Naujienos kraunasi...

V.Masalskis: gal Cherry bus "superinis" žaidėjas, kuris padės iššokti iš "Top 16"

Autorius: Balys Šmigelskas, Alfa.lt.
V.Masalskis: gal Cherry bus "superinis"  žaidėjas, kuris padės iššokti iš "Top 16"
Vėlų sekmadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ (4/4) klubas patvirtino dar šeštadienį žiniasklaidoje pasirodžiusią informaciją apie pasiektą susitarimą su buvusiu LeBrono Jameso komandos draugu Willu Cherry. 23-ejų 185 cm ūgio amerikietis Klivlando „Cavaliers“ komandoje šį sezoną sužaidė 8 rungtynes ir vidutiniškai ant parketo praleisdavo po 8 minutes. NBA arenose žalgiriečio statistika nespindėjo – vidutiniškai 2 taškai ir 1 rezultatyvus perdavimas.

Geriau W. Cherry sekėsi NBA Plėtojimosi lygoje, kurioje praėjusį sezoną rinkdavo po 12 taškų, atlikdavo 5 rezultatyvius perdavimus, atkovodavo 4 kamuolius.

2013-ųjų Montanos universiteto absolventas garsėja kaip kibus ir fizinio kontakto nebijantis įžaidėjas.

Naujienų portalo Alfa.lt kalbintas ilgametis „Žalgirio“ žaidėjas, šiuo metu trenerio duoną kremtantis Vitoldas Masalskis mano, kad kauniečiai pasąmonėje jau galvoja apie Eurolygos „Top 16“ etape laukiančius iššūkius.

Į kitą etapą Gintaro Krapiko auklėtiniai nepatektų tik tokiu atveju, jeigu pralaimėtų abu likusius reguliariojo sezono susitikimus Kazanės „Uniks“ (4/4) ir Sasario „Dinamo“ (1/7) ekipoms, o Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“ (3/5) krepšininkai sugebėtų patiesti ir Stambulo „Anadolu Efes“ (6/2), ir Kazanės krepšininkus. Jeigu „Nižnij Novgorod“ ir „Žalgiris“ surinktų po tiek pat pergalių, į kitą etapą keliautų kauniečiai, kurie rusų klubą įveikė abu kartus.

Kaip manote, „Žalgiriui“ reikėjo naujo įžaidėjo? – pasiteiravome V. Masalskio.

Viskas priklauso nuo to, koks tas krepšininkas. Žinant sudėtį ir finansus, uždavinys iš principo Eurolygoje jau pasiektas. Gal tai bus koks „superinis“ žaidėjas, kuris padės mums iššokti ir iš „Top 16“ etapo. Jeigu taip yra, žinoma, tokį žaidėją reikia įsigyti. Lukas Lekavičius ir Vaidas Kariniauskas žaidė tikrai neblogai, tačiau tas krūvis vis dedasi. Pačioje sezono pradžioje jie žaidė labai atsakingai, atidavė maksimalias jėgas. Tai buvo didžiulis iššūkis. Vėliau jie pajuto, kad jų pozicijoje konkurencijos nėra, gal atsirado mažiau koncentracijos. Kitas dalykas – varžovų treneriai taip pat analizuoja jų žaidimą. Kalbant bendrai, jų žaidimas man patinka.

Praėjusi savaitė ekipai buvo sunki – vos laimėta prieš Pasvalio ir Utenos klubus, Eurolygos savaitės rungtynėse su Stambulo „Anadolu Efes“ atrodyta blankiai. Tai – sutapimas ar galime kalbėti apie rimtesnes problemas?

Jei ne pirmas kėlinys su turkais, komanda sužaidė pakankamai geras rungtynes. Tai buvo geriausiai besiginančių ekipų akistata. Tragiško nieko nematau. Dėl LKL – atsakymas paprastas. Vakar kovoje Utenos „Juventus“ žalgiriečiai atsiliko 20 taškų skirtumu, na, ir ką? Paspaudė akceleratorių ir laimėjo. Aišku, kažkiek reikšmės turėjo ir sėkmės faktorius, bet jeigu komanda sugeba panaikinti 20 taškų deficitą, reiškia, ji žaidžia kaip katė su pele. Jeigu „Mercedes“ norėtų, lenktynių pradžioje galėtų į priekį praleisti „zaparožietį“.

„Žalgirio“ potencialas žymiai didesnis, paprasčiausiai šiek tie pasitaupoma jėgų atidavimo atžvilgiu. Jeigu žaidėjams pasakytų, kad šiandien reikia laimėti 20 taškų skirtumu, jie tą padarytų prieš tą patį „Juventus“ ir kitas komandas. Problema ta – aš nematau, kad „Žalgiris“ laimi 1–3 taškais. Kauno ekipa demonstruoja geriausią gynybą nuo Joano Plazos laikų ir jiems dabar svarbiausia Eurolyga.

Žalgiris“ gali reikšti realias pretenzijas iškopti į Eurolygos ketvirtfinalį?

Daug kas priklausys nuo W. Cherry. Įdomu, ar jis bus komandinio stiliaus įžaidėjas, ar Justino Dentmono atitikmuo, kuris pernai žaidė dėl statistikos. Jis nebuvo priverstas žaisti komandai. Pirmos pozicijos žaidėjai privalo būti kūrėjais.

„Žalgirio“ šansų „Top 16“ etape nenurašyčiau. Pasąmonėje žaidėjai jau vis tiek žino, kad į antrąjį etapą pateks. Krepšininkai jaučia, kad „Nižnij Novgorod“ likusių dvejų rungtynių tikrai nelaimės, o jeigu komandos surinks po lygiai pergalių, pirmenybę turės „Žalgiris“. Vyksta laukimas ir mąstymas apie būsimas kovas. Kitame etape bus naujos komandos, kauniečiams vėl bus užminta ant „mazolio“ ir jie norės kažką įrodyti. Bus tikrai įdomu pažiūrėti, ar komanda dar turi rezervų, ar tai yra jų lubos.

Visuomet klube gerai turėti ne vieną juodaodį. Tai nerašyta taisyklė. Pernai vienas toks buvo J. Dentmonas, kuris skundėsi. Kai nėra antro amerikiečio, prasideda įvairios problemos, visokios nostalgijos, žaidimo kreivė šokinėja. Du yra labai gerai, o trys jau per daug. Nebent vienas katalikas, kitas musulmonas, o kitam tenka prisitaikyti. Tremmellas Dardenas rankose buvo su Biblija, Ibrahimas Jaaberas – Koranu, o Oliveriui Lafayette'ui nebebuvo ką daryti (šypsosi).

Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas: „Tikrai nebuvo taip, kad po mačo Sasaryje apsisprendėme pirkti naują žaidėją. Tas ieškojimas prasidėjo tik išvykus Maalikui Waynsui. Willo variantas buvo iš tų, kuriuos savo sąrašuose turėjome nuo pat vasaros. Jis atsilaisvino ir pavyko susitarti – tai mums tinkamiausias variantas. Laukėme 2–3 mėnesius, nes nenorėjome imti bet ko. Laukėme, kol kažkas pasikeis NBA ir Europos rinkose. Daugiau žaidėjų įsigyti neplanuojame, tai buvo paskutinis mūsų papildymas. Jaunimas padarė viską, ką galėjo, ir toliau tobulėja, tačiau jiems irgi reikia žaidėjo, kuris nuo jų nuimtų dalį įtampos. Su 20 ir 21 metų įžaidėjais viso sezono neištempsi, ypač „Top 16“ etape. Jie turėjo gerą šansą ir tikrai davė labai daug, bet tobulėjimas neatsitinka per 2 mėnesius. 

Dabar rankos atsiriš ir vyresniems žaidėjams, kurie galės geriau save parodyti. Mes patenkinti žaidimu, bet galvojome, kad galime rungtyniauti dar geriau. Pagrindinis tikslas – laimėti bent vienas iš dvejų likusių Eurolygos rungtynių ir patekti į kitą etapą. Vėliau žaidėjai perkraus baterijas ir eis toliau. Po Naujųjų metų prasidės titulų siekimas, tada ta forma ir turi būti geriausia. Nedaug šansų, kad W. Cherry galės komandai padėti Kazanėje, nes turbūt nespėsime sutvarkyti jo vizos.“  

Komentuoti
2014-12-08 20:41:40 Cituoti
>> MrVycka: Tai tipo ne tu ten facebooke pederstiskais apredais plaikstaisi ir ne tu tipo bloga rasai, ir ne tu is spintos islindai?
Kam tu PATS SAU meluoji? Man ar kam nors kitam dzin kas raso ta bloga, bet jei jau rasai, tai kam slept - juk rasai auditorijai, ne sau? Ar sau? Eiles kuri ir i FB meti irgi del saves, ar ir ten ne tu rasai? Ant venckienes irgi ne tu lojai?
Kazkoks labai jau skiles daraisi, dvilype "asmenybe"...
2014-12-08 20:20:34 Cituoti
Yup, bloga perskaiciau ir as. Baisiai patiko, patvirtino nemazai mano hipoteziu, spelioniu, prielaidu... Gal pasirodys, kad noriu pasigirti, bet as jau labai seniai itariau, kad blogo autorius Kurokas yra zydras. Pats esu baiges psichologijos mokslus, todel sita izvalga esu padares minimum 5 metai atgal, tik nenorejau rasyt, taip atimant is zmogaus galimybe prisipazinti. Tokie dalykai turi ivykti savaime, kai zmogus subresta ne tik fiziskai, bet ir protiskai, kai jauciasi pasiruoses pripazinti ne tik sau, bet ir kitiems, kas jis toks yra. Todel labai sveikintinas zingsnis. Pradzioje tos nuotraukos socialiniam tinkle, jos buvo kaip izanga, buvo skirtos labiau artimai kuroko aplinkai, giminaiciams, draugams, kurie daugeli metu savaime suprantama ta itare, bet nebuvo 100 procentu garantuoti.
MrVycka2014-12-08 20:16:06 Cituoti
>> Darko:
manau, kad konkrečiai jo machinacijas tik jis pats žinojo, tikrai ne kažkas iš darbuotojų žalgirio, tai nežinant nuo aki z, o tik kažką numanant būtų protinga širšalą kelti? juk ne politikieriai ten kažkokie, kad kurtų intrigą belekokį žodelį pasigavę...

>> Ponulis tromoos:
jei aš pats niekada tavo chebros nesubrendusios sapalionių neskaitau ir net nesiruošiu skaityti - per daug garbės suteikčiau nevykėliams (juk sutuik, kad toks ir visi kiti ir esat, normalūs sveiki žmonės tuo neužsiima), manai, kad kas nors iš mano draugų ar juo labiau artimųjų skaito?..pats žinai, kad tuom man neįkąsi, be reikalo stengiatės, tik patys save padžiugint...
imp2014-12-08 20:01:13 Cituoti
pasakei ir prilyjo... ;) visi tylejo del visko, nes pinigais burna uzciaupt nesunku.
2014-12-08 19:59:59 Cituoti
>> Darko: liaudiskai tariant -kai est nori pokui visi zalgirietiskumai.

>> MrVycka: Skaiciau tamstos bloga siandien, idomiai, drasiai, intriguojanciai parasyta. Nebijai giminaiciu reakcijos?
Darko2014-12-08 19:53:29 Cituoti
nezinau, gal ir nerimtai. tiesiog kazkaip, kad ir eidamas pareigas komandoj, jis buvo ne tik direktorius, bet pirmiausiai jis buvo zalgirietis.
MrVycka2014-12-08 18:57:13 Cituoti
>> Darko:
o jei žinotų, tai dar eidamas pareigas turėjo viešinti?..nerimtai kažkaip kalbi...arba jau neinant pareigų turėjo sakyti: žinojau, bet nesakiau?..
Darko2014-12-08 18:20:16 Cituoti
nezinau, bt kazkodel nemegstu Masalskio. Kazkoks jausmas, kai budamas zalgiryje prie romkos daug ka zinojo apie romkos juodus darbelius. Bet tylejo ir nieko nekele i viesuma. Arba gal nieko jis ir nezinojo.
MrVycka2014-12-08 17:54:32 Cituoti
dentmono stiliaus žaidėju jis negali būti, anas atėjo jau turėdamas afigėną pataikymo statistiką visur, kur anksčiau žaidė, tą ir čia demonstravo, iš šito tikėsimės daugiau komandinio žaidimo, o dėl gynybos jį visi aprašantys specialistai giria...
Puslapiai: 1
Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Traumų išretintą Kauno „Žalgirio“ puolėjų liniją netrukus papildys naujokas. Lietuvos čempionų klubas iki sezono pabaigos pasirašė sutartį su 203 cm ūgio amerikiečiu
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ (14-12) įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“ (22-3).Georgios Vovoro kariauna
Strategas iš Lenkijos pasidalijo savo įspūdžiais apie naują Žalgirio  trenerių mokymų programą
Strategas iš Lenkijos pasidalijo savo įspūdžiais apie naują Žalgirio trenerių mokymų programą
Kauno „Žalgirio“ organizacija plečia savo veiklų diapazoną ir šalia jau kelerius metus vykdomų „Žalgiris Coaching Clinic“ trenerių mokymų prijungė naują programą
LKL paskelbė atkrintamųjų varžybų datas
LKL paskelbė atkrintamųjų varžybų datas
Iki „Betsafe-LKL“ reguliariojo sezono pabaigos liko mažiau nei mėnesis, per šį laiką galutinai paaiškės komandų rikiuotė reguliariajame sezone bei sužinosime
"Žalgiris" ir trečią kartą nukovė "Rytą", šįkart – užtikrintai
"Žalgiris" ir trečią kartą nukovė "Rytą", šįkart – užtikrintai
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) vyko jau trečioji grandų akistata, kurią ir vėl laimėjo Kauno „Žalgiris“ (22-2).Andrea Trinchieri auklėtiniai namie 92:78 (27:22,
Kaip su "Real", taip ir su "Rytu": "Žalgirio" fanai iššlavė visus bilietus
Kaip su "Real", taip ir su "Rytu": "Žalgirio" fanai iššlavė visus bilietus
Trečiasis šio sezono LKL grandų mūšis tarp Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Ryto“ krepšininkų sekmadienį vyks sausakimšoje arenoje, rašo Krepšinis.lt.„Antras
Iš arčiau: 3 įdomūs faktai apie "Žalgirio" ir "Ryto" susitikimą
Iš arčiau: 3 įdomūs faktai apie "Žalgirio" ir "Ryto" susitikimą
„Betsafe-LKL“ čempionate laukia paskutinis reguliaraus sezono derbio mūšis, kuriame šį sekmadienį Kauno „Žalgiris“ (21-2) namuose priims svečių, Vilniaus
Svarbiausius derbio akcentus minėjęs Birutis: kiekvienas turime suprasti, jog sezonas nesibaigė
Svarbiausius derbio akcentus minėjęs Birutis: kiekvienas turime suprasti, jog sezonas nesibaigė
Kauno „Žalgiris“ uždarė sezoną Eurolygoje ir gali pilnai koncentruotis „Betsafe-LKL“ batalijoms.Artimiausias kauniečių mačas laukia jau šį sekmadienį, kuomet
Įstabų proveržio sezoną sužaidęs Giedraitis: į rinktinę tikrai važiuočiau
Įstabų proveržio sezoną sužaidęs Giedraitis: į rinktinę tikrai važiuočiau
Jeigu Kauno „Žalgiris“ šį sezoną sugalvotų rinkti labiausiai patobulėjusį savo žaidėją Eurolygoje, užvirtų tikrai rimta kova, rašo Krepšinis.lt.Didelius žingsnius
"Žalgirio" premija iš Eurolygos – triskart mažesnė nei pernai
"Žalgirio" premija iš Eurolygos – triskart mažesnė nei pernai
Kauno „Žalgiris“ Eurolygos reguliariojo sezono finiše užėmė 14-ą vietą, o tai yra paskutinė pozicija, už kurią turnyro organizatorė skiria premiją už pasiekimus sezono metu,
"Žalgiriui" nepavyko trinktelėti durimis – paskutinę sekundę nusileista Eurolygos čempionams
"Žalgiriui" nepavyko trinktelėti durimis – paskutinę sekundę nusileista Eurolygos čempionams
Kauno „Žalgirio“ (14-20) krepšininkai pralaimėjimu užbaigė Eurolygos sezoną. Andrea Trinchieri auklėtiniai namuose rezultatu 62:64 (9:16, 16:15, 17:13, 20:20) nusileido Madrido
"Žalgiris" pratęsė kontraktą su Biručiu (trenerio ir žaidėjo komentarai)
"Žalgiris" pratęsė kontraktą su Biručiu (trenerio ir žaidėjo komentarai)
Kovas šiame sezone tęsiantis Kauno „Žalgiris“ jau deda pamatus ir kitam sezonui. Lietuvos čempionai pagal formulę „1+1“ pratęsė sutartį su pastaruoju metu gerą formą
Koks sezonas, tokia ir kulminacija: paskutinės vilties žaltvykslės nepaviję žalgiriečiai sunkiai gaudė kvapą
Koks sezonas, tokia ir kulminacija: paskutinės vilties žaltvykslės nepaviję žalgiriečiai sunkiai gaudė kvapą
Tarsi būtų pusvalandžiu pramiegoję žadintuvą ir po to visą dieną turėtų tekinomis vytis suplanuotą darbotvarkę – taip Kauno „Žalgiriui“ klostėsi šis Eurolygos sezonas,
Tragiškai tritaškius pataikęs bei Butkevičių praradęs "Žalgiris" krito Monake
Tragiškai tritaškius pataikęs bei Butkevičių praradęs "Žalgiris" krito Monake
Kauno „Žalgirio“ (14-19) krepšininkai patyrė pralaimėjimą Eurolygos išvykos rungtynėse. Andrea Trinchieri auklėtiniai išvykoje rezultatu 66:69 (11:20, 18:19, 12:15,
Iššūkis "Žalgiriui" – užsikūrusi "Monaco": elitinė gynyba, Motiejūno svarba ir MVP kandidatas
Iššūkis "Žalgiriui" – užsikūrusi "Monaco": elitinė gynyba, Motiejūno svarba ir MVP kandidatas
Kauno „Žalgiris“ (14-16) ketvirtadienį žengs į dar vieną išlikimo mūšį Eurolygoje. Andrea Trinchieri auklėtiniai išvykoje susirems su Donato Motiejūno atstovaujama
Žalgiriečius užstojęs Kurtinaitis prisiminė halės laikų istoriją: šiuo klausimu "Žalgirį" lydi sėkmė
Žalgiriečius užstojęs Kurtinaitis prisiminė halės laikų istoriją: šiuo klausimu "Žalgirį" lydi sėkmė
Andrea Trinchieri negailėjo karčių žodžių Panevėžyje išsiblaškiusiems savo auklėtiniams, tačiau Rimas Kurtinaitis nebuvo toks kategoriškas svečių iš Kauno atžvilgiu,
Nerimo ženklų matančiam "Monaco" strategui "Žalgiris" – sunkesnė mįslė nei "Barca" ar "Real"
Nerimo ženklų matančiam "Monaco" strategui "Žalgiris" – sunkesnė mįslė nei "Barca" ar "Real"
„Monaco“ jau dabar surinko tiek pat pergalių kaip praėjusiame sezone, kai įsispraudė tarp Eurolygos elito. Bet pernai reguliarųjį sezoną monegaskai baigė dviem pralaimėjimais ir dabar
Sirvydis ir Orelikas kūrė intrigą prieš be Sumnerio likusį "Žalgirį"
Sirvydis ir Orelikas kūrė intrigą prieš be Sumnerio likusį "Žalgirį"
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įvyko dar vienas Karaliaus Mindaugo taurės (Citadele KMT) finalininkų susidūrimas. Kauno „Žalgiris“ (21-2) išvykoje
Į "Žalgirį" galintis grįžti Grigonis įvardijo ir sąlygą
Į "Žalgirį" galintis grįžti Grigonis įvardijo ir sąlygą
Vienu svarbiausių ginklų Ergano Atamano treniruojamame Atėnų "Panathinaikos" tapęs Marius Grigonis neatmeta galimybės sugrįžti į gimtąjį Kauną.Krepšininko "Conocimiento
Šarai, padėk: "Žalgirio" likimas Eurolygoje – ir Jasikevičiaus rankose (įkrintamųjų lenktynių apžvalga)
Šarai, padėk: "Žalgirio" likimas Eurolygoje – ir Jasikevičiaus rankose (įkrintamųjų lenktynių apžvalga)
Skrajojantis Kauno „Žalgiris“ (14-18) toliau kaitina aistruolių viltis ir kėsinasi sukurti stebuklą Eurolygoje. Dar prieš porą savaičių įkrintamųjų traukinys atrodė nuvažiavęs
"Žalgiris" neturėjo vargo su Messinos kariauna
"Žalgiris" neturėjo vargo su Messinos kariauna
Kauno „Žalgiris“ (14-18) toliau kabinasi į Eurolygos įkrintamąsias. Andrea Trinchieri auklėtiniai pilnoje „Žalgirio“ arenoje rezultatu 87:73 (14:17, 21:20, 24:17, 28:19) įveikė
Įvertino galimus scenarijus: „Žalgiriui“ – vos 2 proc., jog įšoks į Eurolygos Top-10
Įvertino galimus scenarijus: „Žalgiriui“ – vos 2 proc., jog įšoks į Eurolygos Top-10
Kauno „Žalgiris“ turi kukliausias teorines galimybes pakliūti į Eurolygos dešimtuką lyginant su artimiausiais konkurentais, taip pat pretenduojančiais į 9-ą ar 10-ą vietas, leidžiančias
Maldūnas: apie laukiančias akistatas namuose su "Rytu" ir "Žalgiriu"
Maldūnas: apie laukiančias akistatas namuose su "Rytu" ir "Žalgiriu"
Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ pasitinka du rimtus išbandymus: jau kovo 28 d. (ketvirtadienį) Panevėžyje stoja į kovą su Vilniaus „Rytu”, o balandžio 1 d. (pirmadienį)
"Žalgiris" – pagrindinis kandidatas prisivilioti Jokubaitį?
"Žalgiris" – pagrindinis kandidatas prisivilioti Jokubaitį?
Kauno "Žalgiris" kitą sezoną gali susigrąžinti karjerą gimtojo miesto komandoje pradėjusį Roką Jokubaitį.Krepšinio apžvalgininkas Alessandro Luigi Magi skelbia, kad Lietuvos
Išparduotas paskutinysis Eurolygos reguliariojo sezono mačas "Žalgirio" arenoje
Išparduotas paskutinysis Eurolygos reguliariojo sezono mačas "Žalgirio" arenoje
Eurolygos reguliariajame sezone bilietų į rungtynes „Žalgirio“ arenoje nebeliko. Sirgaliai pasirūpino, kad ir šios savaitės Kauno „Žalgirio“ krepšininkų susitikimą
Luktelk, Eurolygos įkrintamųjų traukiny: kokie "Žalgirio" šansai pratęsti sezoną?
Luktelk, Eurolygos įkrintamųjų traukiny: kokie "Žalgirio" šansai pratęsti sezoną?
„Luktelk, luktelk, Evansai, dar sezoną luktelk“. Tokį plakatą į viršų kėlė Kauno „Žalgirio“ sirgaliai, tačiau šių metų Lietuvos atstovo Eurovizijoje Silvesterio
"Žalgiris" pardavė visus bilietus į mačą su Eurolygos čempionais, dar yra vietų šios savaitės rungtynėse
"Žalgiris" pardavė visus bilietus į mačą su Eurolygos čempionais, dar yra vietų šios savaitės rungtynėse
Eurolygos reguliariojo sezono paskutiniąsias rungtynes stebės sausakimša „Žalgirio“ arena – į sustikimą tarp Kauno „Žalgirio“ ir Madrido „Real“ komandų
Tragiškai iš toli atakavę žalgiriečiai po pratęsimo krito finale
Tragiškai iš toli atakavę žalgiriečiai po pratęsimo krito finale
Kauno „Žalgirio“ jaunuoliams nepavyko laimėti Dubajuje vykusio Eurolygos jaunimo atrankos turnyro. Sekmadienį finale Vytauto Pliaugos auklėtiniai rezultatu 84:89 (19:11, 19:22, 18:23, 21:21,

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime