Naujienos kraunasi...

Jomantas – apie lūkesčius iš "Ryto" senbuvių, naujokų bei trenerių

Jomantas – apie lūkesčius iš "Ryto" senbuvių, naujokų bei trenerių
Sparčiai artėjant naujam krepšinio sezonui, Vilniaus „Rytas“ praneša apie baigtus komandos komplektavimo darbus ir su nekantrumu laukia būsimų kovų. 

Šį sezoną sostinės ekipa pristato naują, ambicingą sudėtį, siekiančią ne tik išlaikyti Lietuvos čempionų titulą, bet ir toliau demonstruoti sostinės krepšinio dvasią. 

„Komandą dėliojome taip, kad tai būtų jauna, ambicinga, pergalių norinti komanda, kuri į aikštelę eitų kovoti ir garbingai atstovautų klubui. Ši komanda aikštelėje turėtų įrodinėti, kad jie gali kilti aukštyn, tobulėti asmeniškai ir tuo pačiu padėti visai komandai siekti pergalių,“ – kalbėjo Vilniaus „Ryto“ sporto direktorius Artūras Jomantas. 

Vasarą komandą paliko 7 žaidėjai: Marcusas Fosteris, Javin DeLaurier, Martynas Echodas, Modestas Babraitis, Arnas Velička, Lukas Uleckas bei Justinas Gorhamas.

Sezoną „Rytas“ pradės pagrindinės komandos sudėtyje turėdamas 13 žaidėjų. Sostinės ekipai pavyko išlaikyti čempionais tapusius Gytį Radzevičių, Margirį Normantą, Gytį Masiulį, R.J. Cole, Gantą Križanauską, Oskarą Pleikį ir Igną Urboną. 

Prie jų ateinantį sezoną taip pat prisijungs Ignas Sargiūnas, Martynas Paliukėnas, Stevenas Enochas, Jayvon Graves, Javion Flagg ir Ąžuolas Tubelis. 

Interviu su rytasvilnius.lt metu Vilniaus „Ryto“ sporto direktorius Artūras Jomantas patvirtino komplektacijos pabaigą, įvertino tarpsezonio darbus, apibūdino ekipos naujokus ir įvertino galimus iššūkius.  

 

Kaip vertinate šios vasaros darbus? Kaip pasikeitė „Ryto“ komandos sudėtis, lyginant su praėjusiu sezonu? Kas skirsis komandos žaidime stebint žaidėjų individualius duomenis? Kaip atrodo „Ryto“ komplektacija kitų komandų fone? 

Vasaros darbus vertinu teigiamai. Žaidėjus, kurių negalėjome išlaikyti – paleidome, o žaidėjus, kuriuos norėjo gauti – gavome. Buvo keletas dalykų, kurie galbūt pavyko ne taip, kaip norėjome, tačiau, iš principo, gavome visus žaidėjus, kurių norėjome. 

Komandą dėliojome taip, kad tai būtų jauna, ambicinga, pergalių norinti komanda, kuri į aikštelę eitų kovoti ir garbingai atstovautų klubui. Ši komanda aikštelėje turėtų įrodinėti, kad jie gali kilti aukštyn, tobulėti asmeniškai ir tuo pačiu padėti visai komandai siekti pergalių. Kaip keisis pats žaidimas priklausys nuo trenerių. Jie modeliuos žaidimą, tačiau ko tikrai galima tikėtis tai, kad išliks ta „Ryto“ dvasia, kuri padeda siekiant pergalių. 

Komplektacijos tikrai negaliu įvertinti balais. Tas vertinimas, kol tu nepradėjai žaisti, yra labai subjektyvus. Aikštelėje žaidžia komanda, ne statistika, todėl ir pasakyti sunku. Kitų komandų fone atrodome tikrai neblogai, tačiau kaip seksis su jomis kovoti – pamatysime vos prasidės sezonas. Eigoje bus galima daryti tarpines išvadas, kad galbūt ko nors trūksta, ar yra per daug, tačiau dabar spėlioti nesinori. 

Praėjusį sezoną spaudoje „Rytas“ buvo vadinamas puolimo, ne gynybos komanda. Ar komandą papildžius Martynui Paliukėnui galima tikėtis šio teiginio pasikeitimo? Koks vaidmuo yra numatytas komandos naujokui? Kaip prie komandos gynybinio braižo prisidėti gali kiti žaidėjai? 

Martyną pažįstu asmeniškai, žinau jo požiūrį į darbą gynyboje, koks jis yra rūbinėje. Jis yra vilnietis ir jau kelerius metus iš eilės, tiek Lietuvoje, tiek Lenkijos lygoje buvo pripažintas geriausiai besiginančiu krepšininku. Toks žaidėjas puikiai tinka mūsų naujai komandos komplektacijai. Jo vaidmuo išties priklausys nuo jo paties – kiek jis įdės darbo, kiek imsis iniciatyvos. Tikiu, kad komandai jis atsiduos 110 procentų, nes jis tikrai turi daug ką parodyti ir įrodyti. Tai kol kas aukščiausia jo karjeros stotelę, jo gimtasis miestas ir jis žais už Lietuvos čempionus. Žinau, kad jis yra pilnas motyvacijos ir aikštelėje jam tikrai atsiras vietos. 

Norime, kad šį sezoną „Rytas“ būtų ir puolimo ir gynybos komanda. Galbūt šį sezoną padaugėjo žaidėjų, kurie gali pademonstruoti gerą asmeninę gynybą, nori tai daryti ir darys, bet tai tikrai nepaveiks puolimo. Galbūt kažkam gali atrodyti, kad tokio žaidėjo kaip Marcuso netektis labai sumenkina mūsų puolimą, bet yra kitų žaidėjų, kurie galbūt ne taip ryškiai, bet kompensuos šią netektį. Galų gale, krepšinis komandinis žaidimas ir ši komanda yra pasiruošusi vienas už kitą kovoti iki galo. 

Nauja „Ryto“ komplektacija įvardijama kaip kovotojų komanda – ekipą papildė autoritetų aikštelėje nepaisantis Ignas Sargiūnas, Savion Flagg. Kokie vaidmenys aikštelėje numatomi šiems naujokams? 

Su Ignu, manau, visiems viskas yra aišku. Jis yra augantis žaidėjas, autoritetų aikštelėje nepaisantis žaidėjas ir jo kreivė aukštyn vis dar labai stipriai kyla. Mes tikimės, kad jis nesustos tobulėti mūsų komandoje ir atsiskleis ryškiausiomis spalvomis. Jis puikiai tinka naujos komandos braižui. 

Savionas Flaggas „Ryto“ akiratyje buvo jau pernai. Jo žaidimas visus metus buvo stebimas. Manome, kad jis neparodė dar viso savo potencialo. Tikimės, kad tą potencialą jis parodys mūsų komandoje, kadangi tai yra žaidėjas galintis žaisti per kelias pozicijas. Jis gali žaisti tiek trečiu, tiek ketvirtu numeriu. Mūsų įsivaizdavimu jis turėtų komandoje pakeisti Gorhamą. 

Šių metų „Ryte“ praktiškai visi žaidėjai gali žaisti per kelias pozicijas. Tai bus įvairiapusiška komanda, tikimės, kad su trenerių išmintimi ir taktiniais sprendimais ši komanda bus sunkiai nuspėjama savo varžovams. 

Šį sezoną „Ryto“ atakoms diriguos komandoje karjerą tęsiantis R.J. Cole ir naujokas Jayvon Graves. Kokio tandemo tikimasi iš šių žaidėjų? 

R.J. sezonas buvo kaip amerikietiški kalneliai. Jis turėjo ir labai gerų epizodų ir sunkesnių. Gale sezono, kai reikėjo, jis sužaidė ir ta kreivė žaidimo tikrai kilo aukštyn. Kiek kalbėjome su juo pačiu, jis yra labai motyvuotas grįžti ir įrodyti, kad jis gali būti stabiliai gerai žaidžiantis įžaidėjas. Norėjome tęstinumo, tai džiaugiamės išsaugoję čempioniškos komandos žaidėją. 

Jayvon Graves jau žaisdamas Vokietijos lygoje įrodė, kad jis gali žaisti, gali būti lyderis. Be to, jis labai fiziškas ir gerai besiginantis žaidėjas. Kuris iš jų bus pagrindinis, starto penketo įžaidėjas, parodys laikas ir rungtynės. Nuspręs treneriai, tačiau realu, kad aikštelėje galėsim juos pamatyti kartu. Tai tikrai suteikia komandai universalumo. 

Klubas šiam sezonui išsaugojo Gytį Masiulį. Vienas geriausių rungtynių Gytis sužaidė centro pozicijoje, kai teko pakeisti Martyną Echodą praėjusio sezono pradžioje. Tąkart jis net tapo mėnesio MVP.  Kokio vaidmens šį sezoną gali tikėtis G. Masiulis? 

Kalbėjomės su Gyčiu, aptarėme, kad jis geriausiai jaučiasi žaisdamas penktoje pozicijoje. Tą, kaip ir minėjai, jis įrodė praėjusio sezono pradžioje, puikiai pavadavo iš rikiuotės iškritusį Martyną, puikiai atsiskleidė ir tapo sezono pradžios MVP. Jis bus plečiantis penktas numeris ir tikimės jo gero ir stabilaus žaidimo, koks jis buvo sezono pradžioje. 

Klubui taip pat pavyko išsaugoti komandos kapitoną Margirį Normantą, nuo 2020 m. komandoje žaidžiantį Gytį Radzevičių. Kuo svarbus šių klubo senbuvių išsaugojimas? Kaip ketinama išnaudoti jų patirtį aikštelėje ir už jos ribų?  Kokias atsakomybes turės komandos lyderiai? 

Manau visi sutiks, kad jie buvo vieni pagrindinių žaidėjų ir praėjusiame sezone. Jie yra rūbinės vedliai ir tikri vilniečiai, atsidavę šitam klubui. Daug klausimų kodėl jie pasiliko „Ryte“ neturėtų kilti.  Juos išsaugoti buvo vienas mūsų prioritetų, kadangi jie kovoja už šią komandą, fanai juos taip pat labai gerbia. Jie geras pavyzdys jaunesniems žaidėjams, kiek duoda sunkus darbas ir atsidavimas savo miesto komandai. 

Ekspertai teigė, kad „Rytui“ išlaikyti Ąžuolą Tubelį dėl itin sėkmingo Ąžuolo sezono ir didelio susidomėjimo bus labai sudėtinga, praktiškai neįmanoma. Kokie buvo pagrindiniai faktoriai, kurie leido išsaugoti aukštaūgį komandoje? Ko tikimasi iš Ąžuolo atstovaujant sostinės komandai? 

Pačios derybos buvo ilgos. Su Ąžuolu galbūt nebuvo tiek daug kalbama, vis tiek, nenorėjome sezono metu jam trukdyti susikaupti su rungtynėmis, tačiau daug bendravom ir nuolatos palaikėm ryšį su jo agentais. 

Diskutavome apie įvairius scenarijus, tačiau pasibaigus „Neptūno“ sezonui daugiau kalbėjomės ir su pačiu Ąžuolu, stengėmės išklausyti jo norus ir lūkesčius. Manau, kad Ąžuolo pasilikimas „Ryte“ yra labai geras ir protingas sprendimas. Dar metus pažaisti „Ryto“ komandoje, gimtojo miesto komandoje, dar metus rodyti kaip gerai jis gali žaisti. Tikimės, kad šį sezoną jis demonstruos dar geresnį žaidimą, kadangi bus sudarytos tikrai geriausios sąlygos tobulėti. 

Praėjusį sezoną Ąžuolas įrodė, kaip jis gali žaisti prieš Europos taurės komandas, prieš „Betsafe-LKL“ komandas. Žinom, kad jis yra subrendęs žaidėjas, kurio žaidimo stilius kasdien tobulėja, o kreivė – kyla aukštyn. Kada ta kreivė nustos kilusi labai sunku pasakyti. Tai priklausys nuo jo paties, nes jis turi potencialo ir visas galimybes tapti aukšto kalibro žaidėju. 

Manau, kad Ąžuolo pasilikimui „Ryte“ įtakos turėjo ir fanų reakciją. Sirgalių reakcija pusfinalio rungtynėse parodė, koks Ąžuolas yra laukiamas ir mylimas Vilniuje. Tai bus gera stotelė kilimui aukštyn. 

Panašu, kad visus nustebino ir pradžiugino pasiektas susitarimas su Stevenu Enochu? Kaip pavyko į Vilnių prisivilioti Eurolygos patirties turintį krepšininką? Kokias galimybes turi šis krepšininkas po krepšiu grumtis su kitų komandų aukštaūgiais? 

Visų pirma laukėme Martyno Echodo sprendimo, tad sužinojus, kad Martynas išvyksta, pradėjome dairytis kito vidurio puolėjo, kuris kompensuotų Echodo netektį. Taip mūsų akiratyje atsirado Enocho pavardė. 

Steveno žaidimas ir statistika kalba pati už save. Jis būdamas pakankamai jaunas žaidėjas yra žaidęs ir Eurolygoje, kur turėjo svarbią rolę, demonstravo gerą, kietą žaidimą ir praėjusį sezoną, tad nekantraujame jį išvysti vilkint „Ryto“ marškinėlius. 

Fanai šiek tiek nerimauja, kad eigoje sezono tokio lygio žaidėjo ilgai komandoje neišlaikysime. Ar yra tikimybė, kad sezono eigoje dėl kokių nors priežasčių turėsime atsisveikinti? 

Ne, nėra. Nesugalvoju priežasties, kodėl turėtume atsisveikinti. 

Pasirašymas su jaunais žaidėjais iš kitų komandų yra įvardinamas kaip „Rytui“ nebūdingas ėjimas. Ar jis tikrai toks nebūdingas? Kokia tikimybė, kad prie dublerių komandos prisijungusius Niką ir Deividą pamatysime pagrindinės komandos sudėtyje dar šį sezoną? Koks vaidmuo lauks komandoje pasilikusių Igno Urbono, Ganto Križanausko ir Oskaro Pleikio? 

Visuomet ieškome jaunų talentų, todėl nesakyčiau, kad toks ėjimas yra nebūdingas. Ar išvysime Niką ir Deividą pagrindinėje sudėtyje priklausys nuo jų pačių, jų įdedamo darbo. Jie sezoną pradės žaisdami Nacionalinėje krepšinio lygoje, tačiau neatmetame galimybės, kad išbėgs į aikštelę vilkėdami ir pagrindinės komandos marškinėlius. Norime jaunimui suteikti progą, sąlygas ir galimybes tobulėti, todėl ir dabar tikimasi, kad žaidėjai bus arti pagrindinės komandos, retkarčiais kartu treniruosis ir tobulės. 

Minėta trijulė bus, tikrai išvysime juos „Ryto“ sudėtyje. Tikimės, kad galėsime rasti jiems minučių aikštelėje. Vėlgi viskas priklausys nuo jų pačių – kiek jie motyvacijos turės sunkiai dirbti. Jie turi visus šansus. Treneriai viską seka, viską mato ir nuo to priklausys jų minučių skaičius aikštelėje. 

Giedrius Žibėnas lieka už „Ryto“ vairo. Kokią įtaką tai turi komandos tęstinumui? Kokią žaidimo stiliaus viziją turi trenerių štabas? 

Komandą komplektavome su treneriais, nes, visgi, jiems reikės treniruoti komandą ir siekti kartu užsibrėžtų tikslų. Žaidėjai buvo renkami, kurie puikiai tiktų trenerių parinktam žaidimo stiliui, todėl tas braižas neturėtų labai pasikeisti. Turime stiprius gynėjus, prisidėjus mūsų aukštaūgiams tikrai tikimės nustebinti kitas komandas universalumu ir netikėtomis kombinacijomis. Žinoma, viskas priklausys nuo trenerių ir varžovų, tačiau žaidimas tikrai turėtų būti įvairiapusiškesnis nei praėjusį sezoną.

Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Prie Jonavos klubo prisijungęs Mačijauskas: tiklsas – nustebinti žiūrovus blokais
Prie Jonavos klubo prisijungęs Mačijauskas: tiklsas – nustebinti žiūrovus blokais
Jonavos „CBet“ pasirašė vienerių metų sutartį su 22-ų metų 210 centimetrų ūgio vidurio puolėju Matu Mačijausku.Krepšininkas yra baigęs Sostinės krepšinio mokyklą,
Sezono atidarymo mače – legendinio trenerio Sargūno pagerbimas ir marškinėlių iškėlimas
Sezono atidarymo mače – legendinio trenerio Sargūno pagerbimas ir marškinėlių iškėlimas
Prieš 60 metų įkurtas Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ krepšinio klubas tęsia savo jubiliejaus minėjimą – Betsafe-LKL sezono atidarymo rungtynėse rugsėjo 21 d. Panevėžyje
Oficialu: "Rytas" į Izraelį nevyks – žais su LKL klubu
Oficialu: "Rytas" į Izraelį nevyks – žais su LKL klubu
Lietuvos čempionas Vilniaus „Ryto“ klubas pranešė apie pasikeitusį kontrolinių rungtynių tvarkaraštį, rašo Krepšinis.lt.Vietoje planuotos išvykos į
"Šiauliai" pristatė naują rėmėją bei keičia pavadinimą
"Šiauliai" pristatė naują rėmėją bei keičia pavadinimą
Saulės miesto krepšinio klubas pristato generalinį rėmėją ir į naują sezoną žengia pasikeitusiu vyrų ekipos vardu – komanda vadinsis „Šiauliai – Casino Admiral“.Susitarimą
Turnyro Kėdainiuose finale jonaviečiai sutriuškino "Juventus"
Turnyro Kėdainiuose finale jonaviečiai sutriuškino "Juventus"
Jonavos „CBet“ krepšininkai triumfavo „Kėdainiai 2024” taurės turnyre: finale 91:70 (21:12, 32:23, 12:23, 26:12) įveikta „Uniclub Casino-Juventus“ ekipa.Manto
"Juventus" greitai rado pamainą traumuotam pagrindiniam įžaidėjui
"Juventus" greitai rado pamainą traumuotam pagrindiniam įžaidėjui
Joe Cheleay dėl traumos kuriam laikui netekęs Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ klubas kviečiasi pastiprinimą. Aukštaitijos klubą papildė 32 metų 191 cm ūgio gynėjas
Naujajame LKL sezone – ir nauji komentatoriai, prisijungia ir Gecevičius
Naujajame LKL sezone – ir nauji komentatoriai, prisijungia ir Gecevičius
Likus kiek daugiau nei savaitei iki naujojo „Betsafe-LKL“ sezono starto, lyga džiaugiasi galėdama pranešti, jog prie komentatorių komandos naujame sezone prisijungs du nauji veidai.Tai
"Rytas" namų rungtynes vėl žais dvejose arenose
"Rytas" namų rungtynes vėl žais dvejose arenose
Likus kiek mažiau nei dviems savaitėms iki 2024-2025 m. sezono pradžios, paaiškėjo, kad namų rungtynes Vilniaus „Rytas“, kaip ir praėjusiais metais, žais dvejose arenose. Po ilgo
"Ryto" naujokui skilo šonkauliai
"Ryto" naujokui skilo šonkauliai
Kontrolinėse rungtynėse su Utenos „Juventus“ nukentėjęs Vilniaus „Ryto“ naujokas Ignas Sargiūnas bus priverstas praleisti pasirengimo sezonui pabaigą, rašo Krepšinis.lt.Pranešama,
Girskio taurės pusfinalyje "Juventus" sutriuškino "Šiaulius"
Girskio taurės pusfinalyje "Juventus" sutriuškino "Šiaulius"
Kontrolinių rungtynių ciklą tęsiantis „Uniclub Casino – Juventus“ klubas žengė į Kėdainiuose vykstančio R.Girskio taurės turnyro finalą. V.Buzo auklėtiniai pusfinalyje
"Žalgiris" toliau didina rėmėjų gretas
"Žalgiris" toliau didina rėmėjų gretas
Kauno „Žalgiris“ ateinančiam 2024–2025 m. sezonui suvienija jėgas su prieš 13 metų Kaune „gimusia“ internetine siuntų siuntimo platforma „Siųsk pigiau“.
Būsimi "Žalgirio" varžovai laimėjo Stambulo derbį, Kuzminskas patyrė nesėkmę
Būsimi "Žalgirio" varžovai laimėjo Stambulo derbį, Kuzminskas patyrė nesėkmę
Būsima Kauno „Žalgirio“ varžovė draugiškose rungtynėse iškovojo pergalę Stambulo derbyje, o Mindaugo Kuzminsko atstovaujama ekipa patyrė nesėkmę, rašo Krepšinis.lt.Stambulo
"Lietkabelis" Rygoje sutriuškino Estijos klubą
"Lietkabelis" Rygoje sutriuškino Estijos klubą
Pasirengimą sezonui tęsiantis Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ sužaidė dar vienerias kontrolines rungtynes – Nenado Čanako auklėtiniai Rygoje 89:68 (20:14, 15:20, 32:16, 22:18) sutriuškino
Amerikiečio vedamas "Rytas" sunkiai palaužė Kurtinaičio komandą
Amerikiečio vedamas "Rytas" sunkiai palaužė Kurtinaičio komandą
Lietuvos čempionas Vilniaus „Rytas“ kontrolinėse rungtynėse namuose 87:84 (22:20, 22:23, 17:18, 26:23) įveikė Rimo Kurtinaičio treniruojamą Baku „Sabah“ klubą, rašo
Maskoliūnas grįžta į LKL
Maskoliūnas grįžta į LKL
Buvęs profesionalus krepšininkas, ilgametis krepšinio treneris Darius Maskoliūnas pradeda naują karjeros etapą. Eurolygos ir daugkartinis Lietuvos krepšinio lygos čempionas jungiasi
Žalgiriečiai sutriuškino ir Kurtinaičio kariauną
Žalgiriečiai sutriuškino ir Kurtinaičio kariauną
Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo antrą pergalę pasiruošimo cikle. Andrea Trinchieri auklėtiniai Kaune rezultatu 94:62 (31:13, 20:14, 28:22, 15:13) sutriuškino
Monstriškas "Wolves" gynėjo pasirodymas lėmė dramatišką pergalę prieš "Neptūną"
Monstriškas "Wolves" gynėjo pasirodymas lėmė dramatišką pergalę prieš "Neptūną"
Trečiąją pergalę iš tiek pat galimų pasirengimo sezonui cikle iškovojo Vilniaus „Wolves Twinsbet“ komanda. Trenerio Alessandro Magro auklėtiniai savo arenoje po pratęsimo
Šiauliečiams nepavyko apginti titulo – finale dramatiškai triumfavo latviai
Šiauliečiams nepavyko apginti titulo – finale dramatiškai triumfavo latviai
Šiauliečiams nepavyko apginti namuose vykusios Algimanto Mikšio taurės čempionų titulo. Pirmavę po trijų kėlinių „Šiaulių“ krepšininkai paskutinėmis sekundėmis
"Rytas" Mikšio taurėje iškovojo bronzą
"Rytas" Mikšio taurėje iškovojo bronzą
Vilniaus "Rytas" iškovojo bronzos medalius Algimanto Mikšiaus taurės turnyre Šiauliuose.Giedriaus Žibėno auklėtiniai mažajame finale 89:72 (19:14, 27:21, 22:18, 21:19)
"Žalgiris" pradėjo bendradarbiavimą su dar viena pasaulyje garsia įmone
"Žalgiris" pradėjo bendradarbiavimą su dar viena pasaulyje garsia įmone
Su Kauno „Žalgirio“ klubu rankomis sukirtęs „Nexen Tire“, vienas pirmaujančių pasaulyje padangų gamintojų, praneša apie savo pirmąją partnerystę Europoje krepšinio
"Šiauliai" užtikrintai žengė į Mikšio taurės finalą
"Šiauliai" užtikrintai žengė į Mikšio taurės finalą
Penktadienį Šiauliuose startavo Algimanto Mikšio taurės turnyras, kurio šeimininkai „Šiaulių“ krepšininkai pusfinalyje pasiekė pergalę. Su Tartu „Ulikool“
"Rytas" krito Mikšio taurės Šiauliuose pusfinalyje
"Rytas" krito Mikšio taurės Šiauliuose pusfinalyje
Vilniaus "Rytas" patyrė nesėkmę Šiauliuose vykstančio Algimanto Mikšio vardo turnyro pusfinalio mače.Giedriaus Žibėno auklėtiniai po atkaklios kovos 89:91 (23:27, 26:15,
Įgyvendinta svajonė: AB "East West Agro" tapo "Žalgirio" partnere
Įgyvendinta svajonė: AB "East West Agro" tapo "Žalgirio" partnere
Kauno „Žalgiris“ skelbia apie naują partnerystę. Prie krepšinio klubo partnerių rato prisijungė viena pirmaujančių žemės ūkio technikos tiekėjų Lietuvoje – AB
Garasto žodžius nesąmone pavadinęs Sireika įvardijo netikėtą rinktinės trenerio kandidatūrą
Garasto žodžius nesąmone pavadinęs Sireika įvardijo netikėtą rinktinės trenerio kandidatūrą
2003 metais Lietuvai Europos krepšinio čempionato auksą iškovojęs treneris Antanas Sireika viešėjo laidoje „Krepšinio zona“, kur įvertino kandidatus į Lietuvos
"Lietkabelis" lengvai iškovojo Sargiūno taurę
"Lietkabelis" lengvai iškovojo Sargiūno taurę
Pasirengimą sezonui tęsiantis Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ sužaidė trečiąsias kontrolines rungtynes – namų aikštelėje Nenado Čanako auklėtiniai 90:61 (28:13, 24:12,
Jonaviečiai sutriuškino Kurtinaičio kariauną
Jonaviečiai sutriuškino Kurtinaičio kariauną
Trečiadienį Jonavos „CBet“ kontrolines rungtynes sužaidė su Rimo Kurtinaičio treniruojama Baku „Sabah“ ekipa.Manto Šeniaus auklėtiniai Palangoje Azerbaidžano čempionus
Trinchieri pagyrė ritmą, energiją, tačiau patiko ne viskas
Trinchieri pagyrė ritmą, energiją, tačiau patiko ne viskas
Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Andrea Trinchieri pasidalijo mintimis po to, kai „Žalgiris“ pirmajame ikisezoniniame mače įveikė Utenos „Uniclub Casino –
Žalgiriečiai kontrolinių rungtynių ciklą pradėjo triuškinančia pergale
Žalgiriečiai kontrolinių rungtynių ciklą pradėjo triuškinančia pergale
Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pergalingai pradėjo ikisezoninių rungtynių ciklą. Trečiadienį „Žalgirio“ arenos treniruočių salėje kauniečiai nugalėjo Utenos „Uniclub

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (228) 05.16 00:00
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime