimu
Roko Jokubaičio atstovaujama Barselonos "Barcelona" pratęs sutartį su šį sezoną Europoje debiutavusiu Jabari Parkeriu, praneša Ispanijos žiniasklaida.Amerikietį 2014-ųjų
Šaro auklėtiniai gavo nelauktą antausį, Graikijos milžinų mūšyje – lemiamas Slouko žodis
Šaro auklėtiniai gavo nelauktą antausį, Graikijos milžinų mūšyje – lemiamas Slouko žodis
Netikėtą nesėkmę Turkijos Superlygoje patyrė Stambulo „Fenerbahče“ (21-5) krepšininkai, rašo Krepšinis.lt.Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai išvykoje
"Crvena Zvezda" su minusiniu Giedraičiu vos išsigelbėjo atkrintamųjų starte
"Crvena Zvezda" su minusiniu Giedraičiu vos išsigelbėjo atkrintamųjų starte
Adrijos lygos reguliariojo sezono laimėtoja Belgrado "Crvena Zvezda" vos išvengė sensacingo pralaimėjimo atkrintamųjų varžybų starte.Ioannio Sfairopoulo auklėtiniai namie 83:81
"Žalgiris" ir trečią kartą nukovė "Rytą", šįkart – užtikrintai
"Žalgiris" ir trečią kartą nukovė "Rytą", šįkart – užtikrintai
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) vyko jau trečioji grandų akistata, kurią ir vėl laimėjo Kauno „Žalgiris“ (22-2).Andrea Trinchieri auklėtiniai namie 92:78 (27:22,
Tik vieną abejonę dėl Sirvydžio turintis Kurtinaitis: "Žalgiris" dėl to ir yra "Žalgiris"
Tik vieną abejonę dėl Sirvydžio turintis Kurtinaitis: "Žalgiris" dėl to ir yra "Žalgiris"
Po nepavykusių mėginimų tvirčiau užsikabinti NBA lygoje, kur per tris sezonus sužaidė tik 23 mačus, 23-ejų metų Deividas Sirvydis labai greitai užsirekomendavo grįžęs iš už Atlanto,
Kaip su "Real", taip ir su "Rytu": "Žalgirio" fanai iššlavė visus bilietus
Kaip su "Real", taip ir su "Rytu": "Žalgirio" fanai iššlavė visus bilietus
Trečiasis šio sezono LKL grandų mūšis tarp Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Ryto“ krepšininkų sekmadienį vyks sausakimšoje arenoje, rašo Krepšinis.lt.„Antras
Iš arčiau: 3 įdomūs faktai apie "Žalgirio" ir "Ryto" susitikimą
Iš arčiau: 3 įdomūs faktai apie "Žalgirio" ir "Ryto" susitikimą
„Betsafe-LKL“ čempionate laukia paskutinis reguliaraus sezono derbio mūšis, kuriame šį sekmadienį Kauno „Žalgiris“ (21-2) namuose priims svečių, Vilniaus
Svarbiausius derbio akcentus minėjęs Birutis: kiekvienas turime suprasti, jog sezonas nesibaigė
Svarbiausius derbio akcentus minėjęs Birutis: kiekvienas turime suprasti, jog sezonas nesibaigė
Kauno „Žalgiris“ uždarė sezoną Eurolygoje ir gali pilnai koncentruotis „Betsafe-LKL“ batalijoms.Artimiausias kauniečių mačas laukia jau šį sekmadienį, kuomet
Įstabų proveržio sezoną sužaidęs Giedraitis: į rinktinę tikrai važiuočiau
Įstabų proveržio sezoną sužaidęs Giedraitis: į rinktinę tikrai važiuočiau
Jeigu Kauno „Žalgiris“ šį sezoną sugalvotų rinkti labiausiai patobulėjusį savo žaidėją Eurolygoje, užvirtų tikrai rimta kova, rašo Krepšinis.lt.Didelius žingsnius
Jankūnas – apie Evanso viliones kito sezono gaires bei naują sporto direktorių
Jankūnas – apie Evanso viliones kito sezono gaires bei naują sporto direktorių
Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas užbaigė 2023–2024 m. Eurolygos sezoną, kuris šį kartą baigėsi nepatekus į atkrintamąsias.Ta proga Kauno „Žalgirio“
"Žalgirio" premija iš Eurolygos – triskart mažesnė nei pernai
"Žalgirio" premija iš Eurolygos – triskart mažesnė nei pernai
Kauno „Žalgiris“ Eurolygos reguliariojo sezono finiše užėmė 14-ą vietą, o tai yra paskutinė pozicija, už kurią turnyro organizatorė skiria premiją už pasiekimus sezono metu,
Įspūdinga Ulanovo ir Hayeso ataka – tarp gražiausių Eurolygos momentų
Įspūdinga Ulanovo ir Hayeso ataka – tarp gražiausių Eurolygos momentų
Eurolyga paskelbė paskutinio reguliariojo sezono turo gražiausių epizodų dešimtuką, į kurį pateko ir du momentai iš Kauno "Žalgirio" dvikovos su Madrido "Real".Edgaro
Jaiskevičius įvertino palaimėjimą Pirėjuje – išpešė nemažai naudos
Jaiskevičius įvertino palaimėjimą Pirėjuje – išpešė nemažai naudos
Po pralaimėjimo Pirėjo „Olympiakos“ komandai Stambulo „Fenerbahče“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius džiaugėsi gera repeticija prieš atkrintamąsias

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime